Ma probudio se da vidim, kad ono 17. Zabi 2 maloprije, evo jos 38 sekundi do kraja. 19 zabio. NEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOJTitova-Juga je napisao/la:Strux je napisao/la:Aaaaa pazi ovo granger 19 minuta do kraja. Dadne upadam :S
Sta rece bola![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Strux je napisao/la:Ma probudio se da vidim, kad ono 17. Zabi 2 maloprije, evo jos 38 sekundi do kraja. 19 zabio. NEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOJTitova-Juga je napisao/la:Strux je napisao/la:Aaaaa pazi ovo granger 19 minuta do kraja. Dadne upadam :S
Sta rece bola![]()
![]()
A valjda nece nadam se i zbog tvog listica i zbog Bullsa.
Opet jos jedna losa utakmica Chicaga na guzove.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jos 17 sec. 4 poena prednosti. Napad Indiana. Samo da Granger ne ubaci, ali ko da vidim da ce bit faul na njemu. :S
- Titova-Juga
- Kontakt:
Za kol'ko čekaš
Eto ga, čestitam brate.
Eto ga, čestitam brate.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Bgmi gotovo!!!! TOOOOOOOOOOOOO!Titova-Juga je napisao/la:Za kol'ko čekaš
Eto ga, čestitam brate.
Ono sto sam stavio, 5e dobitak 53. =)
Hvala Williamsu na lijepom bonusu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Prodje. =)Strux je napisao/la:Eh jos ova dva. Wish me luck. =)Strux je napisao/la:Ja sam igrao Jamesa preko. Eh sada mi je wade sumnjiv, izgleda da ce igrati s nekakvom maskom, nesto ga hebu migrene tako da je upitno i koliku cu minutazu dobiti... Moglo bi se probati sa under.Mulder je napisao/la:Dajte koji savjet za Miami- Philadelphia.... Ko preko, ko ispod??![]()
Stavio sam jos Rose-a, Granger manje i Miami u hendikepu na 5€ dobitak 58. Djavlu malo bilo ^^

Hehehehe. Ekstra fkt. Fina noc svima izgleda. ^^ Ja cu probati isplatiti odmah dio pa vidjet cemo hoce li dati. =)
Btw. Kako su tebi to sada sa bonusom? Jesu ti odbili 20€ od dobitka i prebacili u bonus opet ili sta?
Btw. Kako su tebi to sada sa bonusom? Jesu ti odbili 20€ od dobitka i prebacili u bonus opet ili sta?
Zadnja izmjena: Strux, dana/u 19 apr 2011, 06:42, ukupno mijenjano 1 put.
Strux je napisao/la:Hehehehe. Ekstra fkt. Fina noc svima izgleda. ^^ Ja cu probati isplatiti odmah dio pa vidjet cemo hoce li dati. =)
Ma moraju dati,salim se ja malo..Koja god kladionica na svijetu je imala ovakve promocije,sve je uredno isplatila..Nema razloga da Williams bude prvi koji nece
Nisu meni nista odbijali,jer sam ja na pokeru zaradio 40,a ovih 20 sam ulozio od stvarnog novca(koji sam na pokeru dobio:D)..Nisam ja igrao na kladionici bonus opklade..
Aaaaa ok onda. Ja sam od bonusa uplatio 5 na ovo pa je proslo. Cekam da obracuna ovo da vidim kako ce to ispati.ever je napisao/la:Strux je napisao/la:Hehehehe. Ekstra fkt. Fina noc svima izgleda. ^^ Ja cu probati isplatiti odmah dio pa vidjet cemo hoce li dati. =)
Ma moraju dati,salim se ja malo..Koja god kladionica na svijetu je imala ovakve promocije,sve je uredno isplatila..Nema razloga da Williams bude prvi koji neceLijepa noc za "bonuslije"
Nisu meni nista odbijali,jer sam ja na pokeru zaradio 40,a ovih 20 sam ulozio od stvarnog novca(koji sam na pokeru dobio:D)..Nisam ja igrao na kladionici bonus opklade..
Ma ispasce sve u realnom novcu,pa kako god ispadne dobar si..Ja mislim da ce ti dobitak umanjiti za 10 eura ili tako nesto,zaboravih kako ide..Mozda i manje...Uglavnom,dobar si,a vidim i mnogo nafake si imao,pa ne budi pohlepan nego reci Elhamdullilah 
Uh jashta sam. Granger mi je skakao po zivcima pravo, zadnji njihov napad on sutao za 3 i promasio. A konacno i mene sunce ogrijalo.ever je napisao/la:Ma ispasce sve u realnom novcu,pa kako god ispadne dobar si..Ja mislim da ce ti dobitak umanjiti za 10 eura ili tako nesto,zaboravih kako ide..Mozda i manje...Uglavnom,dobar si,a vidim i mnogo nafake si imao,pa ne budi pohlepan nego reci Elhamdullilah
To je to,drago mi je . Amin,amen,ameno!
Laku noc,ceka me teskih mjesec dana raznih obaveza..Cao kladionica,cao Jaruga i ostala ekipa <3
Gud najt. Odoh i ja malo prilec, imam vjezbe u 9. xD
Sretno!
Sretno!
moze li za danas neki sigurni?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
Kvota_1.10
- Kontakt:
Danas (19.04.11) ulazem svoj pocetni ulog od 1000 unita na ovo:
Dundee Utd - Gl angers
Gl Rangers daje gol
Kvota 1.10
Ulog 1000
Zasto?
Gl Rangers je kao sto znamo u mrstvoj trci za titulu sa Celticom. Iako mislim da ce ipak Celtic slaviti na kraju u toj borbi, mislim da ce danas Rangersi dobiti, no ja igram da ce dati gol. Imaju par pobjeda u nizu i idu na Dundee Utd kome prema pisanju BBC-a fali par igraca, prvenstveno iz odbrane. Gl Rangers ima dobar napad, no njihove golove u zadnje vrijeme daju branici. Tako je i Sasa Papac nedavno dao gol. Napad je zakazao u zandjih par utakmica, no mislim da ce danas procepiti. Miller je najbolji strijelac lige no u zadnje vrijeme da nema na listi strijelaca. Mozda i on danas proradi. Uglavnom Gl Rangersi danas daju gol cak i ako se desi cudo pa da izgube.
Sretno !!! Jer treba ovdje i srece, no sreca prati hrabre !!!!
Dundee Utd - Gl angers
Gl Rangers daje gol
Kvota 1.10
Ulog 1000
Zasto?
Gl Rangers je kao sto znamo u mrstvoj trci za titulu sa Celticom. Iako mislim da ce ipak Celtic slaviti na kraju u toj borbi, mislim da ce danas Rangersi dobiti, no ja igram da ce dati gol. Imaju par pobjeda u nizu i idu na Dundee Utd kome prema pisanju BBC-a fali par igraca, prvenstveno iz odbrane. Gl Rangers ima dobar napad, no njihove golove u zadnje vrijeme daju branici. Tako je i Sasa Papac nedavno dao gol. Napad je zakazao u zandjih par utakmica, no mislim da ce danas procepiti. Miller je najbolji strijelac lige no u zadnje vrijeme da nema na listi strijelaca. Mozda i on danas proradi. Uglavnom Gl Rangersi danas daju gol cak i ako se desi cudo pa da izgube.
Miller ne igra za Rangerse vec duze vrijeme,otiso ti je on u Bursu!Kvota_1.10 je napisao/la:Danas (19.04.11) ulazem svoj pocetni ulog od 1000 unita na ovo:
Dundee Utd - Gl angers
Gl Rangers daje gol
Kvota 1.10
Ulog 1000
Zasto?
-
Kvota_1.10
- Kontakt:
Doso je on iz Burse
Nije pogledaj bolje! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.