Gdje navuče ove dvije asistencije ?Klare je napisao/la:
ps:ispravka u vezi Mullera10 golova i 10 asistencija, to je Bundesliga stats, a ukupno 14-11

edit: ipak i na Bildu piše desetka my bad Don Klare,..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Gdje navuče ove dvije asistencije ?Klare je napisao/la:
ps:ispravka u vezi Mullera10 golova i 10 asistencija, to je Bundesliga stats, a ukupno 14-11
Tako ce i bit.effe_sa je napisao/la:Nemojte biti previše kritični prema Sky.it ipak su oni u ovom slučaj nekih možda najmanje 6 igrača prve postave pogodili....Ali sve pogodit ne mogu....
Al mnoge stvari ukazuju na to da Gomezomrzci neće doći na svoje......![]()
![]()
Samo Gomezov problem nije uopšte Guardiola, nego Mandžukić koji razuvjerava i najveće kritičare i pesimiste u njihovoj tvrdnji da nije dovoljno dobar za Bayern.![]()
O Guardioli još jednom napominjem, on se mora kao prvo prilagodit Bayernu, a onda tek Bayern njemu.
Ma to ja 'vamo nešto napamet, pa red da zaokružimo makar sama Bundeska u pitanju bila, 10-10, ah brojeva i ljepote.Saurman je napisao/la:Gdje navuče ove dvije asistencije ?U CL ih nije imao a koliko znam ni u Kupu.
E neću se uopšte složit', štaviše daleko od toga, a još je poznato da 'rvat ne može povezati 4 utakmice,Samo Gomezov problem nije uopšte Guardiola, nego Mandžukić
Druga je stvar za 2 ili 3 godine, medjutim i to je pod upitnikom jer ne znamo da li ce i koliko Ribery izgubiti na kvalitetu koji trenutno ima. Ja ga za Neymara ne bih dao, da je npr u pitanju Muniain iz Bilbao za 2 ili 3 godine dalo bi se razmisliti, ali za Neymara koji je precijenjen igrac i koji dolazi iz Brazliske lige koja bez obzira na koeficijent koji je gura u vrh liga svijeta nije ni blizu najjacim ligama svijeta. Uz to poznata je cinjenica kako Juznoamerikanci i Italijani npr znaju da nabiju cijene za svoje igrace koji ne vrijede ni upola toliko. Dakle u obzir dolaze samo igraci koji vrijede onoliko koliko se za njih trazi, po meni Bayern je napravio vec gresku dovodjenjem Martineza za 40 miliona, iako je postojala klauzula koja je trazila toliko novca moglo se dovesti boljih igraca za toliko novca od njega.anton 1983 je napisao/la:Dal bi ja sad dao riberya za Neymara? Ne bi, ali za dvije do tri godine, kad bu ovaj imo 24-25, a Ribery 32-33, mislim da bi si itekako o tome razmislio. A ko ne bi?
Ne vidi se ni kod mene.effe_sa je napisao/la:Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....
Čudna pojava, sve sam dobro postavio. Do sitea je onda. Hajd sredit će to moderacija....Omerbavarac je napisao/la:Ne vidi se ni kod mene.effe_sa je napisao/la:Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....
Na kraju obavezno ide ovaj smajoeffe_sa je napisao/la:Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....
Nijeeffe_sa je napisao/la:Do sitea je onda.
Jašta će, jašta ćeeffe_sa je napisao/la:Hajd sredit će to moderacija....
To tvrdiš da ne znam video postavit??? Lopino jedna, koliko sam ih ja postavio, ti niti jedan jedini, a da ja pamtim bar....Klare je napisao/la:Na kraju obavezno ide ovaj smajoeffe_sa je napisao/la:Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....![]()
![]()
To pod 1
Pod 2
Ozil je svjetska klasa, medjutim pitanje je kad bi on mogao doci u Bayern, ako se to uopste desi. Pitanje je da li bi on Bayernu mogao puno pomoci kada napuni jos koju godinu. Real tesko da ce ga pustati, a ko i bi s obzirom da se radi o odlicnom igracu.Stefan Effenberg je napisao/la:Što bi Ozila volio gledati u našem dresu to ne mogu opisati!
Kakve bi to kombinacije bile sa Riberyem........ traumpaar!!!!!
Jednostavno u svakom el clasicu ( izuzev prva 2 od kada je stigao u Real gdje bio period prilagođavanja ) za mene je Ozil najbolji igrač Reala. Momak posjeduje ogromno znanje, inteligenciju, tehniku i stvarno ga je užitak gledati.
Pišem ovo iz razloga jer mi je još danas žao što ga Bayern nije doveo a imali smo more prilika za to. Po meni je prava šteta što Ozil nije završio u Bayernu.
Nadam se da bi jednog dana mogao zaigrati u Bayernu.
Gero ba što ja imam problem s postavljanjem videa? Vidiš da sam još izložen podsmjehu ove bitange, znaš već koje?geronimo je napisao/la:Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
Ako mu Jose nije mogao natjerati motor u gujcu, onda niko ne može.
dosta dobar opis, upravo je takav ozil, zna odigrati maestralno, al zna i zakazati, izgledati nezainteresovano, to je taj tip igraca kojeg je dobro imati, al na neke duze staze se ne mozes pouzdati u njega, evo veceras je u el classicu bio vrlo dobar, al zna i odigrati tako da se ne vidi na terenugeronimo je napisao/la:Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
Ako mu Jose nije mogao natjerati motor u gujcu, onda niko ne može.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.