FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

suptilnirocker21
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la suptilnirocker21 » 30 avg 2015, 21:29

Manuel je napisao/la:Najbolje pojacanje Intera

Stevan Jovetic :clap:
Ne moze sa Murillom niko. Dosao za 8 miliona
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 30 avg 2015, 21:30

Murillo je fantastican bio i na copa americi

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 avg 2015, 21:37

suptilnirocker21 je napisao/la:

To jest al vidjecemo ga protiv jacih ekipa.Carpi i Atalanta vam nisu dva puta zaprijetili kako treba.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 30 avg 2015, 21:40

Manuel je napisao/la:

To jest al vidjecemo ga protiv jacih ekipa.Carpi i Atalanta vam nisu dva puta zaprijetili kako treba.
Recimo da ce imati prvi test u iducem kolu mada i to je upitno :mrgreen:

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 30 avg 2015, 21:43

Prije svega da pozdravim sve Interiste ;)

Ovaj Inter izgleda bolje nego što je to bio slučaj prethodnih sezona na startu iste. Još ovaj tim nije do kraja uigran, ali, čini mi se da ima prostora. Sa Perišićem ćemo riješiti i desno krilno i biti ćemo veoma opasni po oba krila. Još da pronađemo bolju rezervu za Icardija i to je to. Ova ekipa može do Lige prvaka ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2015, 22:02

Dugo nije bilo veće krađe.Vjerujem da će biti vrhunski stoper uskoro.

Izbori :kafa:

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 30 avg 2015, 22:43

SiamoNoi je napisao/la:To je taj.
Interista02 je napisao/la:@Siamo ma uplati, načekat ćeš se ponovo Intera idu sad reprezentativne pauze. Taman dočekaš početak sezone i onda ova glupa pauza, što repke nisu stavili prije početka sezone :roll:

A ako gledaš preko Arena, pa kontaš da će biti na petici, a msm da se ta plaća, nemoj džaba. Nakon velikog broja poruka koje su pristigle u inbox, ovi sa Arene su prebacili našu tekmu na dvicu. Gotiva na TVu, ne moram se ebavati sa strimovima :thumbup:
Pretrčao pola grada da stignem doma do utakmice i na kraju mi nece uplatu prihvatit :rol:

Nista,gledat će se snimka.

Bolje što nisi gledo', meni je skratilo život za koju godinu :hmmmm:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 avg 2015, 22:47

Interista02 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:To je taj.
Interista02 je napisao/la:@Siamo ma uplati, načekat ćeš se ponovo Intera idu sad reprezentativne pauze. Taman dočekaš početak sezone i onda ova glupa pauza, što repke nisu stavili prije početka sezone :roll:

A ako gledaš preko Arena, pa kontaš da će biti na petici, a msm da se ta plaća, nemoj džaba. Nakon velikog broja poruka koje su pristigle u inbox, ovi sa Arene su prebacili našu tekmu na dvicu. Gotiva na TVu, ne moram se ebavati sa strimovima :thumbup:
Pretrčao pola grada da stignem doma do utakmice i na kraju mi nece uplatu prihvatit :rol:

Nista,gledat će se snimka.

Bolje što nisi gledo', meni je skratilo život za koju godinu :hmmmm:
A nije da nismo navikli na to :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2015, 22:49

Svejedno ću morat snimku :D Da ostanem u toku,vidim ima li barem minimalnog napretka i gdje/kod koga...

Bilo je i ovo praćenja preko livescorea napeto.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 30 avg 2015, 22:51

Ponovo "igru briši, bodove piši" utakmica, ovo je već postalo Manciov zaštitni znak. Nezz šta reći pa protiv jednog Caprija on ne smije stavit Hernu od prve nego mora čitav vezni red popunit box-to-box vežnjacima i onda opet strepi za rezultat. Kad se sjetim kako je u svom prvom mandatu imao muda ne znam šta su mu uradili tamo u Engleskoj. A Palacia ne treba više ni spominjat, srećom pa ga više nećemo morati gledati u prvoj (valjda se neko od ostalih napadača neće povrijedit). Jova očekivano klasa, samo da ga povrede mimoiđu ima da bude strah i trepet lige.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2015, 22:56

Ma i Hernanes je propao nenormalno.Nema on više ni k od kreativnosti.Samo gleda kako će uć u dribling i šutnut na gol,a trebao bi povezat vezu i napad.

Protiv Milana valjda ide promjena formacije!?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2015, 22:58

Ova momcad bi pod boljim trenerom mogla igrat fantastican nogomet. Samo da Palacia makne iz prvih 11 i sve odlicno. Stvarno ce bit tragedija ako ne ovaj Inter ne bude u top 4, iduce godine bi trebali pucat i na vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 avg 2015, 23:04

Siamo nemoj gledat :mrgreen:

Ovo je lose, ok najvaznije je da smo pobjedili ali mi nemamo igru. Pola igraca jednostavno nestane sa terena, cijelo vrijeme imam osjecaj kao da imamo 2 igraca manje, kao da nasa sredina uopce ne postoji. Ova stanka ce nam super doci da se Perisic uklopi u momcad pa ce barem prema naprijed to izgledati jos bolje. U ovom trenutku bi potpisa da ne dovode nikakva krila samo da dovedu nekog za sredinu terena. Nekoga tko moze kontrolirat igru i jednom loptom uposlit Jovetica/Icardia/Perisica. Mozda onog Vazqueza iz Palerma pa neka igra trequartistu a nazad vratit Brozovica i Hernanesa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 30 avg 2015, 23:06

Ljudi moji, još jednom kažem dovesti Perottia i to bi bilo najjače pojačanje ove sezone, niste ni svjesni šta bi čovjek radio. Kako bi nam igra živnula, postala tečna, gledljiva između ostalog.

Ikac u špicu, po krilima Perišić i Perotti, polušpic Jova (kako ovo sve perverzno zvuči :mrgreen: )

Dole dva box-to-box igrača (Kondo i Guaro) moj prvi izbor.
Odbrana beton :kralj:

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 30 avg 2015, 23:07

Interista02 je napisao/la:Ljudi moji, još jednom kažem dovesti Perottia i to bi bilo najjače pojačanje ove sezone, niste ni svjesni šta bi čovjek radio. Kako bi nam igra živnula, postala tečna, gledljiva između ostalog.

Ikac u špicu, po krilima Perišić i Perotti, polušpic Jova (kako ovo sve perverzno zvuči :mrgreen: )

Dole dva box-to-box igrača (Kondo i Guaro) moj prvi izbor.
Odbrana beton :kralj:
:thumbup: :thumbup:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2015, 23:13

Tritolone je napisao/la:Siamo nemoj gledat :mrgreen:

Ovo je lose, ok najvaznije je da smo pobjedili ali mi nemamo igru. Pola igraca jednostavno nestane sa terena, cijelo vrijeme imam osjecaj kao da imamo 2 igraca manje, kao da nasa sredina uopce ne postoji. Ova stanka ce nam super doci da se Perisic uklopi u momcad pa ce barem prema naprijed to izgledati jos bolje. U ovom trenutku bi potpisa da ne dovode nikakva krila samo da dovedu nekog za sredinu terena. Nekoga tko moze kontrolirat igru i jednom loptom uposlit Jovetica/Icardia/Perisica. Mozda onog Vazqueza iz Palerma pa neka igra trequartistu a nazad vratit Brozovica i Hernanesa.
Moram ako nista da dobijem jos razloga za pljuvanje Mancinija :mrgreen:

Vazquez bi bio dobro pojacanje,ali nekako sumnjam da ga se moze jeftino od Palerma dobiti.I dalje mislim da će Jovetić glumiti tog trequartistu kad se krene sa 4-3-3/4-2-3-1.Vidjet ćemo mozda vec protiv Milana...

Jel se spominje uopce jos sta nakon Perišića ili je to to?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 avg 2015, 23:20

Stvarno bi bila steta da Jo Jo igra trequartistu, ja ga cak nebi ni koristio na krilu u formaciji 4-3-3 nego ako uspiju dovest nekog krilnog igraca moze se igrat klasicna 4-4-2 formacija sa Joveticem kao drugim napadacem.

Spominje se da je vec dogovoreno za Edera lijecnicki pregled, ali sumnjam, vjerojatno jos jedna patka. Nadam se Perottiu, mislim da bi dobili na dubini, ali mi moramo prvo prodat par igraca a osta je jos samo jedan dan.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 30 avg 2015, 23:25

Palacio i Medel polumrtvi, kad njih ne bude biće ovo stroj od ekipe.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 30 avg 2015, 23:59

Moje neko viđenje tekme:

Handanović - odličan i večeras. Nije bilo potrebe za nekim velikim bravurama, ali vidi se da imamo klasu na golu i to nam uliva dodatnu sigurnost. Kod gola nije ništa mogao.

Murillo - Mali je fantastičan, požrtvovan. Odličan posao radi, jako je brz i može da zatvara kada Miranda izađe na skok. Ima tu fudbalsku inteligenciju i to mi se jako sviđa, iako takvi igrači znaju praviti kardinalne greške, za sada on je perfektan. Samo 8 miliona :opaopa:

Miranda - Kao što neko reče, iako smo ga doveli u 31. godini, tu se nije imalo šta čekati. Ove sezone idemo all in na LP kako bi nam se finansije popravile, i trebao nam je igrač koji je na vrhuncu karijere (čak počeo i malo "padati" ), ali neko ko će biti kvalitet i napraviti razliku. U skoku nenadjebiv, a i inače moćan igrač. Nekoliko puta mi je izvukao živce nekim bespotrebnim stvarima, ali eto ni on još nije napravio neki kiks.

Sve u svemu, odličan je posao napravljen dovođenjem ove dvojice štopera, spoj iskustva i mladosti (želje za dokazivanjem). Odlično se međusobno nadopunjuju, i perfekt sarađuju (msm da je Murillo u jednom intervju rekao da on sa Mirandom priča na španskom, i to im uveliko pomaže)

JJ - kratko i jasno, ima veliku želju, vrlo je borben, fizički moćan, čak i udara smetljare po terenu (što mi se najviše sviđa :) ), ali jednostavno nema znanje. Radije bih prodao Ranka nego njega.

Santon - sasvim solidan bek. Ništa posebno, ali nije ni neki flop. Mislim da je trenutno prvi izbor na toj poziciji (mada nije ni blizu svoje top forme), može poslužiti kao back-up pa čak i kao prvotimac kad je u formi. (Ovo za back-up mislim na sezone koje predstoje, ne samo ova)

Medel, prgav igrač koji treba svakom timu (možda ne baš stalno kao starter), požrtvovan, jako iskusan (što je jako bitno), i uvijek daje svoj maksimum, ali ni on nema neko znanje. Definitivno nije igrač za velike stvari, ali može poslužiti za neke stvari koje se uzimaju na iskustvo.

Kondogbia - Vidi se da je strašno kvalitetan igrač, bit će veliko pojačanje (kako sad, još više ne duge staze). Fali mu brzine, ili je to pak borbenosti. Nema neku pretjeranu želju da ide zubima na nju, da grize, da skače nakon što pogriješi i trči da to popravi. Imao je nekoliko loših dodavanja večeras koja su nas mogla koštati bodova, ali opet je pravio neku razliku na terenu. Definitivno mu treba neko u vezi s kim će se igrati i nadopunjavati.

Guarin - konj jedan obični. Nema tog stvora na ovom svijetu koji me više živcira nego on, cigan!!! Vidi se da može, njegovom zaslugom smo dobili večerašnju tekmu (asistencija, i penal nad njim). Posjeduje strašan kvalitet (mnogi će me osuditi, ali po kvalitetu gledano on je naš najbolji igrač), ali njega boli qurac. Vidjeli smo prošle sezone nakon one svađe sa navijačima kako je grizao i iduće 3 tekme - 4 gola i 3 asistencije (ne sjećam se najbolje), ali on jednostavno neće.
Zaključak: Da hoće, mogao bi nas povesti do titule, ali on je jedan konj obični kojeg treba nabiti nogom da ode u mp3

Brozovic - frajer je retardiran, ne znam kako je on zalutao ovdje. Za kratko vrijeme ćemo ga nuditi besplatno baš kao i retarda Skelota.

Palacio - hvala ti brate za sve što si dao, ali da sam na tvom mjesu ja bih sam prestao igrati nogomet. Ono nije ništa, bukvalno je čovjek manje na terenu. Nema više ni onog presinga na zadnju liniju kao prije, sad je u potpunosti beskoristan.

Jova :kralj:
Treba mu neko da se ima s kim igrati. Jedva čekam da se Ikac vrati, te Perišić da se uigra (možda još koji igrač), bit će mnogo korisniji i mnogo bolje će izgledati na terenu. Čovjek je KLASA.

Nagatomo :puke:

Hernanes - mislim da je isprdio svoje. Brazilcima je do 28 i kapak, idi kući. Daj Bože da ga se riješimo u ova 2 dana i dovedemo kvalitetnijeg igrača na njegovoj poziciji.

Ranocchia - ulazi frajer i ja psujem sve živo, govorim evo de sad i ti skriti gol taman što si ušao, baš kao i ameba. Ne treba mi ovo u životu, dajte nek ga neko likvidira ako ga se već ne može otjerati iz kluba.

Mancini - vrlo loše. Kad jedna Sampa uvali Carpiu 5 golova za pola sata, a mi moramo da strepimo do zadnjeg minuta i da Handa dobija žuti zbog zadržavanja, to govori koliko je ugled našeg kluba srozan. I nemamo toliko loše igrače, realno imamo za TOP 3 (kad pogledam šta se dešava sa bilanom, laziom, violama, napoliem). I sam sam sportista i svjestan sam toga da je taj pobjednički mentalitet najvažnija stvar. Kada si ti siguran da želiš nešto i kada si siguran da to možeš postići, sve je mnogo lakše. Želim da vjerujem da će uspjeti uvesti nas u TOP 3, vidim koliko mu ovo sve znači (radovanje kod golova, pogotovo kod onog u prvom kolu), i za sada ima moju punu podršku iako pravi toliko nelogičnih stvari.

Nadam se da nisam puno utušio :mrgreen:

FORZA INTER !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2015, 01:18

Jovetic vuce, povlaci, evo opet veceras u 90+ za pobjedu. A sta drugo ocekivati od covjeka koji je sa 20-21 godinom izdominirao Serie A. Njegova greska je sto je isao u Englesku i protracio dobar period zivota. Samo da nema povreda, bar ozbiljnijih.

Da je bilo dovesti nekog igraca koji bi stratao umjesto Hernanesa/Brozovica, bilo bi OK i mogli bi se navijaci necemu nadati. Palacio je igrac manje, on ne moze nista vise odigrati, moze da uleti poslednjih 10-15 minuta i to je to.

Hernanes :facepalm: Nagatomo :facepalm:

Vidjecemo gdje ce postaviti Perisica i sta misli raditi s njim osim da ga zakuje na klupu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.