FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 04 nov 2013, 23:13

Pare nisu problem, para nema !!!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 nov 2013, 23:15

Azmir ima obecanje za povecanje transe od 100%, al posto opstina daje pare, kako su smanjli transu preko budzeta, tako sad treba i da je povecaju. Sad ide rasprava i usvajanje budzeta za narednu godinu i u taj budzet kad se odvoje pare za sport treba da bude ugrađeno tih 15000KM koje idu FK Slobodi, tako da ta uplata ide poslije usvajanja budzeta, jer ne moze se to odmah povecati, morao bi ici rebalans budzeta, al posto je kraj godine svakako ide rasprava za budzet sledece godine tako da tu ce biti ugradena nova transa. Budzet bi se trebao usvojiti do 31.12 ako bude koncenzus, znaci od Januara ide ta transa, ili ako usvoje privremeni onda tek od marta kad usvoje pravi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 nov 2013, 23:16

Skver je napisao/la:Pare nisu problem, para nema !!!!
:D :lol:
bit ce nesto od te transe..cim se azmir onako smije ko da je ofinger proguto :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2013, 23:27

Ma ljudi moji sta vam je, cemu zabrinutost, kada sam vidio da je Faraon stupio nogom na stadion, to je u prevodu znacilo: Od danas su svi duzni pomagati Slobodi, svi privredni subjekti u gradu, niko se do danas nije usudio pomoci Azmiru, jer Faraon nije bio aminovao, danas je Sloboda rodjena....Azmiru na kraju i ne trebaju te pare ali covjeku je trebala podrska od grada, koju je danas dobio...

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 04 nov 2013, 23:36

Nije se rodio ko je narodu ugodio.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 nov 2013, 23:40

Skver je napisao/la: to je u prevodu znacilo: Od danas su svi duzni pomagati Slobodi, svi privredni subjekti u gradu, niko se do danas nije usudio pomoci Azmiru, jer Faraon nije bio aminovao, danas je Sloboda rodjena....Azmiru na kraju i ne trebaju te pare ali covjeku je trebala podrska od grada, koju je danas dobio...
Skver odlično shtvata korelacije i šta se dešava ;)
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 nov 2013, 00:59

Skver je napisao/la:Ma ljudi moji sta vam je, cemu zabrinutost, kada sam vidio da je Faraon stupio nogom na stadion, to je u prevodu znacilo: Od danas su svi duzni pomagati Slobodi, svi privredni subjekti u gradu, niko se do danas nije usudio pomoci Azmiru, jer Faraon nije bio aminovao, danas je Sloboda rodjena....Azmiru na kraju i ne trebaju te pare ali covjeku je trebala podrska od grada, koju je danas dobio...

+1

A faraon posjeti stadion svake 4 godine..
Pobjeda je bolja od orgazma!

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 05 nov 2013, 08:44

Nadam se da ce ova akcija malo razbuditi grad ! Sjecam se kada je u martu nudjena dijamantska kartica , da li je iko kupio ? Kostala je mislim 500 KM za godinu !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 nov 2013, 09:39

Ono što je jasno da bez amina načelnika niti jedan proces u gradu ne može ostvariti svoj maksimalni kapacitet i po meni sjajna stvar je konačno linkovanje Azmira i načelnika!

Samo uključivanje načelnika automatski znači zeleno svjetlo ostalim!

Svi zaboravljamo koliko je duboko poljuljano bilo povjerenje u bilo šta što se odvija u Rudarskoj 2...proces vračanja tog povjerenja je imperativ, vjerujem da smo svi zajedno na pravom putu, ali isto tako moramo biti svjesni da je to dugotrajan proces.
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2013, 11:15

zlajci je napisao/la:Ono što je jasno da bez amina načelnika niti jedan proces u gradu ne može ostvariti svoj maksimalni kapacitet i po meni sjajna stvar je konačno linkovanje Azmira i načelnika!

Svi zaboravljamo koliko je duboko poljuljano bilo povjerenje u bilo šta što se odvija u Rudarskoj 2...proces vračanja tog povjerenja je imperativ, vjerujem da smo svi zajedno na pravom putu, ali isto tako moramo biti svjesni da je to dugotrajan proces.
U pravu si, a taj proces vracanja povjerenja vec dugo traje, zato mislim da je pri kraju. Mislim da se niko prije mjesec dana nije nadao Jasminu na Tusnju.
Koliko je bilo poljuljano povjerenje u SLobodu, bar toliko je bilo poljuljano i povjerenje u Jasmina. Koliko je Slobodi potreban Jasmin, toliko je i njemu potrebna SLoboda. Zato mislim da imaju obostrani interes da sve dovedu u jedan veoma dobar i korektan odnos.
Ne treba zaboraviti da su "slobodasi" vlasnici hiljada glasova na izborima. To Jasmin niti smije niti treba da zanemari, a ni ostali vijecnici niti stranke. Bez Slobode se u Tuzli ne moze, bas kao ni bez vode, kanalzacije, struje, soli...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 nov 2013, 11:17

Probisvjet je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Ono što je jasno da bez amina načelnika niti jedan proces u gradu ne može ostvariti svoj maksimalni kapacitet i po meni sjajna stvar je konačno linkovanje Azmira i načelnika!

U pravu si, a taj proces vracanja povjerenja vec dugo traje, zato mislim da je pri kraju. Mislim da se niko prije mjesec dana nije nadao Jasminu na Tusnju.
Koliko je bilo poljuljano povjerenje u SLobodu, bar toliko je bilo poljuljano i povjerenje u Jasmina. Koliko je Slobodi potreban Jasmin, toliko je i njemu potrebna SLoboda. Zato mislim da imaju obostrani interes da sve dovedu u jedan veoma dobar i korektan odnos.
Ne treba zaboraviti da su "slobodasi" vlasnici hiljada glasova na izborima. To Jasmin niti smije niti treba da zanemari, a ni ostali vijecnici niti stranke. Bez Slobode se u Tuzli ne moze, bas kao i bez vode, kanalzacije, struje, soli...
brao probisvjete 8-) ..objasnio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2013, 11:18

staragarda je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:

Ne treba zaboraviti da su "slobodasi" vlasnici hiljada glasova na izborima. To Jasmin niti smije niti treba da zanemari, a ni ostali vijecnici niti stranke. Bez Slobode se u Tuzli ne moze, bas kao i bez vode, kanalzacije, struje, soli...
brao probisvjete 8-) ..objasnio
Hvala Vam. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 nov 2013, 12:19

Svi smo mi Probisvjet :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2013, 14:50

malo skrecem sa teme,citam preliminarne rezultate popisa,u tuzli popisano 120 000 ljudi...grad koji je toliko imao i prije rata,odnosno opstina..po njima,nit se umiralo nit se radjalo, :?
dajem glavu da od kasarne,do obodnice,i jos malo dalje u svim naseljima ima minimum,25 hiljada samo,al hajde...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 nov 2013, 14:53

wienultras je napisao/la:malo skrecem sa teme,citam preliminarne rezultate popisa,u tuzli popisano 120 000 ljudi...grad koji je toliko imao i prije rata,odnosno opstina..po njima,nit se umiralo nit se radjalo, :?
dajem glavu da od kasarne,do obodnice,i jos malo dalje u svim naseljima ima minimum,25 hiljada samo,al hajde...
Prije rata je bilo 11.000 više na Tuzlanskoj opštini, jedino su Živinice i to drastično porasle, ostali svi po min. 5 milja dropnuli a jedini oni nemaju nogometni klub u prva dva ranga...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 nov 2013, 14:54

ne znam, meni također ta brojka izgleda smješno, očekivao sam nešto oko 180.000 :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2013, 14:57

JTS je napisao/la:ne znam, meni također ta brojka izgleda smješno, očekivao sam nešto oko 180.000 :D
smijesno jasta je :lol:
da nije smijesno bilo bi zalosno...naselilo se,naradjalo se,izgradilo se,al ne mari,mi jos u titinom dobu :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2013, 14:59

Casp3r je napisao/la:
wienultras je napisao/la:malo skrecem sa teme,citam preliminarne rezultate popisa,u tuzli popisano 120 000 ljudi...grad koji je toliko imao i prije rata,odnosno opstina..po njima,nit se umiralo nit se radjalo, :?
Prije rata je bilo 11.000 više na Tuzlanskoj opštini, jedino su Živinice i to drastično porasle, ostali svi po min. 5 milja dropnuli a jedini oni nemaju nogometni klub u prva dva ranga...
u tuzlu se naselilo na hiljade i hiljade podrinjaca,koliko ih se narodilo,necemo racunat,nisu ove brojke tacne majke mi :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 nov 2013, 15:00

wienultras je napisao/la:
JTS je napisao/la:ne znam, meni također ta brojka izgleda smješno, očekivao sam nešto oko 180.000 :D
da nije smijesno bilo bi zalosno...naselilo se,naradjalo se,izgradilo se,al ne mari,mi jos u titinom dobu :mrgreen:
treći najveći grad u BiH ispade ima otprilike isto stanovnika kao Zenica i Mostar :o
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2013, 15:02

JTS je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
treći najveći grad u BiH ispade ima otprilike isto stanovnika kao Zenica i Mostar :o
a oboje manji koliko hoces.haha nema veze dijelimo trece mjesto,ako ih prestignemo na sledecem popisu idemo u evropsku ligu :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 1 gost.