Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal je u ovom trenutku za klasu jaci od Liverpoola.
Po meni je ispred samo City .. ali ne puno.
Samo je sreca problem topnika !
Po meni je ispred samo City .. ali ne puno.
Samo je sreca problem topnika !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni nikad bod protiv Liverpoola nije bio uspjeh. Posebno zato sto taj klub lezi Arsenalu.
Nadam se da ce Liverpool i slijedece godine igrati u EPL, bilo bi dobro da i trecu godinu za redom imamo sigurna tri boda na Anfieldu.
Nadam se da ce Liverpool i slijedece godine igrati u EPL, bilo bi dobro da i trecu godinu za redom imamo sigurna tri boda na Anfieldu.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Hahahaha sta je to liverpool napravio u toj utakmici, koje sanse? Kome je ba bod uspjeh sa Anfielda? Arsenalu sigurno nije, to je poznat kao nas omiljeni teren gdje gotovo redovno pobjedjujemo.HeKen je napisao/la:Smijesan si, nemoj vise pisati bezveze se brukas. Arsenal je protiv liverpoola imao 4 sanse i to 3 iz kontri i to je to sto su napravili za citavih 90 min. Arsenal je da ne pominjem prosle sezone bio isto ovako negdje, ali sta se imam raspravljat s tobom kad ne vidis dalje ispred svog nosa, em to em pojma nemas!!!! Prije nego sto je bila utakmica s liverpoolom pisali ste da je i bod uspjeh jer ipak je to anfield ali sta ces kad se uzdignete nakon 2 pobjede. To je to odoh sa ovog foruma zasad ne mogu da te slusam majkemi, kakve samo gluposti valjas!!AllGunsBlazing je napisao/la:17. klub na tabeli?HeKen je napisao/la:
Sine, kad preseres onda bas preseres. Znas li ti uopste ko je Liverpool. Jel te stid ovo napisati!!!!!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Konacno da nekoga natrpamo, pa makar to bio i Southampton. Gledajuci utakmicu imao sam osjecaj da mozemo dati gol kada zelimo i da smo danas komotno mogli desetku utrpati. Dali su nam gol zbog greske golmana i to nam je prvi primljeni gol ove sezone u EPL. Ox me danas u potpunosti odusevio, dok su Cazorla, Podolski i Gervinho odigrali fantasticnu utakmicu. Gibbs izgleda specijalizirao postizanje autogolova protivnicima
Sada se okrecemo Ligi prvaka i slazem se da tu treba dati sansu igracima koji nisu prvotimci. Ukoliko ne bude islo onda uvesti prvotimce da pripomognu. Treba cuvati glavne igrace za tekmu sa Cityem, jer ako tu izvucemo povoljan rezultat moglo bi svasta biti. Oni ce biti umorni od tekme sa Realom, ali imaju dovoljno veliki roster da i nama suprotstave potpuno svjezu i odmornu ekipu, koja ce nam napraviti mnogo problema.

Sada se okrecemo Ligi prvaka i slazem se da tu treba dati sansu igracima koji nisu prvotimci. Ukoliko ne bude islo onda uvesti prvotimce da pripomognu. Treba cuvati glavne igrace za tekmu sa Cityem, jer ako tu izvucemo povoljan rezultat moglo bi svasta biti. Oni ce biti umorni od tekme sa Realom, ali imaju dovoljno veliki roster da i nama suprotstave potpuno svjezu i odmornu ekipu, koja ce nam napraviti mnogo problema.
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kako ih majstor zabija.
Oxova stranica
http://alexoxladechamberlain.com/welcome/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ih majstor zabija.

Oxova stranica
http://alexoxladechamberlain.com/welcome/" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dokle će ovaj čovjek da zabija dokle. Koji majstor hljebe dragi.
Daj Wengeru vrati ga u Arsenal, pa garantujem da će dat 10 golova od janurara do maja.
Daj Wengeru vrati ga u Arsenal, pa garantujem da će dat 10 golova od janurara do maja.
Vođa zna.
Hahahahaha još te prate kompleksi? Hahah već ne znam koji put spominje te rvp hahah. Polahko Braco forumska, tek je početak a po sezoni ima 60+ utakmica lige i kupova ne računajući reprezentativne utakmice pa ćeš itekako pojesti svoje rijeci. Živi bili pa vidjeli.....
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- TheVerminator
- Kontakt:

Henry bio i ostao majstor

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Tipična forumska prica , cim nemam sta drugo reci ja cu udariti po gramatici. Ko da si neki grammar police ili guru ko Emerik!?
kako mi je drago zbog ovog momka, popravlja se. nisam očekivo od njega neki napredak iskrenoTheVerminator je napisao/la:
![]()
Henry bio i ostao majstor

@neo ma šta ću ti govorit ba, odeš na temu mančestera veličaj ga, klanjaj mu se, zabolje me. niko se ne miješa u vaše stvari. A svakom navijaču je normalno drago zbog Podolskog i svih jer je Arsenal n-ti put pokazo' da nikad ne zavisi od nekih pojedinaca. jel ok?
Vođa zna.
- TheVerminator
- Kontakt:
Kad ti drvosječa, kako ih zove drug Maršal, slomi nogu sa 18 godina, teško je da se vratiš u pravu formu. 

— Tony Adams.
— Tony Adams.
Na OK je stari, ali shvati da Podolski nije klasa koja bi trebala arsenalu. Da je tu neko tipa fabregasa onda bi bilo zanimljivo
ovako ce ovaj brzo ispuhat..... al hajde odoh ja u skokovima s teme da vas ne za zamaram i dodjem drugi put da malo diskutujemo fali li vam rvp i sta pod. može 

- Marsal
- Kontakt:
Tako je, evo npr Stokea na pripremamaTheVerminator je napisao/la:Kad ti drvosječa, kako ih zove drug Maršal, slomi nogu sa 18 godina, teško je da se vratiš u pravu formu.

Zamisli kakvo bi njima pojačanje bio Fadil štil, posto bi legenda kluba.
- TheVerminator
- Kontakt:
Čudi me što nisu doveli i Nigela de Jonga, da upotpune mesarsku ekipu.
Za njih bi idealan štoperski tandem bio: Shawcross i Martin Taylor.
Samo im golman u ekipi valja
Za njih bi idealan štoperski tandem bio: Shawcross i Martin Taylor.

Samo im golman u ekipi valja

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Begson je golman i pol. Ako naš Poljak ne nastavi sa razvojem ili počne stagnirat treba AW ozbiljno razmisliti da ga dovede. Pa imali bi golmana za iducih 15 godina.
Dobar je poljak, mislim da je ono juče pritisak bio zbog Manonea koji je sve bolji,a realno neka ih obojice
. Sčezni je extra golman to se osporit ne moze. Kolko nas je put spasio prošle sezone da ne brojim.

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma ono jucer je milion % bilo zbog opustenosti, pa sve lopte koje je dobio a dobijao ih je 1 svakih 20 minuta je pogresno izbio. Znaci opusten previse na tekmama a to ne smije da se desava, danas-sutra tu nece biti Southampton, bice neko ozbiljniji i hop gol.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.