Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
No player had more ball recoveries than Miranda in match day 1 in Serie A:
[13] Miranda
[12] Nainggolan, B, Fernandes
[11] Bonucci, Cassani
Miranda (13) and Kondogbia (10) recovered the ball most of all players vs Atalanta.
Km/h in sprint:
32.40 km/h - Juan Jesus
30.69 km/h - Miranda
29.78 km/h - Murillo
29.78 km/h - Brozovic
Jos da te kilometre kvalitetnije potrošiDistance covered vs Atalanta:
[13.64 km] Juan Jesus
[9.079 km] Jovetic
Isto vrijedi za Interov posjed.Highest possession in match day 1:
[68.4%] Inter
[67.5%] Roma
66.2%] Juventus
Jovetic score on his Inter debut, other Inter players to score on their debut: Pazzini, Eto'o, Quaresma, Muntari, Vieira, Kallon, Recoba.
Inter haven’t been defeated on MD 1 at home since 1987 against Pescara; since then, they have won 11 and drawn three.
Ma jok, taj kombinovani je ja msm na peticu prebačen, samo mi smo na dviciarminz je napisao/la:Hocel bit kombinovani prenos na dvici? Ja sam rokno veceras 0:3
Zadnje krilo intera je luis figoKopLfc je napisao/la:Interisti kakva je ovo formacija gdje su krila jel se ovo icardi nije oporavio dobijte ovo hljeba vammm
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Pretrčao pola grada da stignem doma do utakmice i na kraju mi nece uplatu prihvatitInterista02 je napisao/la:@Siamo ma uplati, načekat ćeš se ponovo Intera idu sad reprezentativne pauze. Taman dočekaš početak sezone i onda ova glupa pauza, što repke nisu stavili prije početka sezone![]()
A ako gledaš preko Arena, pa kontaš da će biti na petici, a msm da se ta plaća, nemoj džaba. Nakon velikog broja poruka koje su pristigle u inbox, ovi sa Arene su prebacili našu tekmu na dvicu. Gotiva na TVu, ne moram se ebavati sa strimovima
Naslutio sam ga postovani gledaociii osjetio sam ga aaaa jovetaaaaaKopLfc je napisao/la:Znaci ova braca cak i na svom stadionu ne igraju. Idemo interisti merda juveeee joveticuuuu obraduj meeee
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.