FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zaimaga prska sirotinju i na trening utakmicama. Pele, Mardona, Ronaldo, Messi. Zaim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znas li ti sta je sa Krpicem? Gdje on?kerimatomic1921 je napisao/la:Pripremna k’o pripremna, nista posebno da se izdvoji osim majstorije Zaimage. Opet je imao 2 nevjerovatne fule ali je go boli glava.
Tosk je igrao izrazito agresivno, cak su i pretjerivali. Golman je iz cipela izbio Ermina. Nevjerovatan start.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Asim danas najbolji, uz Sinisu i Stanu. Prvo pol kombinavano, Hajdarevic na desnom beku sta mozes ocekivati dalje. Istrcali se to je to.
Drugo pol se vidjela razlika u kvalitetu, nasi igrali lezerno totalno. Sve u svemu ok.
Krpic individuano trenirao s Memicem, Gusom, rezerevnim golmanom prije tekme. Nabacivali mu s strane dobrih pola sata. Dobar indivudalni trening bas.
Drugo pol se vidjela razlika u kvalitetu, nasi igrali lezerno totalno. Sve u svemu ok.
Krpic individuano trenirao s Memicem, Gusom, rezerevnim golmanom prije tekme. Nabacivali mu s strane dobrih pola sata. Dobar indivudalni trening bas.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
I treba mu reci, treba mu **** sve. Ne znam samo kako nasi igraci treniraju i igraju. Sve alkoholicari teski.LjoZee je napisao/la:Oni su se bas borili. Nasi rezervisano u pojedinim momentima.
Dobaci neki momak Asimu za Walter i Slogu i kako se opija. On klimnu glavom kaze mu momak u fazonu nista nemoj klimati i ovaj se sa terena okrenu i nesto mu rece.
Samo to i znaBezideja je napisao/la:Asim danas najbolji, uz Sinisu i Stanu. Prvo pol kombinavano, Hajdarevic na desnom beku sta mozes ocekivati dalje. Istrcali se to je to.

23
- invincible1921
- Kontakt:
Gledam AIK-MARIBOR i kao belaj navijaci, ovi Aikovi zaletili se na VIole reko bi covjek ozbiljne grupe kad ih vidis sa fantomakama tetovazama
Ono u stvarnosti njih 150 bjezalo od sake nasih ispred svog stadiona u Stokholmu, a 30 Viola prebila tri covjeka kod katedrale

Ono u stvarnosti njih 150 bjezalo od sake nasih ispred svog stadiona u Stokholmu, a 30 Viola prebila tri covjeka kod katedrale

=\_1921_/=
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Asim razvalio danas. Imao je dobrih prodora bas.
Krpa individualni trening.
Ovaj garavi iz Toska bas dobar, fizicki je mocan.
Krpa individualni trening.
Ovaj garavi iz Toska bas dobar, fizicki je mocan.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ko ce drugiOsim13 je napisao/la:Znači Asim probija Zrinjski :kava:

=\_1921_/=
Asim u strasnoj formi.Najbolje krilo ligeOsim13 je napisao/la:Znači Asim probija Zrinjski :kava:

23
- MocMahale444
Evo treba biratikolezeljovac je napisao/la:Dajte nemojte biti sujevjerni....
Sta cemo pustati iste 3 pjesme sat pred tekmu u krug... Opusteno...

ilahije i kaside.
Tamburice uz Becare.
Svilen konac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Khm khm khmGOAT je napisao/la:Asim u strasnoj formi.Najbolje krilo ligeOsim13 je napisao/la:Znači Asim probija Zrinjski :kava:
Danas bio i onaj Fatmir Sulejmani. Trebao je zapjevat koju da podigne atmosferu. 

On je dobar sa ŠortijemLjoZee je napisao/la:Danas bio i onaj Fatmir Sulejmani. Trebao je zapjevat koju da podigne atmosferu.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Aha, a vidim i po insta da navija za Zelju. Ima dosta postova vezanih za nas klub.
Sta mislite o tosku? Hocemol moc meda ove godine? Nisam bio pa ne znam kakvi smo bili
TŽV!
Pa Koke donosi titulu, to je ta vezavoltron30 je napisao/la:Ja sam Koketovu kasetu dobio kad smo slavili titulu u prvom Amarovom mandatu, protiv Celika.Bezideja je napisao/la:Ja mislim da treba pocapat travu ispred stadiona fakat![]()
Treba Koketa pustiti ko u stara dobra vremena..Tako da nemam nista protiv Koketa, a da opet titulu uzmemo.

Hajde Amare...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Solidni ste bili. Mislim da cete biti dobri ove sezone u Prvoj ligi. Crnac vam je onaj dobar, ne znam kako se zove. Bit ce sutra vjerovatno izvjestaj pa svrati da pogledas.atomac123 je napisao/la:Sta mislite o tosku? Hocemol moc meda ove godine? Nisam bio pa ne znam kakvi smo bili
Informacija za sve članove,prijatelje,navijace i simpatizere naseg kluba.
Današnjim susretom (31.07.2019)nasi seniori su nastavili kontinuitet prijateljskih utakmica u pripremnom periodu za sezonu 2019/2020.
U Hrasnici su ugostili ekipu A Juniora FK Željeznicar, kojima je današnja utakmica ujedno poslužila kao generalka pred pocetak prvenstva Premijer lige za juniore za sezonu 2019/2020 koju u Ponedjeljak započinju sa ekipom Zvijezda 09.
U današnjoj utakmici naša ekipa prikazala je veoma dopadljivu i efikasnu igru,što pokazuje i konačni rezultat 6:2 za nase momke.
Kakva je ovo generacija kojoj ovi amateri 6 komada daju??
nema potpisa