dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.

dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Fala brato, dolaze nam bolji dani majke mi moje, nek ove naredne tri prvenstvene pobijede to pokazu. Dusmani nek crknu od ljubomore.AlemC85 je napisao/la:dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Pozz Nevesinju haha hahahahahah majkemi mi moje hahaha
pa na avataru ti je lik koji je nevesinjac a živi u Mostaru ili tako nešto.VM69 je napisao/la:Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
@zizu1991zizu1991 je napisao/la:Unakazište temu.
HahahahahaVM69 je napisao/la:Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
ti mora da si Željko Samardžić ?VM69 je napisao/la:Ljudi drzite se teme, ja sam prvo Mostarac, pa onda Velezovac i na kraju Srbin, ali to nije vazno.
Drzite se teme, hajmo prognozirati rezultat. Ja mislim 2:1 za Velez.
Pozdrav i dobro došaoVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Barvo za našu upravudime je napisao/la:Upravni odbor FK Velež u sklopu dugoročnog planiranja razvoja kluba, danas je dogovorio stratešku saradnju sa BBI bankom i Sarajevo Business Forumom. Tako će u sklopu Sarajevo Business Foruma 2014, koji se održava od 14 - 15.maja, potencijalnim investitorima prezentovati se projekat Fudbalskog kluba Velež, koji će obuhvatiti različite segmente ulaganja. Između ostalog, na Sarajevo Business Forumu učešće će uzeti i vlasnici takvih svjetskih fudbalskih velikana poput Manchester City i PSG-a.
Ovim putem, Uprava FK Velež se želi posebno zahvaliti menadžmentu BBI banke, koja je prepoznala Fudbalski klub Velež kao jedan od najznačajnih sportskih brendova Bosne i Hercegovine, te projekat investiranja u klub uvrstila u listu projekata za pregovaranja sa investitorima.
Naš je gazda PSG a Željin MC![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.