FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
jesil gledo film "dzaba se nadam"? opusti se taman je covjek dobio podrsku gradaNeRi_K je napisao/la:Već sam od nekoliko ljudi cuo koji su direktno povezani sa desavanjima u nasem nogometu da je pitanje dana kad će se Azmir ispaliti iz Slobode. On polako postaje svjestan koliko je svojih para ulozio tako reci u nista, a podrsku ima jedino od navijaca koji mu nazalost ne mogu novcano pomoci.
Ovo nije provokacija, vec samo nesto o cemu se uveliko prica. Prava bi bila steta da ostanete bez njega.

Sloboda Tuzla
Na koliko bi se trebala povećat ova tranša od opštine, jel zna neko ?

Drago mi je zbog ovoga danas prvo zbog kluba a onda i zbog Azmira ,da čovjek vidi da nije sam i da ima podršku grada,opštine pa makar i ovo bila predizborna,na ovome ne treba stati

-
- Interni moderator
- Kontakt:
vidi mog faraona na klipu..to pocela predizborna kampanja
...ovo sto se slikao na stadionu nek mu neko posalje slike i pokaze NEZAVRSENI SJEVER iz ledza koji je on obecao prije 4 godine...i kakva demagogija za tuzlanski sport
...jel ovo on cita sa papira nekog 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ljudi boli faraona kita jer Jasminovi izbori su bili prosle godine tako da on vlada sigurno jos 3! iduce godine su parlamentarni izbori i Jasko se tu ne bira;) predizborna ce biti kad Sejo Causevic i ta gospoda pocnu opsjedati Tusanj ovo je samo dobra volaj grada!
Sloboda Tuzla
Faraon je ovim cinom aminovao i priznao Azmira kao predsjednika Slobode...Znaci da dobija podrsku grada, naravno uz to ide i novac.
Skver je napisao/la:Faraon je ovim cinom aminovao i priznao Azmira kao predsjednika Slobode...Znaci da dobija podrsku grada, naravno uz to ide i novac.

Jos onoliko je odgovor na pitanje sa prethodne stranice, znaci oko 15000 per month
tuzlanska Sloboda
Pa dobro, sa ovim iznosom bi se moglo fino raditi, naravno uz posjetu. A obzirom da nemamo ni sponzora.zlajci je napisao/la:Skver je napisao/la:Faraon je ovim cinom aminovao i priznao Azmira kao predsjednika Slobode...Znaci da dobija podrsku grada, naravno uz to ide i novac.![]()
Jos onoliko je odgovor na pitanje sa prethodne stranice, znaci oko 15000 per month

Čudi me kako Memprom, Vegamix, Omega nisu sponzori, a njihove vlasnike na prvu prepoznah iz skupštine kluba.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odlicno
... ali ostavi nas Azmir rece covjek iz Bihaca Fucko proturio pricu Tigru kako ce Azmir dignuti ruke..vjerovatno je rekao da ce se on zalagat kako bi Azmir digao ruke 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Al seru neki sad kad je dosao covjek na stadionu kad su se konacno susreli i nesto dogovorili, nesto se pokrenulo opet neki ljudi seru. Ne mozes nikako ugodit.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Eh sad da bi animirat Frenkozu i slične njemu da se uključe u ovo
kakva bi to stvar bila; prvo na financijskoj pomoći a drugo na popularizaciji kako ove kampanje tako i samog kluba.
A i Jasmin bi mogao vala koju tekmu na Tušnju pogledat,plus njemu kao političaru a bgm iklubu bi dobro došlo,jer za njim mora odmah pola opštinara doć'

A i Jasmin bi mogao vala koju tekmu na Tušnju pogledat,plus njemu kao političaru a bgm iklubu bi dobro došlo,jer za njim mora odmah pola opštinara doć'

Taj film ne'š gledat. Ne smije to zbog osobne bezbjednosti.haver je napisao/la:A i Jasmin bi mogao vala koju tekmu na Tušnju pogledat

Inače, jasno je da je počela predizborna kampanja i šuplja obećanja. Vjerujem tek kada vidim uduplanu tranšu i Slobodu u Premijer ligi. Dosta nas je levatio svako kako je htio, uključujući i Jaska. Tačno mu je trebalo uručiti fotografiju nezavršenog sjevera, te dodati činjenicu da Sloboda odavno tavori u Prvoj federalnoj.

Kad je Azmir pokazao ko je i sta je i kakve ima namjere sa Slobodom dosla je i podrska vlasti, steklo se povjerenje da ce se pare transparentno trosit i da ce se znati gdje svaka marka ide.
U ovom je najvaznije da Sloboda konacno izadje ko pobjednik i izvadi se iz ovog blata.
Kampanja je tek pocela al sam ubjedjen da sa ovim zajednickim stavom i podrskom Slobodi konacno od svih idemo u PL.
Nevjerovatno kako se pozitivne stvari desavaju sa Smajilom na klupi
U ovom je najvaznije da Sloboda konacno izadje ko pobjednik i izvadi se iz ovog blata.
Kampanja je tek pocela al sam ubjedjen da sa ovim zajednickim stavom i podrskom Slobodi konacno od svih idemo u PL.
Nevjerovatno kako se pozitivne stvari desavaju sa Smajilom na klupi

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Sve je to u redu, ali mene i dalje buni stvari koju je @ultrasstyle pisao, a to je taj odnos Smajli - Azmir Husić. Ima tu nešto što mi ne znamo, otpustio bi on njega davno da nije nekog dubljeg razloga. Ima ljudi koji bi ti i za 800 KM rado vodili tim bolje od ovog mamlaza.
Ima nesto jer svugdje bi davno dobio otkaz, sto se mene tice nakon 5 utakmica trebala mu se dati noga jer se odmah vidjelo da i pored napretka unutar kluba na terenu nema ama bas nikakvog pomaka, izbij nabij.
Jedna me scena bas zbunila, mislim da je protiv Gracanice bilo, nakon standardnog branjenja rezultata i yebavanja Smajliju Salamovic daje gol za ovjeru pobjede a Azmir skoci i ko u fazonu sta koji qrac psujete evo pobjede, pa kontam nije valjda toliki laik u fudbalu da ne vidi da ono ni na sto ne lici.
Ne pije ni meni vode vise prica ko ce radit za 800 KM, radili bi mnogi, ali na zimu treba rjesit dosta igrackih,strucnih stvari jer nije mislim nikom cilj ako se vratimo da opet to ne lici ni na sto i opet neke borbe za opstanak.
Ovaj momenat se mora iskoristit da sa naletom udjemo u PL i da se tamo igra znacajna uloga a ne vratili smo se i to je to.
Jedna me scena bas zbunila, mislim da je protiv Gracanice bilo, nakon standardnog branjenja rezultata i yebavanja Smajliju Salamovic daje gol za ovjeru pobjede a Azmir skoci i ko u fazonu sta koji qrac psujete evo pobjede, pa kontam nije valjda toliki laik u fudbalu da ne vidi da ono ni na sto ne lici.
Ne pije ni meni vode vise prica ko ce radit za 800 KM, radili bi mnogi, ali na zimu treba rjesit dosta igrackih,strucnih stvari jer nije mislim nikom cilj ako se vratimo da opet to ne lici ni na sto i opet neke borbe za opstanak.
Ovaj momenat se mora iskoristit da sa naletom udjemo u PL i da se tamo igra znacajna uloga a ne vratili smo se i to je to.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
-
- Kontakt:
ovo je cisto simbolicna podrska,nek da bar 20 000 mjesecno,ondA se moze pricati o ganjanju sponzora i td....dok nevidim,pesimist sam,jbg 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne zamjerite mi, bolestan sam ovih dana
al sad mi fkt nista nije jasno, je li povecana transa ili ne?

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
NIko ne piše ništa oko para
ako ko ima kakve inormacije neka podijeli sa nama ovdje 
A što se tiče predizborne kampanje pa slijedeće godine nisu lokalni izbori nego parlamentarni i oni nemaju nikakve veze sa Jaskom,doduše imaju sa njegovom strankom

A što se tiče predizborne kampanje pa slijedeće godine nisu lokalni izbori nego parlamentarni i oni nemaju nikakve veze sa Jaskom,doduše imaju sa njegovom strankom

Zbog tri žuta kartona struka našeg tima u utakmici protiv Iskre neće moći računati na Mirnesa Selamovića i Damira Mehidića.Takođe, dosta je upitno hoće li povredu lože na vrijeme zaliječiti Emir Omerović.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.