Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
- 1Admir_Sa je napisao/la:Krajnje zanimljivo rezonovanje nadleznihSinoc se malo dotakli bivshe drzave i sistema, niko nikog nije vrijedjao, bash se fino diskutovalo...al izgleda zdrava diskusija ovde ne pije vode
Neka se zato na temama sarajevo, zeljo, borac, premier liga...moze procitati sve bolji post od boljeg, mislim da nema 3 zaredom posta, a da se ne spominje glupan, kloc, veze nemas i raznorazno vrijedjanje. To izgleda spada u sportsko diskutovanje![]()
Onda imas na ovim diskusijama jedno 85% tema za nabijanje postova, tipa sta mislis o nekome x puta, brojalice nekakve i slicne nebuloze
To ne smeta, a smetaju 3-4 stranice zdrave diskusije
Dosta mi je politike na tv-u.Svaki dan minimalno dvije politicke emisije,jos mi treba da i ovdje citam/slusam politiku.Dodjem ovdje da se odmorim od silnih pacijenata koji pisu na pomenutim temama.Dodjem da procitam sta god fino,a ono tema o **** Titu,Aliji i kompaniji.Sve je to uredu,podforum za sve i svasta,ali brate politici nije mjesto ovdje

P.S Politika nije zdrava diskusija.Odma mi tlak skoci,kao i vecini ovdje

A C A B !
A ko tebe tjera da citas
Ja kada vidim na chatu postove imam keca iz njemackog, zaljubio sam se, popio sam 5 litara pive i slicno...samo ih hladno preskocim

Ja kada vidim na chatu postove imam keca iz njemackog, zaljubio sam se, popio sam 5 litara pive i slicno...samo ih hladno preskocim

nema potpisa
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kruske i jabuke !Admir_Sa je napisao/la:A ko tebe tjera da citas![]()
A C A B !
ne razumijemEmir_ZENICA je napisao/la:Kruske i jabuke !Admir_Sa je napisao/la:A ko tebe tjera da citas![]()

chat ima preko hiljadu stranica i problem su 4 stranice zdrave diskusije

nema potpisa
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedinceAdmir_Sa je napisao/la:A ko tebe tjera da citas![]()
ali ako se moze to pisati...zasto nebi moglo i o Titu...QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedince

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
nemam nishta protiv, za to sluzi forum. Al pusti onda i mene da diskutujem zdravim forumskim jezikom o cemu ja hocuQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedinceAdmir_Sa je napisao/la:A ko tebe tjera da citas![]()
nema potpisa
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
niko ne brani nista vezanog za Titu, al cim se spominje rat, prvo sto ce neko pojesti BANanu, a drugo sto ce se zakljucati temaT-MAC je napisao/la:ali ako se moze to pisati...zasto nebi moglo i o Titu...QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedince
haj smanjite mi ovu sliku za avatra

-
- Kontakt:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDAAdmir_Sa je napisao/la:nemam nishta protiv, za to sluzi forum. Al pusti onda i mene da diskutujem zdravim forumskim jezikom o cemu ja hocuQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta bi ti ocekivao na temi Chat, ovde svi pricaju o cemu god hoce, svi se zayebavaju, "druze" , stvarno ne razumijem neke pojedinceAdmir_Sa je napisao/la:A ko tebe tjera da citas![]()

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
e svasta .....
P.S Slobodno nastaviti pisati o Titi,Jovanki,Aliji,Bakiru,Dodiku...

A C A B !
to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDA
boli te briga,...Emir_ZENICA je napisao/la:e svasta .....
tebe nece banovat...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe 

nema potpisa
jesul te to banovaliJ.Goerges je napisao/la:to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDA

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Analitico ba samo link kopiras na ono kopiraj url od avatara ili tako nestoJ.Goerges je napisao/la:to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:

tako je AdmireAdmir_Sa je napisao/la:na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe

Ne bi se sinoc ni pisalo o Titi da nije bilo povoda, a to je 31 godina od njegove smrti. Ne pada mi na pamet doci i iz cista mira provocirati na forumu te teme, al ako se vec povuce diskusija i ako je ona bez vrijedjanja ne vidim nijednog logicnog razloga da se svi postovi obrisu. Svakako bi vec danas rijetko ko ishta napisao o raspravi sinoc, sve bi teklo nekim normalnim tokomEmir_ZENICA je napisao/la:e svasta .....
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo i 11 gostiju.