Nista, zadovoljan sam bodovima. Igrom nisam nesto posebno zadovoljan ali pobjeda se pise a igra se brise.

Samo neka nastave ovim tempom i ima da slavim ove odine kako dolikuje.
MIA SAN MIA!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Haha, pa nije valjda da ovaj post od 86(geronimo je napisao/la:Kad pročitah tvoj post, vjeruj da ne mogu skupiti hrabrosti za taj 'pothvat'.
i to, ako se ne varam, ono najgore.Pri rezultatu 0:0 Mandzo u krupnom kadru i bas tad' nadje da psuje
dedera da amidza objasni jos jedared zasto muler mora igrati.Mozda Muller il Kroos nikako ne igraju inpresivno, jest da je Muller zabio danas al citavu tekmu nije ga bilo
yebiga druze, i meni ga je zao. al sta sad?! toliko ga nije bilo tj. bio je povrijedjen, pa cim se vratio, trebalo bi ga u prvih elf. naravno da ne bi. ne bi to bilo fer prema igracima koji su briljirali u dosadasnjem dijelu sezone i ucinili da nas konkurencija trazi durbinima. ali, engleske sedmice su pred nama, zato ne brinem za robena - bice cajta za njega.ili robbenu?
večeras je baš djelovao potišten i ako sam dobro primjetio čak ga neko 'tješio' uz aut liniju (kada je vidio da neće ući u igru).
i ja sam to zapazio. riberi hoce sam, pa kad se nadje u bezizlaznoj situaciji, onda se sjeti alabe.Ne znam sta je sa Alabe
Meni se cini da ga Bilal slabo koristi u napadu pa i kad pokusa traljavo mu doda
[youtube][/youtube]deni_m1312 je napisao/la:Robben je daleko bolja opcija od Mullera za prvih 11
Znaci da je u.sro i sefa i stanicu!Panda je napisao/la:najmanja 5, a molinaro 6???
Pa sta reci guardiola dolazi na ljeto sansa mu je data ,buducnost ce pokazati sta i kolko zaista moze , i da li ono sto je cinio sa barcom nije bila slucajnost nego zaista plod trenerske sposobnosti i inteligencije,i hoce li uspeti opravdati epitet trenera svjetskog renomea.Ja sam licno bio za dovodenje mirka jer je covjek iz svabezih sredine i poznaje sistem igre ,cinjenica je da je pep nas novi trener i da od jula preuzima nase kormilo ne ocekujem nesto spektakularno ,ali ko zna vidjet cemo,misljenja sam da je ovaj potez ulija vise bio kao neka vrsta marketinga reklamiranja i potvrde da je bayern world cllas klub da u njega treba da dolaze samo najbolji igraci , da bi privukao veca imena u buducnosti bez obzirana uspjeh eventualno neuspjeh pepa ,ovim je probijen led koji je dugi niz godina okovao njemacku sto se tice dolaska malo zvucnijih imena.England je napisao/la:Ćiro Blažević, najstariji trener na svijetu, koji ove godine slavi 50 godina bavljenja trenerskim poslom, ne vjeruje u Guardiolin projekt. Njegovo iskustvo govori:
- Guardiola će doživjeti debakl, fijasko, nemoguće je tiki-taku prenijeti u Bundesligu, najjaču ligu na svijetu. U Barceloni svatko može biti trener, pa se dogodi da jedan bezimeni stručnjak, poput Tita Vilanove, postiže još bolje rezultate nego Guardiola. Potvrda za to je i Frank Rijkaard. Gdje je završio? U Saudijskoj Arabiji, gdje je prije dva tjedna dobio otkaz. U Barceloni je imao Ronaldinha i Iniestu, a sada, ako imaš Messija - “halali Huso mater”. Ali, ako ih nemaš, a nisi naročito talentiran, dogodi ti se Saudijska Arabija - zaključio je trener svih trenera u svom stilu, uz napomenu:Ne mogu vjerovati da su mudri Nijemci bacili 17 milijuna eura u vjetar!
Ja sam prvi rekao da Muller moze rijesiti utakmicu jednim potezom jer je nevjerovatno snalazljiv i koristi mozak za ovu igru. On nema brzinu, ali je snalazljiv i uporan. Medjutim ako covjek nema svoj dan nema smisla ga forsirati da igra citavu utakmicu. Niko nije rijeci rekao za Mullerov ucinak do sada, ali ga juce do postignutog gola nigdje nije bilo. Ja i dalje stojim da bi Muller bio jos i bolji na 10-ci npr nego li na krilu. Zasto ne probati Robbena da vidimo kako bi to islo, sto se tice dinamike sigurno bi to dosta bolje izgledalo. Protiv Mainza bi opet Muller trebao igrati na krilu, jer je to doista teska utakmica i nema potrebe sada nesto eksperimentirati. Mada Robben se vec naigrao na svojoj poziciji, ovo govorim samo zbog povrede koja ga je udaljila sa terena na duze vremena.anton 1983 je napisao/la:I sada svaku tekmu kada nepojedemo protivnika dosta rano, **** JUPPA da vadi Manđu i Mullera te stavlja ROBBENA/SHAQIRIJA/GOMEZA. Na kraju se pitam? Koliko loše taj MULLER ovu sezonu igra kada ga svaku utakmicu želimo vaditi? Govorim o onom što on pokazuje na terenu te po ovom pitanju odbacujem statistiku. S druge strane pogledaš i vidiš Mullerovu statistiku i zapitaš se kako bi uopće bilo moguće da takav igrač bude na klupi.
Sitnica.Ozren je napisao/la:Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!