Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa jbt Sedorf imas li oci, vadi ovu brazilsku ublehu 
Il Club più titolato al mondo!
Tek sam se sad ukljucio u "prenos" 
Kako stojimo na terenu?
Vidim da je na semaforu 1:1 i ovaj Adelov gol je na "nivou"
Kako stojimo na terenu?
Vidim da je na semaforu 1:1 i ovaj Adelov gol je na "nivou"
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
ekipa slušajte, dobro nam je krenulo...vidi, idemo sutra u Milan i tražiti smjenu Robinha iz ekipe 
Undici stelle - ACM 1899
Pa covjek ne zna dodat loptu
- IlProfessore
- Kontakt:
al' nemojte da ko produži do San Sira i zapali sobu s trofejima staru skoro sto godinabaltazar1 je napisao/la:okupljanje je u 13 ispred Milanela
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nek su oni 3 beka stavili desno a sto na drugoj strani siluju Emanuelsona nije bitno. Urby, Robinjo i Esien OUT
- francobaresi
- Kontakt:
Loše,loše i samo loše. Urby nije zaustavio niti jedna jedini napad koji je došao po njegovoj strani. Robinho ne zna dodati loptu,osim ako igrač nije metar od njega. Balotelli također zasad loš. Abbiati samo šeta po gol liniji, lijevo-desno, ne pada mu na pamet da se baci.
Taarabt,Rami i De Jong jedine svijetle tačke u prvih 45 minuta. Napoli puno bolji, ali treba očekivati i njihov pad u nastavku, ipak su prije 3 dana imali tešku utakmicu u Rimu i to je vjerovatno ostavilo traga na njima.
Taarabt,Rami i De Jong jedine svijetle tačke u prvih 45 minuta. Napoli puno bolji, ali treba očekivati i njihov pad u nastavku, ipak su prije 3 dana imali tešku utakmicu u Rimu i to je vjerovatno ostavilo traga na njima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Imamo džokere
Kaka,Pazzo,Montolivo .. želim da se ovo dobije, iskreno remi bi mi bio ravan porazu.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sada treba izvesti Abatea na njegovo mjesto neka ide Taarabat a Kaka na svoju poziciju i Milan ce sigurno pobijediti.
Ma jok, izvest Urbya, Silju na lijevi bek, a Abate na desni.Nervoza je napisao/la:Sada treba izvesti Abatea na njegovo mjesto neka ide Taarabat a Kaka na svoju poziciju i Milan ce sigurno pobijediti.
- LegendKiller
- Kontakt:
Tesko je rijecima opisati koliko smo losi, ljudi genocid cine nad nama. U sredini imamo samo De Jonga ostali ne postoje, klarense **** te esien više, stoperi uzasni, namanji igrac na terenu ih nadskace. Napad ne postoji.
I polako sa hvaljenjem ovog trabanta, da se ne bi ponovili neki slučajevi kao npr. constant, ok dao je gol al u samoj utakmici ga nema, nepostoji lik nikako, za mene onaj gol nije potvrda neke klase.
I polako sa hvaljenjem ovog trabanta, da se ne bi ponovili neki slučajevi kao npr. constant, ok dao je gol al u samoj utakmici ga nema, nepostoji lik nikako, za mene onaj gol nije potvrda neke klase.
Pa necemo ga kritikovat valjda
Njegov gol je jedino vrijedan spomena. Nijednu akciju nismo napravili u 1 poluvremenu.
A 'ebo te konj, vidi utakmica.
Ja sam bio ubjedjen da je sutra.
Cestitke Taarabtu na prvijencu.
Cestitke Taarabtu na prvijencu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Taarabt ce vam donijeti vise losega nego dobro al' eto...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovaj De Jong uvijek mora igrat za 3 igraca, dokle vise 
- IlPrincipe
- Kontakt:
A ti haman vidovitBosniacum Lilium je napisao/la:Taarabt ce vam donijeti vise losega nego dobro al' eto...
Taarabt je doveden na posudbu i to kao back up igrac koji se sada igrom slucaja nasao u prvoj postavi.
Zasad izgleda dobro. Kakvih sve ubleha imamo, on je mila majka za sve.
Zasad izgleda dobro. Kakvih sve ubleha imamo, on je mila majka za sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: ACMilan100, galia95, meecko, Romagnoli13, Uknaac i 27 gostiju.