Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa dobro, ova dva se ne bore za titule, nisu mozda bili toliko igrani kao Barcelona, niko nije ocekivao drugi kiks na gostovanju 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Sad ce Barsa dat pa makar i penal bio.
BHF Bosanska Krajina!
Liverpool nije izgubio 7 tekmi na Anfieldu zaredom. Jos uz Suareza je to bio siguran 1.
Napoli je proslo kolo razmontirao dok su svi ocekivali golijadu Barce nakon petarde Reala.
3 "zicera" su to bila al......fudbal

Napoli je proslo kolo razmontirao dok su svi ocekivali golijadu Barce nakon petarde Reala.
3 "zicera" su to bila al......fudbal

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Idimidodjimi
- Kontakt:
DrinaJedina je napisao/la:
Onaj osjećaj kad te Barcelona ne ispoštuje ..![]()
Ne da se usranom do potoka dzaba je .... e jesi peh, pratim evo danima te yebe samo jedna utakmica. Al' je cudno da je sasvim nebitno koja, makar bila i ona "najsigurnija", ona te syebe....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Ma otici ce pijetlovi i komsije u over golova izgleda. A steta, lagano skinuti Kopljar i Igropulo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
7-8 puta sam se u zivotu kladio na smrdljivu Barcelonu i svaki put pao, pa da li je to moguce

- DrinaJedina
- Kontakt:
to ti je ono, da ja počnem praviti šešire ljudi bi se radjali bez glava!Idimidodjimi je napisao/la:DrinaJedina je napisao/la:
Ne da se usranom do potoka dzaba je .... e jesi peh, pratim evo danima te yebe samo jedna utakmica. Al' je cudno da je sasvim nebitno koja, makar bila i ona "najsigurnija", ona te syebe....

Zadnja izmjena: DrinaJedina, dana/u 19 jan 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- DrinaJedina
- Kontakt:
DrinaJedina je napisao/la:

Strašno!

Svako *ebeno kolo se ja kladim na Genk i oni svaki put izgube....EmirTM87 je napisao/la:7-8 puta sam se u zivotu kladio na smrdljivu Barcelonu i svaki put pao, pa da li je to moguce![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Koje su njihove ambicije u sezoni, sta ocekuju i za sta se boreOtelo je napisao/la:Svako *ebeno kolo se ja kladim na Genk i oni svaki put izgube....

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Valjda onaj Champions PO.dr.van nostrand je napisao/la:Koje su njihove ambicije u sezoni, sta ocekuju i za sta se boreOtelo je napisao/la:Svako *ebeno kolo se ja kladim na Genk i oni svaki put izgube....
Ali svaki put kazem nece vise na moj lsitic, sto je najgore ja mrzim taj klub najvise na svijetu. Valjda me Bog kaznjava, sto ih mrzim a igram na njih. Kontam da napravim kakav dogovor sa upravom Reala, da se kladim na Barcu stalno, oni ce kiksat a Real osvojiti Primeru, njima trofej, meni pare i barci qrac i svi sretniOtelo je napisao/la:Svako *ebeno kolo se ja kladim na Genk i oni svaki put izgube....EmirTM87 je napisao/la:7-8 puta sam se u zivotu kladio na smrdljivu Barcelonu i svaki put pao, pa da li je to moguce![]()

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E pa Mancini,jb ti ja nanu naninu.Ne mogu da vjerujem da sam poceo i u 89. minuti padati na tiketu.A da sam cekao 1x na Antaliju racku bi dali go u ovaj vakat.Pu p izda li im materina.
BosnaE

Probaj. Dali bi ti 5-6 milja eura i mirna Bosna :ugeek:
Ima Hrvatsku X, Strleka i Buntica manje, te Gigoua vise, Buntic ne vjerujem da ce dat 3 pored onakvog Kopljara, Gigou je u overu, valjda Strlek ne da vise nijedan i bude x, tu je to negdje bara bara ekipe
Otelo je napisao/la:Svako *ebeno kolo se ja kladim na Genk i oni svaki put izgube....EmirTM87 je napisao/la:7-8 puta sam se u zivotu kladio na smrdljivu Barcelonu i svaki put pao, pa da li je to moguce![]()
cuvaj se bel lige,oni idu u playoff

Nece vise na moj listic.lumani je napisao/la:Otelo je napisao/la:Svako *ebeno kolo se ja kladim na Genk i oni svaki put izgube....EmirTM87 je napisao/la:7-8 puta sam se u zivotu kladio na smrdljivu Barcelonu i svaki put pao, pa da li je to moguce![]()
cuvaj se bel lige,oni idu u playoffuvjek bude mucke.
6 put me ruse,ma mars.
Oj granica mu 1,5 i on ne moze proci...Vori,Vori sjetim ti se zenskog u familiji

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Lowry prebaci, DeRozan jos 2 poena 

silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.