Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
znas stumfu gdje samo mozes zarovitperodeformero je napisao/la:Sad se fino zaroviti i probrati sto valja, ko u stara dobra vremena
Znam da ti je tesko i da se pojede od muke, ali sta cu ti ja nisam vam ja piso sudbinu, znas i sam gdje idu oni koji imalo znaju lopte u Slobodi, Zeljo namigne a oni trk preko Karaulestaragarda je napisao/la:znas stumfu gdje samo mozes zarovitperodeformero je napisao/la:Sad se fino zaroviti i probrati sto valja, ko u stara dobra vremena![]()
...stumfovi su svakako sitna stvorenja pa im nece bit problem ono bas kvalitetno zarovit
dobro ba, šta god pisali navijači Slobode, ne mogu biti arogantniji od navijača dva sarajevska kluba, šampioni svemirahzkg je napisao/la:Ali brate ja se ne mogu nacuditi sta pisete, oni ce biti bolji od svih i dominirati, imaju ubjedljivo najbolju ekipu na korak su do titule
Ne šaltaj temu, vi ste na redusamirr je napisao/la:Kako ove sezone igraju zeljina djeca ?
Šta god pisali pišu argumentovano, sarajevski klubovi se svake sezone bore za trofeje a vas klub kako rece jedan forumas "bljesnuo nakon toliko godina" i od njega pravite ManchesterChinaglia je napisao/la:dobro ba, šta god pisali navijači Slobode, ne mogu biti arogantniji od navijača dva sarajevska kluba, šampioni svemirahzkg je napisao/la:Ali brate ja se ne mogu nacuditi sta pisete, oni ce biti bolji od svih i dominirati, imaju ubjedljivo najbolju ekipu na korak su do titule
milion puta viđeno, tako da, chill out ..
Pa zar nismo najbolji, hebo ga ti? Barem za sadahzkg je napisao/la:Kada citas postove tuzlaka a npr. ne pratis nas fudbal stices dojam da su oni najbolji, najorganizovani, najtrofejni klub u drzavi te da su svi ostali daleko ispod njih.
Šteta je da Husic napusti bh fudbal jer ljudi kao on su rijetki i tesko se usudzuju ulagati u neki klub u BiH upravo zbog ljudi zbog kojih Husic odlazi, zbog politike.
Ali brate ja se ne mogu nacuditi sta pisete, oni ce biti bolji od svih i dominirati, imaju ubjedljivo najbolju ekipu na korak su do titule
rekoh, chill out, nemoj ba da vadim postove, pa da ispadate smiješni i jedni i drugihzkg je napisao/la:Šta god pisali pišu argumentovano, sarajevski klubovi se svake sezone bore za trofeje a vas klub kako rece jedan forumas "bljesnuo nakon toliko godina" i od njega pravite ManchesterChinaglia je napisao/la:dobro ba, šta god pisali navijači Slobode, ne mogu biti arogantniji od navijača dva sarajevska kluba, šampioni svemirahzkg je napisao/la:Ali brate ja se ne mogu nacuditi sta pisete, oni ce biti bolji od svih i dominirati, imaju ubjedljivo najbolju ekipu na korak su do titule
milion puta viđeno, tako da, chill out ..
Niste loši to se mora priznatiBeduin je napisao/la:Pa zar nismo najbolji, hebo ga ti? Barem za sadahzkg je napisao/la:Kada citas postove tuzlaka a npr. ne pratis nas fudbal stices dojam da su oni najbolji, najorganizovani, najtrofejni klub u drzavi te da su svi ostali daleko ispod njih.
Šteta je da Husic napusti bh fudbal jer ljudi kao on su rijetki i tesko se usudzuju ulagati u neki klub u BiH upravo zbog ljudi zbog kojih Husic odlazi, zbog politike.
Ali brate ja se ne mogu nacuditi sta pisete, oni ce biti bolji od svih i dominirati, imaju ubjedljivo najbolju ekipu na korak su do titule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.