Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rwich-loan
Znaci ako hocemo neke promjene, prvo se moraju sasjeci ovi losi potezi, jer ja vjerujem da se on nece ni vratiti vise, umjesto da sada dobije priliku kada nema Gerrarda i nemamo bas velike izglede za evropu oni njega na posudbu ... da je u Arsenalu vec sada bi bio prvotimac !
Znaci ako hocemo neke promjene, prvo se moraju sasjeci ovi losi potezi, jer ja vjerujem da se on nece ni vratiti vise, umjesto da sada dobije priliku kada nema Gerrarda i nemamo bas velike izglede za evropu oni njega na posudbu ... da je u Arsenalu vec sada bi bio prvotimac !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Napisao sam post ispod njegovog.kumkalesic je napisao/la: Zanimljiv clanak, ali u biti ono sto svi znamo. Posebno je zanimljiv dio o Carrollu, nekako mi se cini da i engleski mediji ne vjeruju u Carrolla, ne zbog njegovog fudbalskog znanja, vec zbog zivota izvan terena, kao da prizivaju novoga Gazzu![]()
Samo mi ovo nije jasno: ako je ovaj gore sto si ga naveo postavljen za predsjednika kluba, koju ce funkciju obavljati Tom Werner u klubu.
Ian Ayre je novi CEO, dakle ono sto je Purslow bio prije njega. Predsjednik kluba jeste, i bice jako dugo, Tom Werner.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- elninho_resTO
- Kontakt:
opet nas intenzivno povezuju s Ardom 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma on je tu negdje sa Mini Rodrigezom, nista se bolje ne bi snasao u Engleskojelninho_resTO je napisao/la:opet nas intenzivno povezuju s Ardom
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Esli Jang je najbolje rjesenje

- kumkalesic
- Kontakt:
Ma hajde neka se kali kod papagajaDirk je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rwich-loan

Joint_fc
Slažem se da ga vjerovatno više nećemo "gledati".Dirk je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rwich-loan

FK Pjetlovi
Ja ipak mislim da je Ashley Young jos boljiasylum je napisao/la:Esli Jang je najbolje rjesenje![]()

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- c a r r o l L .
- Kontakt:
Mislim da cemo i naredne sezone igrati u europa ligi, mada mislim da se treba max. fokusirati na premier ligu
Uz dva-tri pojacanja sigurno mozemo daleko
Glavne mete Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku će biti:
Jarvis ( krilo, Wolverhampton ), Cahill ( štoper, Bolton ), Charlie Adam ( zadnji vezni, Blackpool ) i Ashley Young ( krilo, Aston Villa ).
Uz njih treba dodati Marveux koji će džabe doći iz Renna.
Ne znam šta je za lijevi bek, ali ovo su igrači koji se trenutno spominju kao pojačanja.
A danas čitam kako se Suarez žali da je povrijeđen i da mu je jako žao što će propustiti prijateljsku utakmicu Urugvaja
Joj Kinga baš je kralj.
Agger i Suarez neće igrati utakmice za reprezentaciju zbog povreda
Gerard, Kelly, Shelvey također.
Reina, Carra, se ne mogu povrijediti na klupi, odnosno nisu pozvani.
Strah me je za Glena, Skrtela, Lucasa, Kuyta, Meirelesa i Carrola.
To je tih naših startnih 11 igrača.
Jarvis ( krilo, Wolverhampton ), Cahill ( štoper, Bolton ), Charlie Adam ( zadnji vezni, Blackpool ) i Ashley Young ( krilo, Aston Villa ).
Uz njih treba dodati Marveux koji će džabe doći iz Renna.
Ne znam šta je za lijevi bek, ali ovo su igrači koji se trenutno spominju kao pojačanja.
A danas čitam kako se Suarez žali da je povrijeđen i da mu je jako žao što će propustiti prijateljsku utakmicu Urugvaja

Joj Kinga baš je kralj.
Agger i Suarez neće igrati utakmice za reprezentaciju zbog povreda

Gerard, Kelly, Shelvey također.
Reina, Carra, se ne mogu povrijediti na klupi, odnosno nisu pozvani.
Strah me je za Glena, Skrtela, Lucasa, Kuyta, Meirelesa i Carrola.
To je tih naših startnih 11 igrača.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- majestic24
- Kontakt:
sta je sa taiwom??? hocete li njega dovesti??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno nas malo Milan zeza, ali svi se nadamo da će doći kod nas.majestic24 je napisao/la:sta je sa taiwom??? hocete li njega dovesti??
Koliko mediji pišu ovih dana, Liverpool želi Taiwa, Bainesa, Enrique, Coentra ...
Moj prvi izbor je Baines, englez, navija za nas, ima 11 asistencija ove sezone, dobro izvodi kornere i slobodne udarce, navikao na EPL ...
Ali vidjećemo kako će se stvari odvijati.
Problem Taiwa je i ACN koji će ga u januaru i februaru odvojiti od kluba, a dva mjeseca je puno. Tako da svakako moramo imati dva kvalitetna lijeva beka uz našu mladu nadu Jacka Robinsona.
Večeras mini derbi Liverpool reserves-Everton reserves.
- majestic24
- Kontakt:
Znas kad ce taj doci u crveni dio Liverpoola????-NIKADA!!!!Rizah je napisao/la:Trenutno nas malo Milan zeza, ali svi se nadamo da će doći kod nas.majestic24 je napisao/la:sta je sa taiwom??? hocete li njega dovesti??
Koliko mediji pišu ovih dana, Liverpool želi Taiwa, Bainesa, Enrique, Coentra ...
Moj prvi izbor je Baines, englez, navija za nas, ima 11 asistencija ove sezone, dobro izvodi kornere i slobodne udarce, navikao na EPL ...
Ali vidjećemo kako će se stvari odvijati.
Problem Taiwa je i ACN koji će ga u januaru i februaru odvojiti od kluba, a dva mjeseca je puno. Tako da svakako moramo imati dva kvalitetna lijeva beka uz našu mladu nadu Jacka Robinsona.
Večeras mini derbi Liverpool reserves-Everton reserves.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Zar ima plavi dio u Liverpoolu?
možda jedan kiosk na kojima se prodaje Sun
( samo da ovo ne vidi Muxmania, dobri smo prijatelji a ako vidi halali Mux
)
Ima svakakvih priča, spominje se Eccleston, Everton ga želi ali i dugovi Evertona. Sada Liverpool ima para pa vidjećemo.
Bilo je transfera iz Evrtona u Liverpool, tako da je sve moguće.

Ima svakakvih priča, spominje se Eccleston, Everton ga želi ali i dugovi Evertona. Sada Liverpool ima para pa vidjećemo.
Bilo je transfera iz Evrtona u Liverpool, tako da je sve moguće.
Upravo, sto se mene tice ne moramo u evropu, ali daj onda vec jednom da se fokusiramo na EPL.c a r r o l L . je napisao/la:Mislim da cemo i naredne sezone igrati u europa ligi, mada mislim da se treba max. fokusirati na premier ligu
Da se napokon vratimo u LP gdje nam je mjesto.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Ma ne vjerujem da će nam Everton pustiti Bainesa, osobno bi najviše volio da na beka dođe Coentrao a na krilo Young.
Volio bih i ja Coentraa vidjeti u dresu Liverpoola, pošto on može igrati i na krilu, a i na beku. A što se tiče Younga, smatram da će ga Houllier prije prodati Liverpoolu nego UniteduMarcus318 je napisao/la:Ma ne vjerujem da će nam Everton pustiti Bainesa, osobno bi najviše volio da na beka dođe Coentrao a na krilo Young.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
JONES U DERBY COUNTYJU
Iz Liverpoola su potvrdili da će Brad Jones do 7. svibnja biti na posudbi u Derby Countyju.
Australski internacionalac stigao je u Liverpool prošlog ljeta iz Middlesbrougha.
Jones je debi za prvu momčad Liverpoola imao u rujnu, kada je bio na vratima u susretu Liga kupa protiv Northampton Towna, no otada je zabilježio samo jedan nastup.
Na Pride Parku će se pridružiti Danielu Ayali, koji je također na posudbi u Ovnovima.
Kenny Dalglish nastavlja održavati dobre odnose s bivšim igračem Liverpoola, Nigelom Cloughom, koji je na Anfieldu proveo tri sezone.
"Liverpool nam je učinio veliku uslugu i želio bih se zahvaliti Kennyju Dalglishu i ljudima s Anfielda što su nam omogućili posudbu još jednog igrača."
Nakon Pacheca još jedan ode na posudbu.
Od svih gore pomenutih igrača najviše bih volio da dovedemo Cahilla. :ugeek:
Iz Liverpoola su potvrdili da će Brad Jones do 7. svibnja biti na posudbi u Derby Countyju.
Australski internacionalac stigao je u Liverpool prošlog ljeta iz Middlesbrougha.
Jones je debi za prvu momčad Liverpoola imao u rujnu, kada je bio na vratima u susretu Liga kupa protiv Northampton Towna, no otada je zabilježio samo jedan nastup.
Na Pride Parku će se pridružiti Danielu Ayali, koji je također na posudbi u Ovnovima.
Kenny Dalglish nastavlja održavati dobre odnose s bivšim igračem Liverpoola, Nigelom Cloughom, koji je na Anfieldu proveo tri sezone.
"Liverpool nam je učinio veliku uslugu i želio bih se zahvaliti Kennyju Dalglishu i ljudima s Anfielda što su nam omogućili posudbu još jednog igrača."
Nakon Pacheca još jedan ode na posudbu.

Od svih gore pomenutih igrača najviše bih volio da dovedemo Cahilla. :ugeek:
FK Pjetlovi
Ko ponudi vise buraz, ne pita se tu Houliere, ako United ponudi dva miliona vise nema tu vise priceCarlo je napisao/la:Volio bih i ja Coentraa vidjeti u dresu Liverpoola, pošto on može igrati i na krilu, a i na beku. A što se tiče Younga, smatram da će ga Houllier prije prodati Liverpoolu nego UniteduMarcus318 je napisao/la:Ma ne vjerujem da će nam Everton pustiti Bainesa, osobno bi najviše volio da na beka dođe Coentrao a na krilo Young.

Mogli bi se mi pojacati i odlaskom igraca , mislim polovnjaka tipa Maxi , Letva , Noga i slicni klocevi

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.