FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Monolog » 27 jan 2013, 18:30

amel10071988 je napisao/la:zna li neko kako da kontaktiram ove komentatore na eurosport 2 sto navijaju za zutalje,na koji mail da im posaljem poruku :D
[email protected]
Eto pa im reci za MolinarIJA, FrUnk Riberyja, (ne)mogućnost razlikovanja Rafinhe i Gomeza, priču o zadnjem veznom i sličnim s?anjima. Da su budale na pozitivan način - jesu. Da nemaju pojma o fudbalu - nemaju!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2013, 18:31

Prelos Bayern u prvom poluvremenu, odavno nisam gledao ovako losu igru Bayerna. Ovo je po mom misljenju zasluga Heynckesa koji je do sada veoma dobro obavljao svoj posao, ali Muller danas na krilu se ne vidi, a pored toga bi po mom misljenju trebao igrati eventualno na poziciji 10ke ili na spicu. Muller zna odigrati dobro na krilu, ali danas je to jako lose, sjetimo se utakmice protiv Schalkea i njegove sjajne partije, medjutim danas je to jako lose. Dakle Muller moze rijesiti utakmicu jednim potezom, ali imam osjecaj da to danas nije slucaj, Robben in a Muller ili Kroos out.

Druga stvar ne znam zasto Gustava ponovo niti na klupi nema, gledam Martineza i ne mogu se oteti utisku da je Gustavo za klasu bolji od njega. Valjda se Heynckes vodi time da ovaj mora igrati jer se za njega iskesiralo 40 milki.
Misljenja sam da bi i Tymoschuk igrao bolje od njega, s druge strane niti Schweinsteiger nije nista bolji. Mandzukic zabije 2 gola i odmah igra od prve ako se ono moze nazvati igrom, strasno je los. Dakle Heynckesu mijenjaj i nadamo se boljem drugom poluvremenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 27 jan 2013, 18:34

Monolog je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:zna li neko kako da kontaktiram ove komentatore na eurosport 2 sto navijaju za zutalje,na koji mail da im posaljem poruku :D
[email protected]
Eto pa im reci za MolinarIJA, FrUnk Riberyja, (ne)mogućnost razlikovanja Rafinhe i Gomeza, priču o zadnjem veznom i sličnim s?anjima. Da su budale na pozitivan način - jesu. Da nemaju pojma o fudbalu - nemaju!
I mene je to iznerviralo,**** im Frunk žene :D a neka mu mali patuljak pomogne :lol:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2013, 18:39

Monolog je napisao/la:
[email protected]
Javi nije Ćavi nego Havi. :mrgreen:
#divovi

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 jan 2013, 18:40

Mandzoooo 0:1

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2013, 18:41

O Amele jesi li ih ono ti pitao? :mrgreen:
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 27 jan 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 jan 2013, 18:42

Nek si im amele reko
Thomas Müller - Fußballgott

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 27 jan 2013, 18:43

@moustafa MA jok ti si,ovo pitanje može postavit samo neko ko navija za alpene :P :P :P :P :D

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 27 jan 2013, 18:44

moustapha je napisao/la:O Amele jesi li ih ono ti pitao? :mrgreen:
jesam jesam :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jan 2013, 19:03

Rutinski Bayern rijesio gostovanje kod VfB-a...Igraju onoliko koliko im je potrebno da bi ostvarili pobjedu, a ne smijem ni pomosliti sta bi bilo kada bi ubacili u brzinu vise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 27 jan 2013, 19:06

Ma j... ti njih @amerosm kad oni jedu živce!?!?!?
@Amele šta ih upita života ti?!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 27 jan 2013, 19:11

libje je napisao/la:Ma j... ti njih @amerosm kad oni jedu živce!?!?!?
@Amele šta ih upita života ti?!!!
rekoh sto se ne deklarisu kao navijaci dortmunda da nas ne zamaraju svojom komentatorskom objektivnošću

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 jan 2013, 19:15

Ako su to ona dvojica na koje mislim sto prenose sve i svasta na EU2(nisam gledao tekmu pa ne znam jesu li),jedan simpatizira BvB dok drugi yayu,a ustvari su obojica navijaci Redsa! ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2013, 19:18

Obojica su pravi sarlatani. Njihova objektivnost nije uopste toliki problem, koliko neznanje koje se moze cuti.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 19:27

e neka mu nije ušao boeteng, ooooj jupi ima obraza da pri ovom rezultatu špara vrijeme. :twisted:
opet kasni pri izmjenama (gle čuda, pogađaju 'njegovi' igrači koji trebaju malo odmoriti :lol: ).
ništa, ima noviteta kod čiče :mrgreen: umijesto da žvaće jezik sada se igra pantomime (sa obrvama). :lol:

jeste rutinski, jeste koliko je trebalo, ali....ipak je premalo. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jan 2013, 19:30

amerosm je napisao/la:Rutinski Bayern rijesio gostovanje kod VfB-a...Igraju onoliko koliko im je potrebno da bi ostvarili pobjedu, a ne smijem ni pomosliti sta bi bilo kada bi ubacili u brzinu vise.
Daleko je ovo od rutinske igre i misljenja sam da nisu mogli ubaciti u brzinu vise s igracima koji su bili na terenu, jedino se to moglo desiti eventualnim ulascima Robbena, Gomeza, Shaqiria.

Sto se tice utakmice, jako losa igra s obe strane Stuttgart je ionako los a Bayernu ocigledno treba nesto vise vremena da udje u pravu takmicarsku formu. Mozda se prevelika prasina podigla oko dolaska Guardiole.

Kritikovao sam Mandzukica i Mullera a upravo njih dvojica rijesise utakmicu uz veliku pomoc Molinara. I dalje stojim iza toga da Gustava treba podhitno vratiti na zadnjeg veznog, osim kada se igra protiv ekipa koje igraju bunker, tada Martinez moze doci do izrazaja. Pitam se sta bi bilo da Molinaro ne odigra ono poklon dodavanje za Mandzukica. Pobjeda je tu kakva god bila, za sada su bitni bodovi a igra ce doci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2013, 19:34

Zato ja okrenem na Turksat i na TRT HABER i slusam Turcina. :lol:

Sto se tice tekme, nit smrdi nit mirise.
Moze ovo puno bolje, sa boljim izborom igraca definitivno.
Muller je ludjak sa nekom nevjerovatnom srecom koja ga prati tokom cijele sezone. Statistika je jedini parametar koji ga drzi u prvoj postavi, no i to je nesto i dokle god bude ubacivao u mrezu neka ga. 8-)

+11 u odnosu na drugi Kusen, dramica. 8-)
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 27 jan 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 19:35

Bundesliga je napisao/la: I dalje stojim iza toga da Gustava treba podhitno vratiti na zadnjeg veznog, osim kada se igra protiv ekipa koje igraju bunker, tada Martinez moze doci do izrazaja.
Uglavnom, veliku većinu utakmica. :mrgreen: A da baš dođe do izražaja (kako ga većina očekuje ili priželjkuje - teško).
Sa ostalim se slažem i nemoj da te nema. :P
Vom Jäger zum Gejagten

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 jan 2013, 19:36

Uvijek se puno ocekuje od Bayerna, da je ovako Schalke pobjedio Svabe , ovom igrom, ovim prilikama, bila bi to odlicna pobjeda i slicno, ovako ce mnogi reci Bayern tesko mucio se, al se uopste nije toliko mucio. Sudija je sjeckao igru, Svabe krse kad god stignu, ovako su i protiv Dortmunda igrali pa su izvukli dobar rezultat al Bayo je Bayo.

Volio sam da malo Robben udje a da pri rezultatu vec od 0-2 odmori i Riberya kojeg ubise realno na svakoj skoro utakmici protiv koga god igrali .

Ove dvije utakmice protiv Sttutgarta i Mainza u gostima su itekako opasne, ev ovu prvu prepreku smo presli, ceka nas i teza utakmica protiv Mainza, mnogi ocekuju i mali kiks Bayerna da se malo stvari zakompliciraju al et, sve je to uredu 8-)

Strasna klupa sta reci, Robben, Gomez, Shaq, Gustavo, Boateng, Rafinha :):) imamo mnogo izbbora zaista :) Itekako bitna pobjeda ak se ja pitam, nismo primili gol idemo dalje :):)
FC Bayern !!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2013, 19:40

BavaracZenica je napisao/la:Uvijek se puno ocekuje od Bayerna, da je ovako Schalke pobjedio Svabe , ovom igrom, ovim prilikama, bila bi to odlicna pobjeda i slicno, ovako ce mnogi reci Bayern tesko mucio se, al se uopste nije toliko mucio.
100 % tačno. :) Ali treba se pomiriti s tim da 'kod nas' nije tako (ja bar jesam).
BavaracZenica je napisao/la:Itekako bitna pobjeda ak se ja pitam, nismo primili gol idemo dalje :):)
bayern je ekipa sa samo jednim primljenim golom na gostovanjima (protiv fcn-a) i ovaj trend se nastavlja.
ako je liga izdominirana, treba se okrenuti rekordima koji se još uvijek mogu oboriti. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.