Denchi je napisao/la:dobar ali na ljeto tek slobodan
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
da vidimo valaLakoste je napisao/la:Denchi je napisao/la:dobar ali na ljeto tek slobodan

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ja ne mogu više nije još ni januarIako se u prethonom periodu špekulisalo drugačije redove aktuelnog prvenstvenog premijerligaškog lidera FK Sarajevo tokom predstojećeg zimskog prijelaznog roka neće napustiti niti jedan aktuelni prvotimac!
Naime, govorilo se o odlascima nogometaša Velkoskog, Šofranca, Rahmanovića, Mujakića i Adukora, od kojih većini ističu ugovori sa sarajevskim klubom, međutim, iz nama pouzdanih izvora saznajemo da će Velkoski i Rahmanović produžiti ugovore, Mujakić je u nedavnom razgovoru sa našim novinarom istakao da prije ljetnog prijelaznog roka sigurno neće ići nigdje, a Šofranac koji ima važeći ugovor do juna 2020. godine, također, ostaje stanovnik glavnog grada BiH.
Istina, saznajemo i da bi klub ubrzo mogao prodati nogometaša Joachima Adukora, međutim, i to ne mora biti isključiv podatak, i ovisiće o težini ponude koja za istog dođe.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Eto, a onaj čovjek što je govorio da nemamo para da isplatimo plate igračima i slično može da ga popuši. Namjerno ovako pišem, Morteme slobodno briši ako hoćeš, al' svi dušmani nek ga puše, čak im je i to previše.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
nisam znao da i lijevog beka može igrat
tim bolje

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sviđa mi se kako igra. Može se naći dosta dobrih igrača iz srbijanske lige, a da ne bi imali ništa protiv igranja za Sarajevo siguran sam u to. Njihova liga je dosta bolja od naše, zna se.Denchi je napisao/la:nisam znao da i lijevog beka može igrattim bolje
![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kakav je Renato Gojkovic?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Spominjan cesto, a koliko smo upuceni, dobar za klupe...Zukanovic je napisao/la:Kakav je Renato Gojkovic?
Ovaj Sanicanin bi vec bio nesto
1946~
visok u pmZukanovic je napisao/la:Kakav je Renato Gojkovic?

i on slobodan od 1.1.
Zato pitam sto sam ga sada stavio da je slobodan od 01.01 

ma Renato bi tražio da igra ne vjerujem da bi pristao da bude na klupi, a nama treba tek na ljeto stoper kad/ako Nihad ode...Zukanovic je napisao/la:Zato pitam sto sam ga sada stavio da je slobodan od 01.01
solidan stoper a opasan iz prekida, mada kod nas dabogda da bi dobio korisnu loptu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Budi bez brige Krajišnik, neću to brisati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel ovo postoji mogućnost da dođe Saničanin?
Gdje će na beka, i ovako je kao kornjača..
Gdje će na beka, i ovako je kao kornjača..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Lakoste nešto šifriraAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo postoji mogućnost da dođe Saničanin?

na ljeto mu ističe ugovor
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najmrže mi je kad ovako napišu samo ime, pa ti sad znaj jel' to njegova želja ili se ozbiljno spominje ili je laž.Denchi je napisao/la:Lakoste nešto šifriraAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo postoji mogućnost da dođe Saničanin?![]()
na ljeto mu ističe ugovor
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
26.11.2018. Selam iz skauting stababelosevic28 je napisao/la:SkahicDenchiNL je napisao/la:koji se tebi đasvi? nemoj reć Škahićbelosevic28 je napisao/la:Moze se naci solidan stoper sa bh. papirima ako zaskripi. Dzust sejing
P.S. 500 000 i vise odma prihvatiti![]()
Mislim da bi se mogao doveati Sanicanin iz Vojvodine jer je kod njih vas kriza tamo. A mLogo mi se svidja taj stoper odavno.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ljetos je Hus tražio ljevonogog stoperabelosevic28 je napisao/la:26.11.2018. Selam iz skauting stababelosevic28 je napisao/la:SkahicDenchiNL je napisao/la:
koji se tebi đasvi? nemoj reć Škahić![]()
Mislim da bi se mogao doveati Sanicanin iz Vojvodine jer je kod njih vas kriza tamo. A mLogo mi se svidja taj stoper odavno.

-
- Kontakt:
Sto se nije javio na vakat. Od sad ga meni uputite 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
No na ovom se nece stati ...ekipa ce se pojacati, to je sigurno...Denchi je napisao/la:ja ne mogu više nije još ni januarIako se u prethonom periodu špekulisalo drugačije redove aktuelnog prvenstvenog premijerligaškog lidera FK Sarajevo tokom predstojećeg zimskog prijelaznog roka neće napustiti niti jedan aktuelni prvotimac!
Naime, govorilo se o odlascima nogometaša Velkoskog, Šofranca, Rahmanovića, Mujakića i Adukora, od kojih većini ističu ugovori sa sarajevskim klubom, međutim, iz nama pouzdanih izvora saznajemo da će Velkoski i Rahmanović produžiti ugovore, Mujakić je u nedavnom razgovoru sa našim novinarom istakao da prije ljetnog prijelaznog roka sigurno neće ići nigdje, a Šofranac koji ima važeći ugovor do juna 2020. godine, također, ostaje stanovnik glavnog grada BiH.
Istina, saznajemo i da bi klub ubrzo mogao prodati nogometaša Joachima Adukora, međutim, i to ne mora biti isključiv podatak, i ovisiće o težini ponude koja za istog dođe.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pocela su produzenja ugovora

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.