Video-betonaharishp je napisao/la:Od Sekesfehervara.Virtu4l je napisao/la:Ispali bi u polufinalu na penale.FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Video-betonaharishp je napisao/la:Od Sekesfehervara.Virtu4l je napisao/la:Ispali bi u polufinalu na penale.FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna.
Pa stani, to je i bilo polufinale, jel' tako? Ne sjećam se, tada sam se rodio? Pomozi mi...harishp je napisao/la:Od Sekesfehervara.Virtu4l je napisao/la:Ispali bi u polufinalu na penale.FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna.
BRUTALFANS je napisao/la:23 Centotransa i 17 Sol Azura............Ne razbacujte se brojkama kad neznate.
Imao je Torlak sansu za poziv i u repku.Ovako da bogdo da izdje na dobro.Dva fakat stuba odbrane fale.VanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
E u mp3, ovo je nenadoknadivo. Čizmić je previše zelen, ne znam, ne znam...
Bice ebeno ali vjerujem u Pliseka tj da ce igracima reci kako da zatvore Spartu i prije dolaska do stoperaVanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
harishp je napisao/la:Imao je Torlak sansu za poziv i u repku.Ovako da bogdo da izdje na dobro.Dva fakat stuba odbrane fale.VanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
Koliko ja znam neQUARESMA 18<<< je napisao/la:HEJ ljudi, JEL ONI PROLAZE KROZ BIHAC?
Maksumić nema takmičarske utakmice u nogama haman godinu dana, a i stoper je po potrebi.harishp je napisao/la:Imao je Torlak sansu za poziv i u repku.Ovako da bogdo da izdje na dobro.Dva fakat stuba odbrane fale.VanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
nismo na svim pozicijama slabi bas..senci-071 je napisao/la:harishp je napisao/la:Imao je Torlak sansu za poziv i u repku.Ovako da bogdo da izdje na dobro.Dva fakat stuba odbrane fale.VanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
Na ovo su davno upozoravali navijaci da imamo tanku klupu, i da u slucaju zutih i povreda nemamo zamjenu.Sad je problem u odbrani ,ali nek nam se povrijedi bilo koji igrac iz prve postave bice isti slucaj,jer na svim pozicijama smo tanki sa klupom.Evo desni bocni je odavno problem sta da se povrijedi Comor, za kojeg smo do jucer kukali da je los igrac ,sad nam je ko kec na desetku daj sta das.Do lige se moramo pojacati sa najmanje 2-3 igraca da nam se ovo nikad ne ponovi.
Navodno ej s onim iz GOŠK-a sve dogovoreno, Mujkić Nihad neki. Koliko me sjećanje služi. Treba još samo da se parafira ugovor. Navodno, ne držite me za riječ.samosarajvo je napisao/la:Bice ebeno ali vjerujem u Pliseka tj da ce igracima reci kako da zatvore Spartu i prije dolaska do stoperaVanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
E u mp3, ovo je nenadoknadivo. Čizmić je previše zelen, ne znam, ne znam...![]()
![]()
Nama pod hitno treba stoper, nekih srednjih godina. Da nije ni zelen a ni starudija vec neki stoper izmedju 24-28 godina srednjih kvaliteta da moze uletit umjesto Dupovca ili Torlaka. U tom slucaju bi imali 3+1 stopera. Tj Torlaka,Dupovca tog novog i Maksumica kao bas zadnju opciju. Ako bi to uspjeli i Skoru imali bi dobar tim, za nasu ligu predobar. Na zimu dovest i nekog ofanzivnijeg i kreativnijeg veznog i to je to
Sutra samo hrabro jer sreca prati hrabre. Kazu da bi Torlak mogoa pauzirat i do 8 sedmice, tj 2 mjeseca sto bi znacilo da smo izgubili i za prvih 7-8 kola sigurno. A i onda kad se vrati brzo mu sljedi zimska pauza, VELIKA steta jer je covjek bio u formi kakvoj odavno nije a i niti ce.Nadam se da ce se oporavit vec do sljedeceg cetvrtka!
Hrabar je to momak, vjerujem da će stisnuti zube i odigrati sutra meč.Što se mene tiče, ja bih izašao na teren, ali će konačnu riječ o tome dati klupski medicinski tim - rekao nam je Torlak neposredno prije današnjeg leta za Češku.
Ukupno je krenulo 5 autobusa 3 Sol-Azura i 2 Centotransa.senci-071 je napisao/la:Velika podrška bordo timu
Navijači FK Sarajevo s pjesmom krenuli u Prag
Pet autobusa punih veselih i optimističnih navijača FK Sarajevo večeras je krenulo put Praga. Iz glavnog grada BiH brojni navijači su krenuli i privatnim automobilima i kombijima. Svi dijele isti optimizam i nadu da će se iz Praga vratiti podjednako veseli.
Ovu su samo autobusi od Centrotransa ,te jos cetri su krenula od agencije Sol Azura,te privatni automobili