Sve je to super samo jos objasni kako mislis masovno zadrzat djecu od 16-17 godina kad trebaju na fakultet...zmajevac je napisao/la:O cemu vi raspravljate, pogrešna je politika skroz kluba. Ovo trenutno je vodi vari vodu hladi, treba se okrenut stvaranju igraca ukinuti clanarine, dovest iz okoline kvalitetne trenere za djecu. Od ove godine se igra odvojeno pl za juniore uz malo paznje lakse je sa juniorima uc i gledat na banji najbolje juniore bih, bice vise raje.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Osmic i mali stoper devedzic prvo treba potpisat ugovore na minimum 3godine pa uložit u njih privatne trenere da rade na fizičkoj spremi psihički itd.
Ma fakultet i fudbal ne idu nikako. Ili jedno ili drugo. Fudbal je posao a trebao je bit i ljubav. Ili si potpuno posvecen ili nisi nikako, nema pola-pola.Tkanton je napisao/la:Sve je to super samo jos objasni kako mislis masovno zadrzat djecu od 16-17 godina kad trebaju na fakultet...zmajevac je napisao/la:O cemu vi raspravljate, pogrešna je politika skroz kluba. Ovo trenutno je vodi vari vodu hladi, treba se okrenut stvaranju igraca ukinuti clanarine, dovest iz okoline kvalitetne trenere za djecu. Od ove godine se igra odvojeno pl za juniore uz malo paznje lakse je sa juniorima uc i gledat na banji najbolje juniore bih, bice vise raje.
Pravo da ti kazem u nasem gradu djeca sve slabije upisuju fakultet, vaznije je kukat kako nema posla i dangubit nego radit na sebi, al o tome u nekoj drugoj temi.
Jeste dobro si to napisao, ali ne privatne trenere to treba imat u klubu. Ja vam kazem kljucno je ukidanje clanarine cime bi se privukla djeca u Zvijezdu iz ostalih skola koje uglavnom postoje radi ti trenera koji to vode. Druga stvar kada nema clanarine rasterećeno bi radili treneri pravedna selekcija igrali bi najbolji. Malo logicki razmisljajte kompenzacija za ukidanje clanarine je placa nje tri kvalitetna trenera umjesto tri promašena igraca koja dovedes sa strane.fender13 je napisao/la:Osmic i mali stoper devedzic prvo treba potpisat ugovore na minimum 3godine pa uložit u njih privatne trenere da rade na fizičkoj spremi psihički itd.
-
- Kontakt:
Clanarina se oduvljek placala,i treba da se placa,al ne vise od 2o km,slazem se za anisa i
Osmica,ugovor na 5 godina,jer na njima se jedino moze zaradit,spiska,ako si se oporavio od svadbe,(bez alkohola) napisi sta,kakav je juce sastav bio,ko je zakazo,gdje je problem..hocel doc taj napadac....sto nam fali
Osmica,ugovor na 5 godina,jer na njima se jedino moze zaradit,spiska,ako si se oporavio od svadbe,(bez alkohola) napisi sta,kakav je juce sastav bio,ko je zakazo,gdje je problem..hocel doc taj napadac....sto nam fali
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
pobjeda protiv domacina 3-0...vjerovatno juce prelos dan, prijateljske utakmice nemoraju nista da znace. Celik na zimskim pripremama izgubi od Bosne Visoko 5-0 a u prvenstvu poraza nisu imali, a Bosna sleti s provog mjesta
crveno bijeli nisam bio ni jucer niti sam danas imam nekih privatnih obaveza pa je trenuto zvijezda u drugom planu. Napisat ce fender on je bio na tekmu i danas i jucer.
-
- Kontakt:
Aha,onda izvini,mislio sam da si na festi,fender pisi sta bi to juce.zabi golove danas
Yebo majku imal ko da se oglasi iz kluba. Da kaže doveli smo te, te i te igrače? Koji je status Faće? Dovest će mo još igrača na pozicijama koje škripe(a svi znamo koje su to) ili nećemo nikoga više dovoditi? Imamo u planu odigrat još pripremnih utakmica ili generalku ili uopšte nemamo u planu više kontrolnih mečeva.
Jeli to toliko teško?????????? Niko ne pita koji je budžet kolike su plate igrača isl., nego najjednostavnije informacije vezano za klub.
Do početka prvenstva je manje od dvije sedmice, jel teško izdati neko saopštenje isl.?
Jeli to toliko teško?????????? Niko ne pita koji je budžet kolike su plate igrača isl., nego najjednostavnije informacije vezano za klub.
Do početka prvenstva je manje od dvije sedmice, jel teško izdati neko saopštenje isl.?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa nije niko lud da otkriva svoju transfer politiku.. Bice obavijest kad se potpise igrac i to je to. Nadji Zdravka ili Ensara i pitaj ih nek ti privatno kazu, ali samo lud bi o tome javno pisao. Za ovo ostalo oko pripremnih se slazem..combe je napisao/la:Yebo majku imal ko da se oglasi iz kluba. Da kaže doveli smo te, te i te igrače? Koji je status Faće? Dovest će mo još igrača na pozicijama koje škripe(a svi znamo koje su to) ili nećemo nikoga više dovoditi? Imamo u planu odigrat još pripremnih utakmica ili generalku ili uopšte nemamo u planu više kontrolnih mečeva.
⭐
pa nije pito za imena igraca nego hocel bit vise il nece to svaki klub kaze prelazni rok je za nas gotov il doci ce jos 1 - 2 pojacanja i sve ostalo je upravu. pa jel tolko tesko makar tu fb stranicu vodit i ne treba nam vise..cini mi se da se je cak neko na forumu javljo da to radi volonterski tako da za to nema opravdanja mora se to dic na veci nivo pod hitno ne mozemo zivit od utakmice do utakmice...i nekim tim cakama i obajvama mozes privuc publiku a kod nas gust samo srijedom plakate polijepit i pricat nema publiketheboss_RD07 je napisao/la:Pa nije niko lud da otkriva svoju transfer politiku.. Bice obavijest kad se potpise igrac i to je to. Nadji Zdravka ili Ensara i pitaj ih nek ti privatno kazu, ali samo lud bi o tome javno pisao. Za ovo ostalo oko pripremnih se slazem..combe je napisao/la:Yebo majku imal ko da se oglasi iz kluba. Da kaže doveli smo te, te i te igrače? Koji je status Faće? Dovest će mo još igrača na pozicijama koje škripe(a svi znamo koje su to) ili nećemo nikoga više dovoditi? Imamo u planu odigrat još pripremnih utakmica ili generalku ili uopšte nemamo u planu više kontrolnih mečeva.
Ovo nije bilo nista zlonamjerno. Ali brate dragi prijeces dobit bubreg nego neku informaciju iz Zvijezde.
I sto ludilo kaze ja nisam trazio imena.
Pa jedino sredstvo informisanja o Zvijezdi je postao forum. Vise mozes nac na internetu o Kikacima nego o nama.
Kad vec ne moze bit zvanicna klupska stranica nije moguce da se na facebok stranici nemogu napisati 1-2 vijesti dnevno od ljudi koji su upuceni u desavanja.
Najlakse je napisat dodi pa vidi, pitaj itd.
Mi moramo biti svjesni da ima ljudi koji vole klub i intresuje ih sve vezano za njega a nisu vremenski u mogucnosti doc dole.
Doce on na utakmicu ako treba i izaci sa posla jednom u mjesecu. Ali bas da prati i treninge to tesko.
Tako da i o tome treba voditi racuna. To je bar moje misljenje.
I sto ludilo kaze ja nisam trazio imena.
Pa jedino sredstvo informisanja o Zvijezdi je postao forum. Vise mozes nac na internetu o Kikacima nego o nama.
Kad vec ne moze bit zvanicna klupska stranica nije moguce da se na facebok stranici nemogu napisati 1-2 vijesti dnevno od ljudi koji su upuceni u desavanja.
Najlakse je napisat dodi pa vidi, pitaj itd.
Mi moramo biti svjesni da ima ljudi koji vole klub i intresuje ih sve vezano za njega a nisu vremenski u mogucnosti doc dole.
Doce on na utakmicu ako treba i izaci sa posla jednom u mjesecu. Ali bas da prati i treninge to tesko.
Tako da i o tome treba voditi racuna. To je bar moje misljenje.
-
- Kontakt:
Pa et koliko nas ima na forumu i svaki dan po jedan nek ide na trening i nek izvjestaje prenosi na forum
Ja sam o tom piso i nudio se da to radim na volonterskoj osnovi. Jer mi marketing nemamo nikakav. Stand za polusezonske sto sam spominjo postavili jedan petak i to je to. A uz dobar marketing su mozda mogli i ostvarit cilj od 1000 prodanih, ako su ga uopste i imali. Jucer igrali pripremnu na tom turniru u Jelahu i nema nikakvih informacija. Losa politika sto se toga tice.
p.s. Zvijezda1986 bravo za ideju, to vise ni najneorganizovani klubovi ne bi pomislili. E boze svasta
p.s. Zvijezda1986 bravo za ideju, to vise ni najneorganizovani klubovi ne bi pomislili. E boze svasta

-
- Kontakt:
Ima ljudi u klubu koji to mogu napisat neki izvjestaj il nekom da kazu da napise al nece prave se pametni ja pratim ovaj forum godinam al nikad nisam pisao evo sad sam prvi put sve mi nesto hocemo al nista se nedesaje treba to organizovat da se stadion okolo uredi trava pokosi svasta nesto al nema ko sve je se rastjeralo i ono malo navijaca
-
- Kontakt:
Sta neko treba ostavit svoje obaveze,pa da se informise o zvijezdi,to ima samo kod nas,i kako da ocekuju posjetu na banji,kad se ovako odnose prema navijacima,polusezonskih ulaznica jedva da se prodalo 15o komada,a i to je dobro kako se prodaju.....
kad vidis sta se sve moze uradit a ne radi se tek onda vidis da smo kao klub na niskim granama. sve se svelo na pare i igrace navijace stadion orgazaciju ko hebe...kad vec spomenu stadion okolo ko dzungla mnoge se stvari mogu radit i ne potiskuju toliko troskova al lakse je rec evo de vi...ako se takav odnos ima niste se trebali ni zauzimat ni zasta pa nek je i treca liga **** i ovo kad nista osim politike ne ide naprijed..samo se dzaba nervirat..pozdrav normalnim forumasima do nekih srecnih vremena
Nema sta ja sam pratio dosta treninga,ekipa je izgledala super,vodenje ekipe ekstra vecina nas kontala da cemo biti hit..do jucer su se trebala pojavit dva igraca i stime bi zavrsiio prelazni rok a vidim jucer da je taj jedan zavrsio u drugom klubu.
Ljudi pricaju o nekoj borbi za prvo mjesto.od toga nema nista nego bit ce dobrih tekmi kuci idemo gledati bodriti do nekih boljih vremena.premijer lige mi dugo necemo vidjet.
Samo bi malo igrace trebalo vaspitat al nema ni to vise ko.
Uzimaju puno para a dabogda da opravdaju na terenu
Ljudi pricaju o nekoj borbi za prvo mjesto.od toga nema nista nego bit ce dobrih tekmi kuci idemo gledati bodriti do nekih boljih vremena.premijer lige mi dugo necemo vidjet.
Samo bi malo igrace trebalo vaspitat al nema ni to vise ko.
Uzimaju puno para a dabogda da opravdaju na terenu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Pa ne potiskuju toliko para nadji dva tri covjeka koji imaju traktor pa sve ono isjeci platit ljudima neka je to uredno malo ima i nas sigurno koji bi dosli pomoci kad se moze al to je sve na rijecima meni je bitnije stadion malo da se uredi a do igraca je hocel nas obradovat ulaskom u pl 

Ko je i malo realan i ne pomislja na prvo mjesto. To su samo neke nase zelje koje nemaju neke temelje.
Al realno mi smo opet sastavili solidnu ekipu za ovu ligu koja ne bi smjela zavrsit ispod 6 mjesta.
Bas iz ovog razloga sto premier liga nije cilj trebalo bi se poradit na drugim stvarima u klubu a i oko samog stadiona.
A to je izgleda gurnuto po strani.
I sta bi astra za ta dva igraca jel dolaze ili ne. Ako je jedan zavrsio u drugom klubu onda pretpostavljam da ce se okrenut nekom drugom.
Al realno mi smo opet sastavili solidnu ekipu za ovu ligu koja ne bi smjela zavrsit ispod 6 mjesta.
Bas iz ovog razloga sto premier liga nije cilj trebalo bi se poradit na drugim stvarima u klubu a i oko samog stadiona.
A to je izgleda gurnuto po strani.
I sta bi astra za ta dva igraca jel dolaze ili ne. Ako je jedan zavrsio u drugom klubu onda pretpostavljam da ce se okrenut nekom drugom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.