FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj pitaristok kako lupetaš, jel ti krivo što je sve idealno, boli a?
ISTINA ZA VEDRANA!
Hahaha kako vazda ista prica majko mila,cudo niko nije napisao da uprava krade sakom i kapom i da gura tatine sinove u akadimiju i da svi bjeze od nas haha,nedaj boze damo smo 5 ti na tabeli
Ako me sjecanje sluzi,prije 3 godine je neko ovdje pisao da ce ovaj MNK Centar uci u sastav FKS,nesto slicno kao kad je ovaj zenski FK integrisan.belosevic28 je napisao/la:I u mostaru protiv zrinjskog su igrali. Nezz sta je reci.miky_hz je napisao/la:Gledam ovaj MNK Centar ,igrao danas utakmicu protiv Brotnja i vidim Centar igra u nasim dresovima.
Btw. Bane Arsenijevic igra za Centar
-
- Kontakt:
Pa fino bi bilo imati i MNK u porodici. Ne svidja mi se sto je taj klub drustvo jednog lica, znam raje sto igraju dole nije im lose ali meni se ne svidja sto su DJL 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još su i naša općina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
To na moj racin aMortemHz je napisao/la:Još su i naša općina

Laž je ovo za Hareta, momak sa Jezera, njegov dobar drug je meni drug i sad sam saznao da je laž. Napušite nam se ku*ca dušmani 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa zar ti treba neka provjera da vidiš da je ovo notorna laž i glupost, a sve u cilju da se napravi neka halabuka. Onakve papke bih ja odmah nagradio banom.Benkara21 je napisao/la:Laž je ovo za Hareta, momak sa Jezera, njegov dobar drug je meni drug i sad sam saznao da je laž. Napušite nam se ku*ca dušmani
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Tebi vjerujem . Hvala ti sto si demantovao .Benkara21 je napisao/la:Laž je ovo za Hareta, momak sa Jezera, njegov dobar drug je meni drug i sad sam saznao da je laž. Napušite nam se ku*ca dušmani

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
@Morto
Kreni banovati ove sto lazima zele unijeti nemir u nasu ekipu. Svako zna da kada se atmosfera narusi, da tu nema vise uspjeha.
Kreni banovati ove sto lazima zele unijeti nemir u nasu ekipu. Svako zna da kada se atmosfera narusi, da tu nema vise uspjeha.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma logično da nije istina, čekao sam njegov sljedeći post.. kontam možda se zajebava, ko će živ povjerovati u ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Daj ba mortem banuj ovo
Slobodan je igrac svaki koji 2 mjeseca ne dobije platu, ne treba raskid po novim pravilima samo zatrazi papire, pa tako se vrati tome ko ti je reko I hrakni ga u facu lazljivuPitaristok je napisao/la:handzic se zali da mu se duzno tri plate, kako mu je bilo bolje u laznim, kako ga **** husneopravdano, kako ima bolju statistiku od ahmeta, i da ce traziti da ide...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nismo sjeverna koreja ali ovakve stvari u najmanju ruku brisati. Razlog je jednostavan: Veze sa istinom nema!
Ok iznijeti sve i svasta na forum ali lazi ovakve JOK.
Ok iznijeti sve i svasta na forum ali lazi ovakve JOK.
Vas poštujem kao svog ocaSamozdravlje je napisao/la:Tebi vjerujem . Hvala ti sto si demantovao .Benkara21 je napisao/la:Laž je ovo za Hareta, momak sa Jezera, njegov dobar drug je meni drug i sad sam saznao da je laž. Napušite nam se ku*ca dušmani![]()

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Allah te nagradio mladicu .Benkara21 je napisao/la:Vas poštujem kao svog ocaSamozdravlje je napisao/la:Tebi vjerujem . Hvala ti sto si demantovao .Benkara21 je napisao/la:Laž je ovo za Hareta, momak sa Jezera, njegov dobar drug je meni drug i sad sam saznao da je laž. Napušite nam se ku*ca dušmani![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Banuj ovog papana!skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Brat moj lijepi.skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Plocice.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Brat moj lijepi.skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987 i 38 gostiju.