FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 20:41

zagor1987 je napisao/la:Sta kaze ova legenda malenih,a ironija da bude jos veca podrzava hadi Misketa kaze sad se javljaju oni ljudi da pomognu melji koji su osvajali titule kako su osvajali :lol: :lol: fala bogu pa i oni znaju kako su osvajali,zato i nemamo 10 titula
I ja podržavam Misketa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 dec 2018, 21:16

Nama je jako važno i to da im Miske ostane.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 21:22

Memara je napisao/la:Nama je jako važno i to da im Miske ostane.
ako bude trebalo transparente ćemo pravit :D "Miske je bo njih ostani ba!!!"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 dec 2018, 21:33

Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 21:36

Stroj1946 je napisao/la:Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg
Upravo to, on ne daje pare Željezničaru već ih posuđuje, piše u tekicu. :D
Nisu oni ništa dobili sa njim a kamate i gubitak samo raste, igraju katastrofalno, ispali odmah iz kupa itd.
Doduše, jedina pozitivna stvar je ta što fakat imaju puno više prihoda od raznih ugovora, mnogo se tu više novca obrne nego prije.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 21:42

MortemHz je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg
Nisu oni ništa dobili sa njim a kamate i gubitak samo raste, igraju katastrofalno, ispali odmah iz kupa itd.
Doduše, jedina pozitivna stvar je ta što fakat imaju puno više prihoda od raznih ugovora, mnogo se tu više novca obrne nego prije.
međutim isti lik odlučuje gdje te pare idu, na LED reklame, njemu lično kroz dealove sa građevinskim firmama, konsalting firme, i preplaćuje igrače koji su prenapuhani, bez sportskog know-how....

ali zato ga volimo :D :thumbup: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 dec 2018, 21:44

MortemHz je napisao/la:
Ima. On im navuko te sponzore. Nisu ba imali generalnog sponzora dugo godina. Niko ih nije htjeo. Svako znao da se krade lova. I uložio svoje pare. E sad valja to vraćati. Sa kamatama. Traži lik svoje. Normalno.
Ja kad sam se raspravljao sa košpama oko Misketa kad je tek došo i kad je bio na vrhuncu, i govorio da će nayebati, bošnjakluk je to, znam kako naši dišu. Dobro reko. Vidjet ćemo za koju godinu, gnojivo motkom će te ga tjerat, oni se smijali i podyebavali nas za Kineza.
Kako će ih on syebati dodatno i kad ode, oko potraživanja. Plakat će ko djeca. Nisu oni svjesni ni sekunde.
Njegov ostanak je za nas dobar. Što duže to bolje. To je bit.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 dec 2018, 21:49

Yebo ba njih. Nek se go.vna guse u svojim go.vnima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 21:50

Stroj1946 je napisao/la:
Ima. On im navuko te sponzore. Nisu ba imali generalnog sponzora dugo godina. Niko ih nije htjeo. Svako znao da se krade lova. I uložio svoje pare. E sad valja to vraćati. Sa kamatama. Traži lik svoje. Normalno.
Ja kad sam se raspravljao sa košpama oko Misketa kad je tek došo i kad je bio na vrhuncu, i govorio da će nayebati, bošnjakluk je to, znam kako naši dišu. Dobro reko. Vidjet ćemo za koju godinu, gnojivo motkom će te ga tjerat, oni se smijali i podyebavali nas za Kineza.
Kako će ih on syebati dodatno i kad ode, oko potraživanja. Plakat će ko djeca. Nisu oni svjesni ni sekunde.
Njegov ostanak je za nas dobar. Što duže to bolje. To je bit.
on kad ode pa-pa licenca :rol: :urnebes:
i ja samo :pray: što duže da ostane da napravi "ceh" dobar :rol:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 dec 2018, 21:53

Nije sve tako negativno. Grbavica nikad ljepša i bolja bila nije. Ima dosta pozitivnih stvari. Nema trofeja, al' nije bilo vala ni kod nas nešto prečesto. Ova godina može biti presudna. Idemo po duplu aBd.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 21:58

a ako su im blokirali zbog amawa račun, to bi značilo da moraju isplatit do sljedeće sezone?
dovest će oni karinu, samo đeca će bit promovirana i neko jeftin Adžem opet ili Dudić
:rol:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 dec 2018, 22:02

O drugim klubovima razgovarajte na temama koje su predviđene za to!

Hvala.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 22:04

Lik je napisao/la:O drugim klubovima razgovarajte na temama koje su predviđene za to!

Hvala.
Izvinjavam se, logovao sam se sa drugog akaunta.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 dec 2018, 22:12

Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 dec 2018, 22:20

Memara je napisao/la:Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.
R E A L N O S T. :clap:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 22:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Memara je napisao/la:Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.
ne bi se oni još digli oko Misketa da smo mi 3-4...
milion%

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2018, 22:39

Denchi je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
ne bi se oni još digli oko Misketa da smo mi 3-4...
milion%
Pa i sa nama je ista situacija bila i mi smo svoj nekako neuspjeh ublazivali time ma samo nek nisu oni ,i njihova i nasa "sreca" je sto je Zrinjski uzimao titule ovo vrijeme,i imao se taj "mir".Samo se cekalo ko ce prvi mi ili oni doci na vrh i onda se znalo da ce druga strana da pukne,jel sve se moze istrpiti ali da su oni sampion a ti ne ili obratno e to je vec alarmantno i tu glave lete.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 dec 2018, 22:52

Ne brinite nista Koldzo i SDA ce svojoj prciji dati da isplate krkana,kao sto su im daki za teren i preko saveza krov,a kao nagradu ide i jug i sve ostalo sto su ulozili od pratecih stvari na stadionu plus stotine hiljada od glacobje Koldze,hvala ti Boze sto navijam za Sarajevo i sto au nam sve zene u upravi i ovakvi kakvi jesu su za ove djevice marije,pa za ove je Ibrakovic svetac i djevac

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 dec 2018, 22:55

Cekajte samo da Misketa giganta haha maknu i da dodju drugi,kad lola otvori knjigu sa kamatama sto im je davao ima da ih u crno zavije

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 dec 2018, 23:01

MortemHz je napisao/la:
Lik je napisao/la:O drugim klubovima razgovarajte na temama koje su predviđene za to!

Hvala.
Izvinjavam se, logovao sam se sa drugog akaunta.
:lol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 27 gostiju.