FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako su moćni dresovi.Svaka čast za dizajn,čista 10-ka.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
I sa Chelsea-om igr'o 1-1FK Sarajevo je napisao/la:Rumunsku ligu ove sezone osvojio je Otelul iz Galatija.To je ekipa koja je cesto u posljednjih par godina igrala u Europi.Te godine kad je Cluj izbacio nas pobjedio je Romu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Sarajlijc@
- Kontakt:
pisam se i na cluj i genk i kijev i ostale da je nama ekipa od one sezone mi bi glatko spartu prosli
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pet autobusa samo od Centrotransa je krenulo sa autobuske stanice 

Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 27 jul 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
I 4 SOl Azur, plus automobili, plus avion, plus dijaspora i UD, biće ovo izgleda najveće gostovanje neke grupe iz BiH u evropskim takmičenjima.senci-071 je napisao/la:Pet autobus samo od Centrotransa je krenulo sa autobuske stanice
Sretno braćo!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Arnelinho je napisao/la:I sa Chelsea-om igr'o 1-1FK Sarajevo je napisao/la:Rumunsku ligu ove sezone osvojio je Otelul iz Galatija.To je ekipa koja je cesto u posljednjih par godina igrala u Europi.Te godine kad je Cluj izbacio nas pobjedio je Romu.
Pa igrala je i Sparta 0:0 sa Liverpoolom pa nista...
Malo je falilo da prodje slavnog Liverpoola u dvomecu pa da ode medju 16 najboljih u LE a opet vi meni neodgovoriste koji je najveci uspjeh Cluja u Evropi koja runda, kako, gdje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Daj ne budi smijesan...Sarajlijc@ je napisao/la:pisam se i na cluj i genk i kijev i ostale da je nama ekipa od one sezone mi bi glatko spartu prosli
Utrpali bi im petardu.Sarajlijc@ je napisao/la:pisam se i na cluj i genk i kijev i ostale da je nama ekipa od one sezone mi bi glatko spartu prosli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
SesticuVirtu4l je napisao/la:Utrpali bi im petardu.Sarajlijc@ je napisao/la:pisam se i na cluj i genk i kijev i ostale da je nama ekipa od one sezone mi bi glatko spartu prosli

Dobro pretjerao sam al jbg ona ekipa je masina bila !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Po meni je ova ekipa odlicna.Jos samo Skoro u napadu sa Haskicem i jedan rezervni stoper i nista nam vise ne treba.Ovo je mlada,a kvalitetna ekipa,sta ce tek biti za 2-3 godine kad Suljic,Comor,Handzic,Haskic,Dupovac sakupe dovoljno iskustva.Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurnaSarajlijc@ je napisao/la:pisam se i na cluj i genk i kijev i ostale da je nama ekipa od one sezone mi bi glatko spartu prosli

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ispali bi u polufinalu na penale.FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vi bi ispali u 1. pretkolu od HapoelaVirtu4l je napisao/la:Ispali bi u polufinalu na penale.FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Chelsea tada i L'pool danas.Arogantni je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:I sa Chelsea-om igr'o 1-1FK Sarajevo je napisao/la:Rumunsku ligu ove sezone osvojio je Otelul iz Galatija.To je ekipa koja je cesto u posljednjih par godina igrala u Europi.Te godine kad je Cluj izbacio nas pobjedio je Romu.
Malo je falilo da prodje slavnog Liverpoola u dvomecu pa da ode medju 16 najboljih u LE a opet vi meni neodgovoriste koji je najveci uspjeh Cluja u Evropi koja runda, kako, gdje...

Cluj je bila instant ekipa,kako neko reče i tada je imala gomilu kvalitetnih pojedinaca, koliko su tvrd orah bili pokazuje i ta činjenica šta su radili u grupnoj fazi LP, a i Zvezda je osvojila LP,pa je sad nema na fudbalskoj mapi-tako da ti uspjesi ništa ne znače. Bitna je tadašnja jačina te ekipe, a svi znamo kako su bili moćni.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Grupna faza LP-a 2008, 2010.Arogantni je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:I sa Chelsea-om igr'o 1-1FK Sarajevo je napisao/la:Rumunsku ligu ove sezone osvojio je Otelul iz Galatija.To je ekipa koja je cesto u posljednjih par godina igrala u Europi.Te godine kad je Cluj izbacio nas pobjedio je Romu.
Grupna faza EL : 2009.
Sparta Prag je zadnji put ušla u grupnu fazu LP-a u sezoni 2005/2006.
S obzirom da je svaki put bila poražena u trećemo pretkolu, nisu igrali ni EL. Sve do pršle godine kada ih je u playoffu izbacila lŽilina, te su automatski ušli u grupe EL.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- slavko njegus
- Kontakt:
Komsije sretno sutra... pa da zajedno osvjetlamo obraz ovoj jadnoj drzavi...
Kome je jadna? Meni je najbolja, jedna i jedina.slavko njegus je napisao/la:Komsije sretno sutra... pa da zajedno osvjetlamo obraz ovoj jadnoj drzavi...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nije tacno.senci-071 je napisao/la:Pet autobusa samo od Centrotransa je krenulo sa autobuske stanice
BRUTALFANS je napisao/la:Nije tacno.senci-071 je napisao/la:Pet autobusa samo od Centrotransa je krenulo sa autobuske stanice
Pa napisi nam ti sta je tacno ,jer ja sam sa utobuske stanice dosao u 19 ,30 sati.
Od Sekesfehervara.Virtu4l je napisao/la:Ispali bi u polufinalu na penale.FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dres je perverzno dobar,zvoni odzvanja,svaka cast
Cizmic je odletio sa ekipom,i odma sam rekao da bi on mogao uskociti jel nije bilo puno opcija...mozda i prije Maksumica pocne jel ovaj nije spreman dovoljno...Sedin ce nadam se igrati,vjerujem pod inekcijama ali nadam se da ce izdrzati

Cizmic je odletio sa ekipom,i odma sam rekao da bi on mogao uskociti jel nije bilo puno opcija...mozda i prije Maksumica pocne jel ovaj nije spreman dovoljno...Sedin ce nadam se igrati,vjerujem pod inekcijama ali nadam se da ce izdrzati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90, skoJaa, Vanja8 i 34 gosta.