AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Doria je prvi izbor za odbranu od naredne sezone. A Seedorf će biti najveći adut kad pregovori počnu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koliko je taj Doria uopste dobar? Je li jedan golobradi mladic dobro rijesenje za poziciju stopera?
Nasa najkriticnija pozicija koja se mora popuniti strasno dobrim igracem, a mi ganjamo 19-godisnjeg djecaka kao nekim super rijesenjem. Pa ne znam bas...
Svi nesto govore da je dobar, a mogu misliti koliko se satrase gledajuci brazilsku ligu i Botafogo.
A tek ono da je dobar na pesu/fifi/menadzeru/pi.cki materini, kanite se toga.
Nasa najkriticnija pozicija koja se mora popuniti strasno dobrim igracem, a mi ganjamo 19-godisnjeg djecaka kao nekim super rijesenjem. Pa ne znam bas...
Svi nesto govore da je dobar, a mogu misliti koliko se satrase gledajuci brazilsku ligu i Botafogo.
A tek ono da je dobar na pesu/fifi/menadzeru/pi.cki materini, kanite se toga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Nema potrebe da mi pričamo o njemu i da govorimo o kakvom je igraču riječ. Seedorf je igrao sa njim dok je bio u Brazilu i ako on misli da je momak dovoljno dobar za Milan, onda nemam razloga da mu ne vjerujem.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa sve je to ok, ali prebaciti svu odgovornost na ledja 19-godisnjeg djeteta je malo previse.
Nama podhitno treba jak i stabilan stoper koji ce drzati odbranu i ulijevati sigurnost medju suigracima, a ocekivati to od neiskusnog i neadaptiranog na ligu djeteta je malo, mora se priznati, rizicno.
U svakom slucaju, ne sumnjam da je dobar ako je Seedorf odlucio ga dovesti. Mi mu samo mozemo pozeljeti srecu i uspjeh.
Nama podhitno treba jak i stabilan stoper koji ce drzati odbranu i ulijevati sigurnost medju suigracima, a ocekivati to od neiskusnog i neadaptiranog na ligu djeteta je malo, mora se priznati, rizicno.
U svakom slucaju, ne sumnjam da je dobar ako je Seedorf odlucio ga dovesti. Mi mu samo mozemo pozeljeti srecu i uspjeh.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Mišljenja sam da će ovo ljeto biti presudno za Milan. Ako ne budu potrošili neke ozbiljne pare onda mislim da ovom klubu nema pomoći, osim ako ne dođe do neke prodaje bogatim Arapima ili Rusima. Znači krajnje je vrijeme da se uozbilje i potroše lijepu svotu novca za kvalitetna pojačanja. Jer u zadnje 4 godine samo su Balotellia platili kako treba.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Cagliari zeli Galianija na mjesto direkotora kluba
Opasni su postali izgleda
Rano je jos pricat o pojacanjima, a apsolutno treba vjerovat Sedorfu, vidi se da zna sta zeli. Siguran sam da cemo na ljeto napokon dati novac i dovesti par kvalitetnih pojacanja. Cemu vrijeme tome i vakat
Rano je jos pricat o pojacanjima, a apsolutno treba vjerovat Sedorfu, vidi se da zna sta zeli. Siguran sam da cemo na ljeto napokon dati novac i dovesti par kvalitetnih pojacanja. Cemu vrijeme tome i vakat
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@rope11 De nabroj stopere koji imaju sve te nabrojane osobine,i koji su u nasoj mogucnosti da se dovedu
Isto tako se nije znalo ni za Thiaga Silvu,pa momak postade najbolji stoper na planeti bez konkurencije.
Ako je Seedorf zadovoljan njime,i mi moramo biti
Kevin Prince Boateng : "Milan for me is still an open wound, I watch all the games on TV and it brings me to tears to see their position in the standings."
"I wrote Seedorf a good luck message and I still hear from my former team-mates."
"Balotelli is so strong that when he eventually takes full awareness of his ability, he will be the best in the world."
Isto tako se nije znalo ni za Thiaga Silvu,pa momak postade najbolji stoper na planeti bez konkurencije.
Ako je Seedorf zadovoljan njime,i mi moramo biti
Kevin Prince Boateng : "Milan for me is still an open wound, I watch all the games on TV and it brings me to tears to see their position in the standings."
"I wrote Seedorf a good luck message and I still hear from my former team-mates."
"Balotelli is so strong that when he eventually takes full awareness of his ability, he will be the best in the world."
i ja mislim da se na ljeto spremaju velike promjene sto se tice sastava, prije svega ocekujem 2-3 WC pojacanja, pogotovo u zadnjoj liniji i na golu, te jos nekoliko solidnih igraca koji mogu napredovati. ali ima jos puno vremena do toga, tako da sabura i samo polako
off topic:
Postao sam Adžo
tamam da za koju godinu imamo jos jednog vatrenog rossonera, valja to abriktovat kako bog zapovijeda 
off topic:
Postao sam Adžo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Čestitam i ne sekiraj se, znaju djeca šta vrijedi i za koga će navijatmilanist je napisao/la:i ja mislim da se na ljeto spremaju velike promjene sto se tice sastava, prije svega ocekujem 2-3 WC pojacanja, pogotovo u zadnjoj liniji i na golu, te jos nekoliko solidnih igraca koji mogu napredovati. ali ima jos puno vremena do toga, tako da sabura i samo polako
off topic:
Postao sam Adžo![]()
tamam da za koju godinu imamo jos jednog vatrenog rossonera, valja to abriktovat kako bog zapovijeda
Imam jednog jarana juventina, koji navija za Juventus od kad i ja navijam za Milan. Neki dan mi igramo soccera kad dodje njegov mali sestric. Pitam ga ja za koga navija. Kaze mali za Milan
Dzaba reko dijete pokusavas podmitit slatkisima i poklonima, kad dijete zna sta valja
Il Club più titolato al mondo!
da prokomentarišem ovo za stopere i tog Doriu...nemam ništa protiv dolaska svakog mladog i talentovanog igrača ali NEMA ŠANSE da taj dečko bude oslonac i nosilac igre, da bude vođa odbrane, znači, NEMA ŠANSE
sasvim je jasna stvar da se u Italiji inače mladi igrači teže nameću a pogotovo odbrambeni
mi smo o dovođenju tih klinaca i kojekakvih talenata trebali razmišljati prije 10-ak godina, pa da stasaju uz mašine kakvi su bili Nesta, Maldini, Stam, itd...pa da onda od njih dobijemo kvalitetne igrače a ne mi se popunjavali sa Bonerom, Pankarom i sličnim
Thiago Silva je u Milan stigao sa 25!!! godina i opet mu je trebalo pola sezone da pohvata konce igre u Seriji A, msm da sam jasan po tom pitanju mladih igrača, Dorie i sličnih talenata u Seriji A
vidim piše se da Zenit traži Robinha jer kod njih prelazni rok traje do kraja februara - puštaj ga odmah, ionako je beskoristan u zadnje vrijeme ali totalno, valjda njegova žena ili djevojka, šta već ima, neće praviti probleme oko preseljenja iz Milana u hladnu Rusiju
edit:
adžo protegni se koliko možeš
sasvim je jasna stvar da se u Italiji inače mladi igrači teže nameću a pogotovo odbrambeni
mi smo o dovođenju tih klinaca i kojekakvih talenata trebali razmišljati prije 10-ak godina, pa da stasaju uz mašine kakvi su bili Nesta, Maldini, Stam, itd...pa da onda od njih dobijemo kvalitetne igrače a ne mi se popunjavali sa Bonerom, Pankarom i sličnim
Thiago Silva je u Milan stigao sa 25!!! godina i opet mu je trebalo pola sezone da pohvata konce igre u Seriji A, msm da sam jasan po tom pitanju mladih igrača, Dorie i sličnih talenata u Seriji A
vidim piše se da Zenit traži Robinha jer kod njih prelazni rok traje do kraja februara - puštaj ga odmah, ionako je beskoristan u zadnje vrijeme ali totalno, valjda njegova žena ili djevojka, šta već ima, neće praviti probleme oko preseljenja iz Milana u hladnu Rusiju
edit:
adžo protegni se koliko možeš
Undici stelle - ACM 1899
Hvala drugovi na cestitkama, ma nema tu dvojbe ima da bude rossonero, cim udje u crveno crnu sobu sve ce mu biti jasno ihihih 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cestitke i od mene,da on bude zdrav ako Bog da,za ostalo ces se ti pobrinutimilanist je napisao/la:Hvala drugovi na cestitkama, ma nema tu dvojbe ima da bude rossonero, cim udje u crveno crnu sobu sve ce mu biti jasno ihihih
Galliani : " El Shaarawy will recover in six weeks "
Cestitke @milanist 
- muha milanez
- Kontakt:
Čestitke i od mene, ziv i zdrav bio.. Navijao za nase aBd 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Moze Real
Kako li cemo mi izgledati protiv ovog Atletica tugo moja 
Nije Real nista bolji od nas 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlProfessore
- Kontakt:
Čestitam adžuka 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
hvala drugovi..
nego kako vama djeluje ovaj atl.madrid. mene veceras nisu impresionirali nikako. sta vise djelovali su ocajno. dva pokusaja po golu i to je to. msm nismo ni mi real al ono je bijedno jbt.. Ako ovako budu igrali protiv nas poderat cemo ih ko prvacic svesku
nego kako vama djeluje ovaj atl.madrid. mene veceras nisu impresionirali nikako. sta vise djelovali su ocajno. dva pokusaja po golu i to je to. msm nismo ni mi real al ono je bijedno jbt.. Ako ovako budu igrali protiv nas poderat cemo ih ko prvacic svesku
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nemamo mi Ramosa i Pepe-a da onako melju protivnike. I dalje kazem,sve je moguce 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cestitke drug, a sto se tice Atl. Madrid i njihove blijede predstave najgore od svega sto je Milan jos gori tako da ce biti prava borba ali vjerujem da ce to vasa ekipa rijesit u svoju korist 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.