NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 jul 2017, 14:24

crvenobijeli je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Dario Purić potpisao
Nisam siguran da je on igrac za nas,al et hajd nel bude
Bolje ga roknut u napad pa sta bude, neg gledat onog guzinu. Stvarno sam mislio da ce guzina bit pojacanje al kako vidim lik je propast

Ja mislim da je Puric veliko pojacanje. Njegove kvalitete su van pitanja, samo su problem povrede i manjak kondicije od tog ne igranja. Vjerujem da ce kondiciju vratit tokom sezone. Na kraju krajeva bio je na probi, nije samo dosao i potpisao. Valjda su nasi vidili da ce bit pojacanje i potpisali ga

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 jul 2017, 18:19

Brastvo zvijezda 3-0
Al nas ljudi otresose ko balu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 jul 2017, 18:29

Nije dobro. Al opet bolje sad nek kad prvenstvo pocne.
Znal neko koja je postava izasla?
Ponovo se potvrdilo da fali kvalitetan stoper i napadac.
To bi i budala skontala.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 jul 2017, 18:48

4-0 zavrsilo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2017, 18:55

Auuuuu sramota :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2017, 19:02

Za ovo brukanje svima po 100 km kazne treneru 200
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 jul 2017, 19:32

Imas na fb stranici gradacacki glas,opisao sve u 1 komentaru,sramota kako se bori za dress,,,,

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 22 jul 2017, 19:56

Manekeni bojkotirali neće da igraju brukaaa

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 jul 2017, 20:02

fender13 je napisao/la:Manekeni bojkotirali neće da igraju brukaaa
Koga sad bojkotiraju koji ku rac prvenstvo nije ni pocelo.Spiska legendo javi se sta je u pitanju. Sta sad ne stima.
Ovo je malo ne ozbiljno nikakvih vijesti iz kluba vec danima.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 22 jul 2017, 21:00

Odma u startu po platu odbit im za ovo svima. Kad znaju postavljati astronomske uslove i klub treba da drzi do kredibiliteta. Samo.po dzepu svakako sutra kad odu iz NKZ pljuvat ce po njoj . Vecini je ovaj klub vrhunac karijere to smo dokazali i domacim zvijezdicama a i tim igracinama poput Islamagića . PO DZEPU ENSARE ZNAM DA CITAS
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 22 jul 2017, 21:06

Izvinite na upadu, bio sam danas na tekmi, malo je reći da su vas uništili ovi iz Gračanice. Odbrana vam je katastrofa, puno griješi. Vezni red vam je bezidejan, samo gura lotpu na krila. Može se pohvaliti samo Brčkalić koji se jedini trudio i borio i išao na svaku loptu požrtvovano. Napad nebi ni da komentarišem. :lol:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 22 jul 2017, 21:07

MVN1994 je napisao/la:Izvinite na upadu, bio sam danas na tekmi, malo je reći da su vas uništili ovi iz Gračanice. Odbrana vam je katastrofa, puno griješi. Vezni red vam je bezidejan, samo gura lotpu na krila. Može se pohvaliti samo Brčkalić koji se jedini trudio i borio i išao na svaku loptu požrtvovano. Napad nebi ni da komentarišem. :lol:
Ma znamo mi to sve , samo je dobro sto je u ovom momentu to. Ne bih im ja dao jest.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 22 jul 2017, 21:21

Sto i koga bojkotiraju??? Jesul svjesni da ako su to stvarno uradili i ako slucajno budu opet pomislili bojkotirat klub kako ce im bit u gradu i kako ce proc gradom? Igraci, treneri i uprave prolaze ostaje Zvijezda. Boli me q ko sjedi dole nemas ti sta bojkotirat klub i navijace koji plate ulaznicu, plate troskove putovanja na strani da te gledaju a ti da njih bojkotiras. Mislim da nije bojkot nikakav u pitanju nego los dan **** ga, al ako je bojkot ovo gore sto sam napiso nek im bude u glavi jer ih vecina kao i uprava cita ovaj forum. Sramota je da ti nesto bojkotujes a ljudi ti sve uslove stvorili. Ocekujem da im Mirso jednu lekciju slozi za ubuduce. Samo po dzepu!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 22 jul 2017, 21:26

combe je napisao/la:
Koga sad bojkotiraju koji ku rac prvenstvo nije ni pocelo.Spiska legendo javi se sta je u pitanju. Sta sad ne stima.
Ovo je malo ne ozbiljno nikakvih vijesti iz kluba vec danima.
vijesti nema od zadnje prijateljske stvarno je sramota. vecina uprave bila na utakmici ocekujem i vjerujem da ce bit neke sankcije

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 22 jul 2017, 22:20

Ne znam sta se desava ali nije dobro ni ako je bojkot ni ako je uigranost u pitanju.Neko je napisao da za istog igraca Bratstvo placa 600 a da kod nas taj isti igrac dobija 900 km plus dodatci..E to mi nikada nece biti jasno zasto mi uvijek placamo vise igrace nego npr Bratstvo,Orasje,Visoko koji su u nasem rangu a za to vise novaca ne dobijemo adekvatan rezultat,nego budemo od tih istih ekipa cak i slabije plasirani.Igracima se mora reci da mi ako vise placamo od drugih da se barem potrude da izgaraju na terenu a hemija u ekipi se ne moze uvijek postici.A ako slucajno plata nije bila istog datuma neka se raspitaju Zvijezda nikada nijednom igracu nije ostala duzna ni marke.Zato momci ako ovo citate pamet u glavu i sretno u iducim susretima a za ovo danasnje izdanje mogu samo reci- sramota...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 jul 2017, 22:47

O cemu vi raspravljate, pogrešna je politika skroz kluba. Ovo trenutno je vodi vari vodu hladi, treba se okrenut stvaranju igraca ukinuti clanarine, dovest iz okoline kvalitetne trenere za djecu. Od ove godine se igra odvojeno pl za juniore uz malo paznje lakse je sa juniorima uc i gledat na banji najbolje juniore bih, bice vise raje.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 22 jul 2017, 23:10

zmajevac je napisao/la:O cemu vi raspravljate, pogrešna je politika skroz kluba. Ovo trenutno je vodi vari vodu hladi, treba se okrenut stvaranju igraca ukinuti clanarine, dovest iz okoline kvalitetne trenere za djecu. Od ove godine se igra odvojeno pl za juniore uz malo paznje lakse je sa juniorima uc i gledat na banji najbolje juniore bih, bice vise raje.
Tog stava sam i ja bio do unazad 2-3 sezone...vidis kako su ta nasa djeca zahvalni klub traze nemoralne neke pare na ruke i plate ko da se radi o nekim "provjerenim" pojacanjima. Neka hvala ne treba nam to definitivno, ko hoce izborit ce se ko nece sretno mu

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 22 jul 2017, 23:37

ludiloo je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:O cemu vi raspravljate, pogrešna je politika skroz kluba. Ovo trenutno je vodi vari vodu hladi, treba se okrenut stvaranju igraca ukinuti clanarine, dovest iz okoline kvalitetne trenere za djecu. Od ove godine se igra odvojeno pl za juniore uz malo paznje lakse je sa juniorima uc i gledat na banji najbolje juniore bih, bice vise raje.
Tog stava sam i ja bio do unazad 2-3 sezone...vidis kako su ta nasa djeca zahvalni klub traze nemoralne neke pare na ruke i plate ko da se radi o nekim "provjerenim" pojacanjima. Neka hvala ne treba nam to definitivno, ko hoce izborit ce se ko nece sretno mu
Nemas ti pojma o cemu ja pricam i pisem. Ti igraci o kojima ti pricas nisu produkt kvaliteta, nisu izasli iz mase. Treba ukinuti clanarine, privući svu djecu u Zvijezdu da se osjeti da su treneri i klub radi djece, a ne radi clanarine da trener dobije platicu. Igrat najvisi rang za omladince gdje ce se neki moc i prodati kvalitetan, a ujedno igranjem sa vrsnjacima najjacih klubova sticati iskustvo za prvu ekipu.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 23 jul 2017, 10:57

zmajevac je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:
Nemas ti pojma o cemu ja pricam i pisem. Ti igraci o kojima ti pricas nisu produkt kvaliteta, nisu izasli iz mase. Treba ukinuti clanarine, privući svu djecu u Zvijezdu da se osjeti da su treneri i klub radi djece, a ne radi clanarine da trener dobije platicu. Igrat najvisi rang za omladince gdje ce se neki moc i prodati kvalitetan, a ujedno igranjem sa vrsnjacima najjacih klubova sticati iskustvo za prvu ekipu.
nemas ti pojma...cuj ukinut clanarine, pa isto bi ti i ti igraci radili ko i ovi zavaljivali cifre...puste se te price o prodaji mladi igraca to rijetko koji tim uspjeva na balkanu u Bosni skoro nijedan i ako proda proda ga za sicu..oni koji bi uspjeli bi te posrali ko i do sad...Sarajevo napravi akademiju pa jos nisam cuo da su nekog mladog igraca trampili...glupa ti prica skroz

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 jul 2017, 11:33

U trenucima kad klubu znaci svaka marka malo je glupo ukidat bilo kakve vrste prihoda.
A slazem se sa ovim, nasoj djeci ne vjerujem ni 1%
Na kraju krajeva, koliko se u zadnjih 6-7 god mladih igraca razvilo u bosni (u omladinskim pogonima) pa prodalo za neke brutalne pare?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.