FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Okrecemo se Bilbau, najvece pojacanje ce biti Pinto 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
situacija u Čelzijevih 16 m trenutak prije duge lopte ka Toresu
jel' neko bolje vidio da li je bilo igranja rukom ili ne ??

jel' neko bolje vidio da li je bilo igranja rukom ili ne ??

FORZA MARŠAL !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jedan od najboljih mladih igraca svijetaL-Train je napisao/la:
Ko je Jack Wilshere

Celik!3,2,2.
Pogledaj igre ove sezone i sve će ti biti jasno.Barca je već 3-4 utakmice neprepoznatljiva sad su u maltene 4 dana zijanili sezonu.rio_Ferdy88 je napisao/la:SarumaneSaurman je napisao/la: Hegemonija je večeras popila veliki šamar.
Gdje je @Monolog da malo pohvali Sancheza.![]()
Sasvim zasluženo ispadanje, Chelsea uz igrača manje je uspio zabiti 2 odbrani koja liči na Bejrut na čelu sa Valdesom.Tello i Cuenca bez komentara.![]()
Messi flop of the match promašio penal, konstantno je gubio lopte dok je jednina svijetla tačka asistencija za Iniestu.![]()
Jos stojis iza ove konstatacije![]()
Saurman je napisao/la: dok su Arsenal i Chelsea katastrofa ove sezone.Ovo su činjenice a ne provokacija[/size].
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je*o ti navijace kad im je finale kupa,drugo mjesto u ligi i polufinale lige prvaka malo...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
UEFA hoće da poništi gol Torresa, nije dao pokazivač smjera/žmigavac kad je prolazio pored Valdesa. 

Yebi ti to, prođe ovo opet

Zadnja izmjena: tech, dana/u 24 apr 2012, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
loš im MessiPatrickBateman je napisao/la:Je*o ti navijace kad im je finale kupa,drugo mjesto u ligi i polufinale lige prvaka malo...

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sjecate se one poslije Superkupa: "Fabregas u 5 dana osvojio vise trofeja u Barceloni nego za 6 godina u Arsenalu" 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Torres:
Izgleda ovdje je najpametnije ići spavat', pa doći sutra aBd i napisati, a i pročitati nešto pametno...ljudi koji vam je qrac, smirite se malo jbt..- Barça je najbolja ekipa na svijetu i zbog toga smo bili primorani igrati na ovakav način da bismo prošli dalje.
pa kad ih navikneš na 20 titula u 2-3 godine, to i izgleda maloPatrickBateman je napisao/la:Je*o ti navijace kad im je finale kupa,drugo mjesto u ligi i polufinale lige prvaka malo...

FORZA MARŠAL !!!
Harrison je napisao/la:Harrison je napisao/la:Pa hoce li Torres ikako ulaziti u igru. Drogba je postao vise riskantan po vlastiti gol nego opasniji po protivnicki. Torres zna kako igrati protiv Spanaca, a posebno ako je ispred njega Puyol.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ako ćemo tako gledati onda je pola tima zaslužno za gol Inieste.Monolog je napisao/la:@Saurman,
Gol Inieste je produkt Sanchezove odbrane. Nego, jelde i Messi je katastrofa. Mašio je penal i još 3 stopostotne prilike. Gdje je @Saurman da kaže kako je Messi flop.

Nemoj mi samo reći da je Messi večeras odigrao maestralno.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nista drugo...Ja bih i jednog napadaca ako Villa ne bude onaj stari...MrHc je napisao/la:A ja postova ..... Ima Boga ? - pa naravno da ga ima![]()
Sta je Mesiju ? Pa nista kriza nakon 60 golova( pola timova u svim ligama svijeta nije dalo toliko golova TIMOVA )
Valdesa prozivate ? Za sta ? Majstoriju Ramiresa sto nije odbranio ? 1 na 1 sa Toresom .... de odrasatite i budite realni ....
Guardioli novi ugovor .... na godinu se vraca Villa , Pedro se opravlja aBd , Messiju odmor od 2 mjeseca dati .... dovesti Bale , jer nam Abidal mnogo fali i to je to ....
Jel' vi ljudi razumijete da se u dvije utakmice igrala VIKTORIJA ? to je NEZAPAMCENO u svijetu fudbala ... ovaj put je Chelsea prosao , sljedeci put ce Barca i tako narednih 1000 godina
Mi nikada odustati necemo...
Znate li sta bi Mourinho na kraju tekme sapnuo Guardioli na uho: Ici ces u Minhen, al' dogodine 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
i ti pratiš fudbalL-Train je napisao/la:Ko je Jack WilshereAllGunsBlazing je napisao/la:Zar nije bila prica Guardiole da u Barci ima bar 10 igraca klase Jacka Wilsherea??? To bi znacilo da bi svake godine mogli jednog odlicnog mladog igraca izbaciti.adriano_leite je napisao/la: Pa ne mozes stancati svake sezone nove zvijezde koje imaju po 19 godina. To ipak nije realno ocekivati, zato i treba nekoga i dovesti.

sjećaš se onog dijeta što na emiratima protiv barse mislim nije imo pogrešnog pasa?
e to je on

Vođa zna.
Otkud sad bitni pasovi? Gle čuda...nedim1993 je napisao/la:
i ti pratiš fudbal![]()
sjećaš se onog dijeta što na emiratima protiv barse mislim nije imo pogrešnog pasa?
e to je on
Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sto jest,jest. Ovoliko srece neko nije imao u historiji lige prvaka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.