"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
STEVIE je napisao/la:ovi iz st.etiennea su zaista odlicni
Malo je reci odlicni.Po meni najbolji,pa pogledaj koreografija,bakljade,brojka.Svaka cast
jos bi tu samo dodao i njihovu lojalnost koja ocigledno nema kraja. dok se druge grupe po' francuskoj maltene gase(psg i donekle marseille) oni nastavljaju po' svome
STEVIE je napisao/la:
jos bi tu samo dodao i njihovu lojalnost koja ocigledno nema kraja. dok se druge grupe po' francuskoj maltene gase(psg i donekle marseille) oni nastavljaju po' svome
Ma jasta buraz.Svaka im cast stvarno Pa pogledaj samo brojke,strasno
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Aaa Djurgarden-AIK,odavno imam pozive jednog frenda da dodjem kod njega u Stockholm pa da idemo gledati taj derbi ali nikako da odem.A stvarno atmosfera bude vrh.Prakticno jedino sto pravo vredi od svedskog fudbala.
Uprava Rapida zabranila ulaz na stadion za dve grupe i oduzela im clanske karte,a trazice od murije da ih suspenduje za ulaz na druge stadione sirom Austrije.
Izgleda da je jedna grupa navijaca Saint Etienne presla na drugu stranu od aut linije (na istoj tribini gdje se nalaze gostujuci navijaci samo na drugom kraju tribine).Kad je pocelo renoviranje stadiona pojavili su se tu i na zadnjoj tekmi su bili tu a cini mi se da prijasnjih godina prema slikama nisu bili ovdje.
Evo bas sam jucer gledao Montpelje-Arsenal, i vidio sam da postoje dvije razlicite grupe koje navijaju za Montpelje. U cemu je razlika? Ako znate naravno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
STEVIE je napisao/la:
Navijace PSGa je ugasio klub/policija. Boulogne Boysi su bili pravi desnicari. I neka su ih ugasili...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
STEVIE je napisao/la:
Navijace PSGa je ugasio klub/policija. Boulogne Boysi su bili pravi desnicari. I neka su ih ugasili...
Ugasili ih,a oni se onda ponovo vratili ovaj put kao Categorie D i bice mnogo jaci nego prosli put jer sada ce da bude par grupa u tome.