AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ronaldo je najbolji napadac svih vremena, Van Basten, Raul, Ruud, Scheva i ostali mu mogu samo biti blizu ali niko nije ko on. Pored toliko operacija on se uvijek vracao i bio najbolji.
Trenutno 2 najbolja napadaca svijeta su Ibra i Drogba
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
POTPISUJEM !Raul7 je napisao/la:Ronaldo je najbolji napadac svih vremena, Van Basten, Raul, Ruud, Scheva i ostali mu mogu samo biti blizu ali niko nije ko on. Pored toliko operacija on se uvijek vracao i bio najbolji.
Apsolutno se slazem s tobom, samo mislim da je realno Ibra bolji od Drogbe, pogledajmo samo formu oba igrača i sve je jasno

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
dajte ljudi prestani komentirati Ronalda i Ibru, Ronlado je bio fenomen kojem je jedino slaba tacka bila igra glavom
ali Ibra je skroz drugi profil igraca koji namjesta golove vraca se nazad jbg obojica su beton....de malo komentara na tekmu ja sam jutros dosao kuci u 9, pa sam spavao do 3, nisam stigao pogledati tekmu 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ibrahimović pokazuje zašto je Italijanska liga za njega. U Barceloni se nije pokazao pa se u pitanje
dovodilo njegovo majstorstvo. Prelazak u Milan je bio pun pogodak i trenutno je napadač koji je u
najboljoj formi. Usudiću se reći i igrač.
dovodilo njegovo majstorstvo. Prelazak u Milan je bio pun pogodak i trenutno je napadač koji je u
najboljoj formi. Usudiću se reći i igrač.
Zaboravio si Filippa Inzaghija.Raul7 je napisao/la:Ronaldo je najbolji napadac svih vremena, Van Basten, Raul, Ruud, Scheva i ostali mu mogu samo biti blizu ali niko nije ko on. Pored toliko operacija on se uvijek vracao i bio najbolji.

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Upravu si, jbg jos sam neke zaboravio ali eto zna se da i Pippo tu pripadaAulleTa je napisao/la:Zaboravio si Filippa Inzaghija.Raul7 je napisao/la:Ronaldo je najbolji napadac svih vremena, Van Basten, Raul, Ruud, Scheva i ostali mu mogu samo biti blizu ali niko nije ko on. Pored toliko operacija on se uvijek vracao i bio najbolji.

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
1. Pogledajte od 0:42 do 0:45 - BOLESNO !!!
2. SMIJEH ! od 2:18 do 2:34 JAAAA LIPSO OD SMIJEHA HAHAHAH Ronaldinho imitira Ibru,al smiješno do BOLA !
[youtube][/youtube]
2. SMIJEH ! od 2:18 do 2:34 JAAAA LIPSO OD SMIJEHA HAHAHAH Ronaldinho imitira Ibru,al smiješno do BOLA !
[youtube][/youtube]
a sto ciganski,jel to zato sto je na penale? mislim da su dovoljno kaznjeni kad su izgubili od liverpoola 2005(liverpool 3 udarca,3 gola)...Portillo je napisao/la:Nikad nisam volio Milan, valjda sto ste 2003. ciganski osvojili LPAli ovaj Milan mi cak postaje i simpatican. Mislim, bar vas postujem za razliku od ovi naftaskih klubova koji su tek stupili na scenu. Vrlo lako bi mogli uzet Scudetto u sto ja vjerujem, sto se tice LP, uz srecu koja je uvijek uz vas mozete i cak do polufinala.

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
večeras utakmica juve-lazio win-win-win situacija za milan, pobjedi juve milan ide na plus 6 od pratioca, pobjedi lazio-juve ispada iz ozbiljne borbe za prvo mjesto, bude neriješeno-gubi se 1 bod što je možda i najbolja opcija, mada meni lično sasvim svejedno.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Allegri: 'Sada čekamo Romu'
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/a ... -romu.html
Ibra: "Hoću sve trofeje..."
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/i ... ofeje.html
Strasser presrećan zbog pobede Milana
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/s ... ilana.html
BTW: Današnji dresovi su nam NAJLJEPŠI !, bijeli dres i crveni šorc
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/a ... -romu.html
Ibra: "Hoću sve trofeje..."
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/i ... ofeje.html
Strasser presrećan zbog pobede Milana
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/s ... ilana.html
BTW: Današnji dresovi su nam NAJLJEPŠI !, bijeli dres i crveni šorc

-
- Kontakt:
e jbg sinoc malo presaugo pa negleda tekmu jutros a citacu vase komantare kasnije a pobjeda je kao kuca super 

Milan moze pobjeđivati one levate po seriji a u LP nema sta traziti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne zato, nego sto su dosli do finala sa najvecim brojem poraza u povijesti LPcrnaguja je napisao/la:a sto ciganski,jel to zato sto je na penale? mislim da su dovoljno kaznjeni kad su izgubili od liverpoola 2005(liverpool 3 udarca,3 gola)...Portillo je napisao/la:Nikad nisam volio Milan, valjda sto ste 2003. ciganski osvojili LPAli ovaj Milan mi cak postaje i simpatican. Mislim, bar vas postujem za razliku od ovi naftaskih klubova koji su tek stupili na scenu. Vrlo lako bi mogli uzet Scudetto u sto ja vjerujem, sto se tice LP, uz srecu koja je uvijek uz vas mozete i cak do polufinala.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
hahahahahha xD.. joj bande, pato, dinho, robinho i silvarobovi88 je napisao/la:1. Pogledajte od 0:42 do 0:45 - BOLESNO !!!
[youtube][/youtube]

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
@portillo
nesto si ti tu pobrko, milam imao puno nerjesenih a poraza samo 2 te godine i to oba u grupama al su ipak završili prvi ispred reala, neznam o kojim ti to porazima silnim pričaš?
nesto si ti tu pobrko, milam imao puno nerjesenih a poraza samo 2 te godine i to oba u grupama al su ipak završili prvi ispred reala, neznam o kojim ti to porazima silnim pričaš?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
Malesani: Ibrahimović je donio prevagu, skidam mu kapu
Bio je to prvi Bolognin domaći poraz ove sezone (u prethodnih sedam utakmica ostvarili su četiri pobjede i tri remija, op.a.), a Malesani je razloge za njega pronašao u samo jednom čovjeku.
- Mislim da je tri gola razlike na kraju previše za prikazano na terenu. Milan je najjača momčad s kojom smo se susreli dosad i bit će svima teško igrati protiv njih. Danas je razlika bio Ibrahimović. Ne znam kako je uspio asistirati Boatengu za prvi gol, kao ni Robinhu za drugi. Kod trećeg gola koji je sam zabio dobro smo ga čuvali, ali bio je nevjerojatan. Stoga mu skidam kapu, da je danas bio na našoj strani, mi bismo odnijeli pobjedu - zaključio je Malesani.
Ibrahimović je ove sezone u Seriji A na učinku od devet postignutih golova i devet asistencija.
Bio je to prvi Bolognin domaći poraz ove sezone (u prethodnih sedam utakmica ostvarili su četiri pobjede i tri remija, op.a.), a Malesani je razloge za njega pronašao u samo jednom čovjeku.
- Mislim da je tri gola razlike na kraju previše za prikazano na terenu. Milan je najjača momčad s kojom smo se susreli dosad i bit će svima teško igrati protiv njih. Danas je razlika bio Ibrahimović. Ne znam kako je uspio asistirati Boatengu za prvi gol, kao ni Robinhu za drugi. Kod trećeg gola koji je sam zabio dobro smo ga čuvali, ali bio je nevjerojatan. Stoga mu skidam kapu, da je danas bio na našoj strani, mi bismo odnijeli pobjedu - zaključio je Malesani.
Ibrahimović je ove sezone u Seriji A na učinku od devet postignutih golova i devet asistencija.
-RIVALDO-
Milanezi,jesul pocele pripreme za subotnji derbi,i za prilazak Rome na -7 
Otprilike ovako ima nesto da bude...Borielooooooooooooooo Borieeeeeeeeeeeeeeellllllllloooooooooooooo Borieeeeeloooooooooooooooooooo....!!!!
Naravno nista ozbiljno,samo cisto malo zezanja pred derbi koji moze dosta toga da odluci,bar u ovom prvom djelu prvenstva...!!!!

Otprilike ovako ima nesto da bude...Borielooooooooooooooo Borieeeeeeeeeeeeeeellllllllloooooooooooooo Borieeeeeloooooooooooooooooooo....!!!!
Naravno nista ozbiljno,samo cisto malo zezanja pred derbi koji moze dosta toga da odluci,bar u ovom prvom djelu prvenstva...!!!!
Silva se vracaza mjesec dana, ipak nije se radilo o vecoj ozljedi
)

Opaaameskalin je napisao/la:Silva se vracaza mjesec dana, ipak nije se radilo o vecoj ozljedi)

Kako su pojedinci bili pesimisti,pa su odma padale price kako ce nam i Scucetto biti san.
Mi sa Yepesom i Bonerom uzimamo titulu,mozes zamisliti koja smo masina

Dok je Ibra zdrav kod mene nema "zime".
1921-2011
Gattuso se povrijedio 7 do 10 dana
Zambrotta se povrijedio 10 do 15 dana

Zambrotta se povrijedio 10 do 15 dana

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.