NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BeyKopites
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la BeyKopites » 04 mar 2012, 13:26

Sve dok LAL ima Kobea nema za njih krize.
Sta mislite da u LAL dodje npr. jedan dobar play, pa razorili bi sve :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 mar 2012, 13:43

Ne znam ja ko je imao koliko ponuda na stolu,a garantujem da ne znate ni vi,bez obzira sta pisali ovi ili oni izvori,pa i NBA.com itd. NOH su prihvatili bolji paket i to je to,barem po meni.Sad to sto ste vi izvisili je druga prica.Prvi paket je mozda bolji,ali pick nije lottery,Gordon je bolji igrac od Martina,Odomu se ne igra,a Scola bi samo zauzimao prostor dobrom landryu,u nekoj drugoj ekipi ovakav bi trade bio savrsen,ali NOH istroseni Odom i Scola nisu trebali,njima treba energija,koju nazalost u Gordonu nisu dobili.Za mene je ovaj trade zavrsena prica,prihvatili bi i vi ovaj paket od LAC za Gasola i par pickova koje ste davali u zamjenu za Paula...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 mar 2012, 14:22

Veceras,Miami Heat-Los Angeles Lakers (LeBron vs. Kobe) 21:30h,uzivajte 8-)

slika
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 mar 2012, 14:27

kengur1 je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:
kengur1 je napisao/la:

oberto visok 215???
kakavdanakneiskustvu??

ne znam šta bih ti rekao
Ma tvoj cinizam mozemo prepoznati sa lamele.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 mar 2012, 14:38

I onda meni neko kaze Oklahoma favorit za titulu.

http://www.teamrankings.com/nba/stat/assists-per-game" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.teamrankings.com/nba/stat/turnovers-per-game" onclick="window.open(this.href);return false;

Hebo ti ekipu koja samo solira, ispucava se i koja ima jedva 15 asistencija po mecu. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2012, 14:54

BIHfan je napisao/la:I onda meni neko kaze Oklahoma favorit za titulu.

http://www.teamrankings.com/nba/stat/assists-per-game" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.teamrankings.com/nba/stat/turnovers-per-game" onclick="window.open(this.href);return false;

Hebo ti ekipu koja samo solira, ispucava se i koja ima jedva 15 asistencija po mecu. :roll:
Zaboravljaš najjači dvojac NBA lige.Da su još koju sezonu iskusniji bio bih siguran da uzimaju titulu,a ovako imaju 3-4 ekipe koje ih mogu zaustavit.Sinoć se s 10 izgubljenih više drže u utakmici mislim da to dovoljno govori o njihovoj moći.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 04 mar 2012, 14:57

Chicago je jedini favorit da osvoji prste, u Chicagu igraju najbolji igraci, najposteniji igraci, igraci koji nisu ufurani, igraci koji svima trebaju biti uzor. Svi trebaju navijati za Chicago jer je to najbolja momcad po svemu. Go Bulls go.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 mar 2012, 15:05

bimbrlica je napisao/la:Chicago je jedini favorit da osvoji prste, u Chicagu igraju najbolji igraci, najposteniji igraci, igraci koji nisu ufurani, igraci koji svima trebaju biti uzor. Svi trebaju navijati za Chicago jer je to najbolja momcad po svemu. Go Bulls go.
tako je,prosvjetli nas :idea:

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 04 mar 2012, 15:20

L-Train je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Chicago je jedini favorit da osvoji prsten, u Chicagu igraju najbolji igraci, najposteniji igraci, igraci koji nisu ufurani, igraci koji svima trebaju biti uzor. Svi trebaju navijati za Chicago jer je to najbolja momcad po svemu. Go Bulls go.
Cuo za ironiju ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 mar 2012, 15:35

bimbrlica je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Chicago je jedini favorit da osvoji prsten, u Chicagu igraju najbolji igraci, najposteniji igraci, igraci koji nisu ufurani, igraci koji svima trebaju biti uzor. Svi trebaju navijati za Chicago jer je to najbolja momcad po svemu. Go Bulls go.
Cuo za ironiju ?
a ti za salu ? :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 mar 2012, 16:25

L-Train je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
L-Train je napisao/la:oo dosao je i KK-Bosna,evo sad su svi hejteri LeBrona na okupu :lol:
odakle ti to da sam ja hejter lebrona :?: :roll:
a nisi :?
normalno da nisam.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 mar 2012, 17:56

bimbrlica je napisao/la:Chicago je jedini favorit da osvoji prste, u Chicagu igraju najbolji igraci, najposteniji igraci, igraci koji nisu ufurani, igraci koji svima trebaju biti uzor. Svi trebaju navijati za Chicago jer je to najbolja momcad po svemu. Go Bulls go.
Za koga ti navijas ljepoto?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 mar 2012, 18:13

Bullsi su medju tri favorita ove sezo e to je sigurno...Miami je prvi favorit , sto Bullsima svakako odgovara ...ne igraju najbolji igraci i igra jedan od najboljih, dok ostali ga pokusavaju pratiti, sto donekle im i uspjeva ...Deng jedan od najzahvalnih igraca sasvim sigurno, Noah takodjer...Boozer jos uvjek ima respekt svakakoga i ako nije na svom nivou kao nekad,Rip takodjer, dok klupa je jedna od boljih u ligi sa Gibsonom,Korverom,Watsonom,Asikom..Timska odbrana svakako je nasa jaca strana .Istina memamo onih koji ce jos malo u toku utakmice poceti i film snimati, onda nemamo igraca koji je vec jendom rekao da nece biti sa reprezentacijom, jer planira snimati film, a takvih imamo u ligi ne trebam ni spomenut o kome se radi :)...sve usvemu medju tri favorita , ali kazem Miami je najveci favorit za osvajanje titule.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 mar 2012, 18:29

Chicago nije favorii za titulu , osim ako Hamilton opet ne pronadje sebe iz Detroita prije 5 god :roll:

Chicago nema mogucnosti da pobjedi zdravi Miami , nazalost , vjeruj te da mi je puno drazi klub , ali ovo je realnost , cak i ako naleti na Indianu imat ce velikih problema sa njima ;)

Chicago se moze nadati 3 stvarima , pa da prodju Miami :

1. Hamilton ubacuje +15 poena ima sut 50% i igra odbranu nad Wade-u kao sto je prije znao
2. Da se neko od trojce iz Miami-a povrjedi
3. Da Miami naleti na nagaznu minu zvanu NY , Carmelo , Stoudmare, Lin , JR Smith, Chandler , sve sam budale ali lucidni igraci i ako ih slucajno krene ili se nesta u njihovim glavama poslozi , vjeruj te da mogu da prodju Miami , jer je tu X faktor Chandler one je prevaga na stranu NY , a znam da hoce da Amare moze vise postici preko Bosha i obratno , znam da Carmelo je bolji scorer od Lebrona , a Lin i JR Smith su jos vece cale da mogu kombinirano nadmasiti Wade-a , eh sad je samo pitanje konstracije u odbrani i kriterija sudjenja, definitivno sa ovom odbranom NY nemotze nista ali u usporenom napadu definitnvno mogu da stvore velike probleme Miami-u.

Inace da sve bude kako treba ovo su kandidati za titulu :

1. Miami = 55 %
2. Oklahoma = 20%
3. LAL i LAC i SAS = 10 %
4. Chocago = 7.5 %
5. Memhis (zdrav Ze-Bo) = 5 %
6. IND i PHI i BOS i ORL i DAL = 0.5 %

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 mar 2012, 18:41

ok dobro protiv Miamia favoriti su ali pocemu su to Lakersi i Spursi ispred Bullsa?...ebote pa i Memphisu malo fali da bude ispred Bullsa gledajuci ovo kako si ti postavio :)...nista mi smo 6 nositelji idemo dalje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 mar 2012, 18:50

SaltCityAttack je napisao/la:
Bullsi su medju tri favorita ove sezo e to je sigurno...Miami je prvi favorit , sto Bullsima svakako odgovara ...ne igraju najbolji igraci i igra jedan od najboljih, dok ostali ga pokusavaju pratiti, sto donekle im i uspjeva ...Deng jedan od najzahvalnih igraca sasvim sigurno, Noah takodjer...Boozer jos uvjek ima respekt svakakoga i ako nije na svom nivou kao nekad,Rip takodjer, dok klupa je jedna od boljih u ligi sa Gibsonom,Korverom,Watsonom,Asikom..Timska odbrana svakako je nasa jaca strana .Istina memamo onih koji ce jos malo u toku utakmice poceti i film snimati, onda nemamo igraca koji je vec jendom rekao da nece biti sa reprezentacijom, jer planira snimati film, a takvih imamo u ligi ne trebam ni spomenut o kome se radi :)...sve usvemu medju tri favorita , ali kazem Miami je najveci favorit za osvajanje titule.
opet ti poceo :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 mar 2012, 18:51

SaltCityAttack je napisao/la:ok dobro protiv Miamia favoriti su ali pocemu su to Lakersi i Spursi ispred Bullsa?...ebote pa i Memphisu malo fali da bude ispred Bullsa gledajuci ovo kako si ti postavio :)...nista mi smo 6 nositelji idemo dalje
Samo zato sto su na zapadu , da nebude zabune Miami , Chicago i Oklahoma su daleko ispred sviju po kvaliteti.

I jos nesta da jos nebude zabune Chicago nije puno slabija momcad od Miami-a , ali im smeta machup , da je Noah malo bollji ofanzivac ili da je Hamilton iz 2004 , odmah bi potpisao Chicago , ali trenutno Miami je tako poslozen da im niko osim Rose-a nemoze naskoditi , ali Miami je sada puno bolja ofanzivna ekipa , tako da mogu sad vise poentirati protiv najbolje kolektivne odbrane u ligi.

Da npr. zamjenite mjesta sa Oklahomom bili daleko privi kandidat za titulu , a ovako gledam realno da igrate finale konferencije sa Miami-jem gdje su vam objektivno sanse male , osim ako se ne desi neka od one 3 stvari ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 mar 2012, 18:53

L-Train je napisao/la:
opet ti poceo :mrgreen:
ma ovaj je poceo :)...znam sta je mislio ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 mar 2012, 19:01

Jos ensta , stvarno nepodnosim americke komentatore sa ESPN-a (osim JVG koji radi samo kada preosi ABC) i one "analiticare" TNT kao sto prave zabavu Shkak , Barkly i Smith ... , ali po prvi put sam nesta pamtno cuo i to od Smith-a, a to je :

Da R. Westbrook se sad samo malo vise zrtvuje da dadne svoje 4 lopte Ibaki , da on postane od 8ppg na jedno 12-15 ppg , mislim da bi Oklahoma visestruko profitirali , doboli bi naplajenog momka Ibaku koji bi jos vise zategao odbranu , alo bi se rasirio napad a westbrook bi samo poene zamjenio asistencijama sad ima ugovor nestraba da se brine za lovu.
Eh sad da je pamati trenera da to smije nacrtati i da mlo vise iskoriste Perkinsa , kako je samo Rondo od Perkinsa pravio jednog solidnog centra , kao sto sad recimo Nash radi od Gortata ;)
Kljuc uspjeha lezi u westbrook , moozda je cak atletski i brzinom jaci i od Rose-a , kazem "mozda" da me odmah ne napadnu ovi iz Chicaga , samo da mu je malo vise pameti , Durant moze zabiti svojih 30 pa da ga stalno udvajaju Wade i James jer je miss mach sa svojim dugim rukama i brzim izbacjem i preciznim sutem , ali da malo Westbrook vise kopira Rose-a jer su najvise slicni fizicki , Oklahoma bi bila nezaustavljiva ;)

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 04 mar 2012, 19:16

gdje ima na tv-u new york - boston????????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.