svi wp8 uredjaji ce dobiti wp8.1 updatetreci je napisao/la:a 920 ce isto update imati na 8.1?
dakle od lumie 520 pa do lumie 1520
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
svi wp8 uredjaji ce dobiti wp8.1 updatetreci je napisao/la:a 920 ce isto update imati na 8.1?
Jesi probao s App2SD?forza je napisao/la:Ljudi postoji li ijedan nacin da se na Samsung galaxy Ace poveca memorija .. Nista zivo se ne moze instalirat
Najgore sto se ni ja bas u to ne razumijem .. Kako namjestiti da sve ide preko memorijske jer njegova memorije je k*raanonimni je napisao/la:Jesi probao s App2SD?forza je napisao/la:Ljudi postoji li ijedan nacin da se na Samsung galaxy Ace poveca memorija .. Nista zivo se ne moze instalirat
Inače, trajnije ti je rješenje jedino rootati telefon, ubaciti memorijsku u njega i namjestiti da ti memorijska bude primarna memorija (ne može se bez roota, a s njim garancija ode), al' kako s tim nisam baš dobar, ostaviću to kolegama da ti objasne ako ti bude trebalo
Ako si dobar s engleskim,potrazi na xda forumu ili preko pretrazivaca nadji na ovoj temi,jer sam objasnjavao nekome.forza je napisao/la:Najgore sto se ni ja bas u to ne razumijem .. Kako namjestiti da sve ide preko memorijske jer njegova memorije je k*raanonimni je napisao/la:Jesi probao s App2SD?forza je napisao/la:Ljudi postoji li ijedan nacin da se na Samsung galaxy Ace poveca memorija .. Nista zivo se ne moze instalirat
Inače, trajnije ti je rješenje jedino rootati telefon, ubaciti memorijsku u njega i namjestiti da ti memorijska bude primarna memorija (ne može se bez roota, a s njim garancija ode), al' kako s tim nisam baš dobar, ostaviću to kolegama da ti objasne ako ti bude trebalo
a skinuo na waptrick cini mi seonaj fm 13 hanheld odlican je bio, sorry ako sam pogrijesio u nazivu, ali naci ces free verzije ovih zajebancija malo izvan storea ako me kontasConsigliere je napisao/la:Ajde nek neko predlozi dobar Football Manager za android! Dva uslova: da nije online i da je free... I ne mora biti najnoviji. Slomih se trazeci po Storeu, ali nista...
haj kad si tako glasan udaraj onima u telekomu da poprave bhmobile sms app i da naprave mojawebtvQUARESMA 18<<< je napisao/la:vise promjena donosi wp8.1 nego wp8 sa wp7![]()
samo nek se radi, a do izlaska ima jos, sto znaci da ce lista biti jos veca
jel upucen ko imal na windowsu on aaplikacija od unicredit banke?alevkov je napisao/la:haj kad si tako glasan udaraj onima u telekomu da poprave bhmobile sms app i da naprave mojawebtvQUARESMA 18<<< je napisao/la:vise promjena donosi wp8.1 nego wp8 sa wp7![]()
samo nek se radi, a do izlaska ima jos, sto znaci da ce lista biti jos veca![]()
mijenjaj se sa mnom, na mom nema tih zezicaabazeni je napisao/la:Zdravo.Imam Lumiu 920.Malo sam čačkao i pronasao oko 900MB privremenih podataka.Pokusam izbrisati i po dva-tri sata navodno briše,a obriše nekad npr 70MB,a nekad 1-2MB.Bezveze samo stoje i zauzimaju memoriju.Sta da radim?Na netu kaze da odem na ono Provjera memorije(krug onaj koji pokazuje koliko ti memorije otpada na aplikscije,sustav...) i da tamo izbrišem dio.Ali neće.Ako neko zna neka pomogne.Totalni sam laik,mozda je ovo o glupo pitanje...
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
imam taj mobitel i nemam pojma o cemu pricas, tj na sta se tacno odnosi ta memorija kada si tako napisao ali nevezano za tu gigu podataka sto ti smeta da li ti zbog toga mobitel losije radi, sporije il nesto slicno? nisi valjda sav ostali prostor (kojeg stvarno ima puno za mobitel) ispunio pa ti treba ta giga? ako je sve normalno i ako imas mjesta i dalje ne zamaraj se takvim stvarimabazeni je napisao/la:Zdravo.Imam Lumiu 920.Malo sam čačkao i pronasao oko 900MB privremenih podataka.Pokusam izbrisati i po dva-tri sata navodno briše,a obriše nekad npr 70MB,a nekad 1-2MB.Bezveze samo stoje i zauzimaju memoriju.Sta da radim?Na netu kaze da odem na ono Provjera memorije(krug onaj koji pokazuje koliko ti memorije otpada na aplikscije,sustav...) i da tamo izbrišem dio.Ali neće.Ako neko zna neka pomogne.Totalni sam laik,mozda je ovo o glupo pitanje...
updateuj na nokia black update i rahat si ondabazeni je napisao/la:Zdravo.Imam Lumiu 920.Malo sam čačkao i pronasao oko 900MB privremenih podataka.Pokusam izbrisati i po dva-tri sata navodno briše,a obriše nekad npr 70MB,a nekad 1-2MB.Bezveze samo stoje i zauzimaju memoriju.Sta da radim?Na netu kaze da odem na ono Provjera memorije(krug onaj koji pokazuje koliko ti memorije otpada na aplikscije,sustav...) i da tamo izbrišem dio.Ali neće.Ako neko zna neka pomogne.Totalni sam laik,mozda je ovo o glupo pitanje...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 40 gostiju.