Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 feb 2014, 18:50

treci je napisao/la:a 920 ce isto update imati na 8.1?
svi wp8 uredjaji ce dobiti wp8.1 update

dakle od lumie 520 pa do lumie 1520

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 feb 2014, 18:58

forza je napisao/la:Ljudi postoji li ijedan nacin da se na Samsung galaxy Ace poveca memorija .. Nista zivo se ne moze instalirat :x
Jesi probao s App2SD?

Inače, trajnije ti je rješenje jedino rootati telefon, ubaciti memorijsku u njega i namjestiti da ti memorijska bude primarna memorija (ne može se bez roota, a s njim garancija ode), al' kako s tim nisam baš dobar, ostaviću to kolegama da ti objasne ako ti bude trebalo :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 17 feb 2014, 23:40

anonimni je napisao/la:
forza je napisao/la:Ljudi postoji li ijedan nacin da se na Samsung galaxy Ace poveca memorija .. Nista zivo se ne moze instalirat :x
Jesi probao s App2SD?

Inače, trajnije ti je rješenje jedino rootati telefon, ubaciti memorijsku u njega i namjestiti da ti memorijska bude primarna memorija (ne može se bez roota, a s njim garancija ode), al' kako s tim nisam baš dobar, ostaviću to kolegama da ti objasne ako ti bude trebalo :mrgreen:
Najgore sto se ni ja bas u to ne razumijem .. Kako namjestiti da sve ide preko memorijske jer njegova memorije je k*ra :x
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 18 feb 2014, 00:20

Jel zna neko, kako mogu promijeniti na iPhone 4S iCloud racun, posto sam nedavno kupio sebi polovan iPhone i sad ne mogu promijeniti iCloud ID i ne mogu vrsiti update na neke aplikacije itd ?
FGR !

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 feb 2014, 00:56

To nije iCloud račun već Apple ID račun.

Settings > iTunes & Appstore, klikni na email adresu na vrhu i idi Sign out.

Registruj svoj Apple ID i unesi ga tu. Mada će ti uvijek za update tražiti Apple ID sa kojeg je prvi put skinuta aplikacija, prema tome, obriši aplikaciju i ponovo je skini kad uneseš svoj novi Apple ID, da ti prilikom updatea nebi bilo problema.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 feb 2014, 01:05

forza je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Jesi probao s App2SD?

Najgore sto se ni ja bas u to ne razumijem .. Kako namjestiti da sve ide preko memorijske jer njegova memorije je k*ra :x
Ako si dobar s engleskim,potrazi na xda forumu ili preko pretrazivaca nadji na ovoj temi,jer sam objasnjavao nekome.

Zavisi i koja ti je vrsta androida,jer tek mislim od 2.3,da se moglo sve prebacivati na karticu,mada nisam siguran.
Pogledaj xda,sigurno ima step by step objasnjenje :)
#miasanmia

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 18 feb 2014, 09:49

Od Lumie pa preko iPhone ipak sam izabrao Galaxy S4.
Ma radi masina odlicno.
Samo sto su nabacali ovih programa ne potrebnih pa sam morao mem karticu ubaciti. Ostalo je sve ok.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 feb 2014, 02:16

Ajde nek neko predlozi dobar Football Manager za android! Dva uslova: da nije online i da je free... I ne mora biti najnoviji. Slomih se trazeci po Storeu, ali nista... :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 19 feb 2014, 05:22

Consigliere je napisao/la:Ajde nek neko predlozi dobar Football Manager za android! Dva uslova: da nije online i da je free... I ne mora biti najnoviji. Slomih se trazeci po Storeu, ali nista... :?
a skinuo na waptrick cini mi seonaj fm 13 hanheld odlican je bio, sorry ako sam pogrijesio u nazivu, ali naci ces free verzije ovih zajebancija malo izvan storea ako me kontas

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 feb 2014, 19:14

[youtube][/youtube]

8-) za mene nema zime, sta znaci optimizacija

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 19 feb 2014, 21:44

QUARESMA 18<<< je napisao/la:vise promjena donosi wp8.1 nego wp8 sa wp7 :mrgreen:

samo nek se radi, a do izlaska ima jos, sto znaci da ce lista biti jos veca :)
haj kad si tako glasan udaraj onima u telekomu da poprave bhmobile sms app i da naprave mojawebtv :D ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 feb 2014, 23:02

Pa meni Moja WebTV radi kako treba, a ta aplikacija svakako nije bila Telecomova zvanicna, vec je developer uradio neovisno o njima, sa redizajnom portala su sjebali i aplikaciju...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 19 feb 2014, 23:11

alevkov je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:vise promjena donosi wp8.1 nego wp8 sa wp7 :mrgreen:

samo nek se radi, a do izlaska ima jos, sto znaci da ce lista biti jos veca :)
haj kad si tako glasan udaraj onima u telekomu da poprave bhmobile sms app i da naprave mojawebtv :D ;)
jel upucen ko imal na windowsu on aaplikacija od unicredit banke?

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 feb 2014, 00:34

Zdravo.Imam Lumiu 920.Malo sam čačkao i pronasao oko 900MB privremenih podataka.Pokusam izbrisati i po dva-tri sata navodno briše,a obriše nekad npr 70MB,a nekad 1-2MB.Bezveze samo stoje i zauzimaju memoriju.Sta da radim?Na netu kaze da odem na ono Provjera memorije(krug onaj koji pokazuje koliko ti memorije otpada na aplikscije,sustav...) i da tamo izbrišem dio.Ali neće.Ako neko zna neka pomogne.Totalni sam laik,mozda je ovo o glupo pitanje...

Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 20 feb 2014, 01:12

bazeni je napisao/la:Zdravo.Imam Lumiu 920.Malo sam čačkao i pronasao oko 900MB privremenih podataka.Pokusam izbrisati i po dva-tri sata navodno briše,a obriše nekad npr 70MB,a nekad 1-2MB.Bezveze samo stoje i zauzimaju memoriju.Sta da radim?Na netu kaze da odem na ono Provjera memorije(krug onaj koji pokazuje koliko ti memorije otpada na aplikscije,sustav...) i da tamo izbrišem dio.Ali neće.Ako neko zna neka pomogne.Totalni sam laik,mozda je ovo o glupo pitanje...

mijenjaj se sa mnom, na mom nema tih zezicaa :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 feb 2014, 08:32

bazeni je napisao/la:Zdravo.Imam Lumiu 920.Malo sam čačkao i pronasao oko 900MB privremenih podataka.Pokusam izbrisati i po dva-tri sata navodno briše,a obriše nekad npr 70MB,a nekad 1-2MB.Bezveze samo stoje i zauzimaju memoriju.Sta da radim?Na netu kaze da odem na ono Provjera memorije(krug onaj koji pokazuje koliko ti memorije otpada na aplikscije,sustav...) i da tamo izbrišem dio.Ali neće.Ako neko zna neka pomogne.Totalni sam laik,mozda je ovo o glupo pitanje...

imam taj mobitel i nemam pojma o cemu pricas, tj na sta se tacno odnosi ta memorija kada si tako napisao ali nevezano za tu gigu podataka sto ti smeta da li ti zbog toga mobitel losije radi, sporije il nesto slicno? nisi valjda sav ostali prostor (kojeg stvarno ima puno za mobitel) ispunio pa ti treba ta giga? ako je sve normalno i ako imas mjesta i dalje ne zamaraj se takvim stvarima :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 20 feb 2014, 09:10

Bazeni pokusaj postaviti datum unaprijed jedno 2 ili 3 sedmice pa pokusaj ponovo ocistiti.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 feb 2014, 13:45

Kako da mi youtube aplikacija ostane svirati u pozadini dok ja radim nesto drugo na mobu?
Keep walking.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 feb 2014, 13:46

updateuj na nokia black update i rahat si onda

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 feb 2014, 13:51

ima i na black to isto, nece nista promjeniti i biti rahat po tom pitanju, bas sad sam provjerio evo na svom mobitelu ali mi ne pada na pamet da se zamaram oko toga, 19 giga mi jos slobodno a ti privremeni su na samo 300 mb :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 40 gostiju.