Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Edin Dzeko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Edin Dzeko » 16 apr 2010, 22:44

Jos ste dobro i prosli... :roll:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 22:44

mislim da je ovo bio ocekivan poraz
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 16 apr 2010, 22:48

**** ga, susret su odlučile nijanse, kao što su glupost Sissoka i majstorija Maicona. Juve je veći dio susreta bio ravnopravan, ali ne može se dugo bez jednog igrača. Juventusu treba neki ozbiljan trener koji neće tolerisati onakve gluposti Mela i Sissoka
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 16 apr 2010, 23:02

gogo_s je napisao/la:**** ga, susret su odlučile nijanse, kao što su glupost Sissoka i majstorija Maicona. Juve je veći dio susreta bio ravnopravan, ali ne može se dugo bez jednog igrača. Juventusu treba neki ozbiljan trener koji neće tolerisati onakve gluposti Mela i Sissoka
mozda,ali na svojoj polovini pa u u drugom poluvremenu i kada bi presli centar tada su vam ona dva balvana u napadu spavala u ofsajdu..dobro ste i prosli,zao mi sto ne primiste jos koji..al sto amauri ode po cevape pa to nije humano :mrgreen:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 apr 2010, 23:06

prababa bi mogla ruku pod ruku sa liverpolom, naš haso pregrijo klupu

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 16 apr 2010, 23:15

C'e_solo_l'Inter je napisao/la:
gogo_s je napisao/la:**** ga, susret su odlučile nijanse, kao što su glupost Sissoka i majstorija Maicona. Juve je veći dio susreta bio ravnopravan, ali ne može se dugo bez jednog igrača. Juventusu treba neki ozbiljan trener koji neće tolerisati onakve gluposti Mela i Sissoka
mozda,ali na svojoj polovini pa u u drugom poluvremenu i kada bi presli centar tada su vam ona dva balvana u napadu spavala u ofsajdu..dobro ste i prosli,zao mi sto ne primiste jos koji..al sto amauri ode po cevape pa to nije humano :mrgreen:
Realno, nebi ni Inter ništa napravio da nije bilo Maconovog poteza. Dok je Maicona, biće i Intera. A za onog nesretnika Amaurija sam još davno rekao da mu nije mjesto u Juventusu
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2010, 00:08

Sta reci.... :( :( ne moze se nista zamjerit momcima...60 minuta sa igracem manje,dali su sve od sebe....ravnopravni veci dio utakmice,na trenutke i bolji..ali crveni karton je sve upropastio i okreno utakmicu u drugom smjeru,alex je morao izaci a usao pouslen,evantaulane takticke zamisli i izmjene su pale u vodu sa tim crvenim...zasluzena pobjeda intera...nezz sta vise da kazem,pohvalio bih diega koji je mnogo pretrcao i trudio se,prevelik je majstor....sve smo dalji od LP :( :( ....

dzaba kad ni srece nemamo...dzaba

Utakmicu sam gledo u Sport Centru....moram reci da sam iznenadjen...bilo je namanje 15 juventina,cak je i zastava bila,ljudi su samostalno dosli....a tek kad bi oformili udruzenje...strasno

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2010, 00:17

Jos jedna tradicija srusena. :mrgreen: Rekao sam ja to tebi @Sarajlija prekjuce.S kim ste sledece kolo mozda konacno nastavite tradiciju protiv nekoga?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2010, 00:19

Devil je napisao/la:Jos jedna tradicija srusena. :mrgreen: Rekao sam ja to tebi @Sarajlija prekjuce.S kim ste sledece kolo mozda konacno nastavite tradiciju protiv nekoga?
Sun, Apr 25 Bari
Sun, May 2 at Catania
Sun, May 9 Parma
Sun, May 16 at AC Milan

ma...nezz sta vise reci...sanse za LP su minimalne...uostalom malo toga zavisi od nas sad
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 17 apr 2010, 00:28

sarajlija89 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jos jedna tradicija srusena. :mrgreen: Rekao sam ja to tebi @Sarajlija prekjuce.S kim ste sledece kolo mozda konacno nastavite tradiciju protiv nekoga?
Sun, Apr 25 Bari
Sun, May 2 at Catania
Sun, May 9 Parma
Sun, May 16 at AC Milan

ma...nezz sta vise reci...sanse za LP su minimalne...uostalom malo toga zavisi od nas sad
Nije sve tako crno. Jedina ozbiljna utakmica je ova protiv Milana, a ako budu igrali na ovakav način, mogu pobijediti.
A što se tiče konkurenata, Sampdoria ima dvije teške utakmice sa Romom i Milanom, kiksaće 100%.
Palermo će isto igrati sa Milanom, a Napoli ide u goste nezgodnom Cagliariju.
A Juve ako ne pobijedi ove naredne tri utakmice, i ne zaslužuje LP.
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2010, 01:05

Nisam gledao tekmu al opravdano je (radio auto za tehnicki :) ). ali evo po postovima vidi da smo se opet dobro drzali, i to s igracem manje. Nezz sta reci, malo srece na ne bi bilo na odmet u ove teske treneutke, ali sta je tu je. Ja sam jos optimista sto se tice Lp, imamo relativno na papiru lake tekme, zadnju sa Milanom, ako se sve kockice posloze, mozemo odlucivati sami.

FORZA JUVE!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 08:09

dok ne ubijemo one balvane u napadu i dok ne kupimo odbranu nema Juventusa.. danas nismo imali igraca manje.. vec dva igraca manje.. jer je Zebina igrao za inter.. valjda. :?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 08:13

ali ja bi jako zadovoljan bio kada bi mi neko mogao objasniti poziciju Diega i njegovu ulogu na terenu.. necu ovo da pitam na JB, jer tamo ga skoro svi vole i pricaju srcem a ne glavom..

koju on funkciju ima?? gledam njega i Sneijdera.. pa to su dva svijeta sto se kvalitete tice.. sta je sve napravio Sneijder za inter.. a s'kim igra? Cambiaso, Stankovic.. hah, pa dva puta su bolji i Melo i Marchisio od njih.. tako da prica da nema sa kim da igra ne pije vode.. ne mora on dati gol, ne mora asistirati.. ali barem da nesto kreira.. napravi.. da povuce loptu pa da bude prilika nekakva.. al nista.. :?

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2010, 09:59

@daffy, trener druze samo trener,dobar trener i citavo jedno ljeto upoznavnja i taktike,eto ti Diega sa igrom,a nasi su se zaletili sa Ferrarom pa opet se zaletili sa Zacceroniem,ekipa se ne uigrava sa rookie trenerom i to Diega da privikne na Italiju Ferrara kao trener,svaka cast mu kao igracu,al Ciro je mijenjao formacije,sve fola radi Diega,al stvarno ne znam kako je to bilo za Diega?ili se vadio eto,mijenjam formacije radi tog momka,a da ne pricam kako su fulali sa odbranom,sta ce jedan Diego s loptom,kad jedna greska i eto Chiellinia jedinog u odbrani,pa nam Siena i slicni uvaljuju golove na kontre,dzaba ti dva Diega :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 apr 2010, 13:38

daffy je napisao/la:dok ne ubijemo one balvane u napadu i dok ne kupimo odbranu nema Juventusa.. danas nismo imali igraca manje.. vec dva igraca manje.. jer je Zebina igrao za inter.. valjda. :?
U tom slucaju ste imali tri igraca manje... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 13:45

ali ne, ako je on zaista takav virtuoz barem bi jednu akciju dobru napravio.. ne znam stvarno :?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 apr 2010, 13:54

imamo vise poraza od Barija i Catanie..ne ponovila se vise ova sezona..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 13:55

hah.. ovo je najlosija sezona u 113 godina hisotrije.. :)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2010, 14:56

http://www.footballitaliano.co.uk/article.aspx?id=1257

Jedan clanak o tome kako bi nam Rafa pomogao. Ne slazem se o onome sto je napisano, ali se u podpunosti slazem sa likom koji je prvi citirao.

Rafa nije nista uradio sa 'poolom i da je on numero uno na Blancovoj listi, dovoljno govori kakva Uprava sjedi u klubu. Jos cemo mi da se nagledamo ovakvih sezona ako isti budu u klubu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 17 apr 2010, 18:17

JuveSissoko je napisao/la:@daffy, trener druze samo trener,dobar trener i citavo jedno ljeto upoznavnja i taktike,eto ti Diega sa igrom,a nasi su se zaletili sa Ferrarom pa opet se zaletili sa Zacceroniem,ekipa se ne uigrava sa rookie trenerom i to Diega da privikne na Italiju Ferrara kao trener,svaka cast mu kao igracu,al Ciro je mijenjao formacije,sve fola radi Diega,al stvarno ne znam kako je to bilo za Diega?ili se vadio eto,mijenjam formacije radi tog momka,a da ne pricam kako su fulali sa odbranom,sta ce jedan Diego s loptom,kad jedna greska i eto Chiellinia jedinog u odbrani,pa nam Siena i slicni uvaljuju golove na kontre,dzaba ti dva Diega :D
Sa onim idiotom Žan Klodom Mudom i neće Juve daleko. Prvo,što je jasno bilo na početku ; Ranieri je bio najbolje riješenje za Juve,jer je od smetljarske ekipe napravio respektabilan tim, osvojio drugo mjesto,izbačen od Chelsea u ligi prvaka( i to nije ponižen) isto tako.Primjer : Sissoko je na klupi u Liverpool-u bio,a bio je u prvih 11 u Juventusu.Takvih je još masa igrača koji ne zaslužuju da igraju kod velikih klubova u prvih 11. Dalje,kao šupci se ponijeli prema Ranieriju.Otjerali čovjeka tri kola prije kraja sezone(kao da niko neće saznati). I ovdje se postavlja jedno pitanje ; ''koji normalan trener bi uzeo da vodi Juventus''? I ne treba baš biti puno pametan da bi se saznao odgovor.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.