finese koje donose stotine miliona, na balkanu toga nikad neće biti.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Stavi pare na prolaz Reala i obogati se, samo bez kmečanja molimTonySosa je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:23Cujemo se nakon prvih 15 minuta na Bernabeu.![]()
![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jeste ali prvi se često viđa i lahko je odbranjiv, očajno je postavljen živi zid.gigglessmoke je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:19I prvi je sex.
Drugi se brani samo ako se golman popne na prečku i čeka loptu u sastavu.

Da su dva Kurtoa zalijepili jedan na drugog pa da ima 5 metara
ovaj drugi slobodnjak je opet nemoguce odbraniti. Nebitno sto je njegov ugao.
Zbog brzine lopte, preciznosti i snage udarca.

Zbog brzine lopte, preciznosti i snage udarca.
A što se ljudi ovoliko iščuđavaju porazu Bayerna od Intera? Po meni je to očekivano, normalno, a po reakcijama šire javnosti, ko da Dortmund natambura Barcelonu, pa je kao čuđenje. Fakat se previše očekuje od Bayerna i podcjenjuje se Inter, s Inzaghijem na klupi koji u kup sistemu može biti dobro zeznut. Plus imaju tu prednost da ih se očito ne doživljava kao jake. Ja bih čak rekao da oni imaju solidne šanse da osvoje
Ali, generalno, što bi Bayern morao raskovati ove? Na golu neetabliran golman, ispred Dier koji je već da se zabrineš. Pa, ni taj Kim nije svjetska klasa, zapravo je daleko od toga. Stanišić i Laimer isto, bolje od stopera, ali opet nisu vrh. S ovom ekipom nazad, da je kontra Shakhtar Donetsk, nisi siguran da će biti kako treba. Gore ispred je bolje, mada i tu Guerreiro ti dođe ko dosta slaba tačka na ovom nivou. Helem, previše rupa koje protivnik može koristiti. Nije ni Inter prepun zvijezda, i nemaju zapravo nijednu svjetsku klasu, ali bih ja čak rekao da su uravnoteženiji od Bayerna i itekako imaju oružja za iznenaditi.

Ali, generalno, što bi Bayern morao raskovati ove? Na golu neetabliran golman, ispred Dier koji je već da se zabrineš. Pa, ni taj Kim nije svjetska klasa, zapravo je daleko od toga. Stanišić i Laimer isto, bolje od stopera, ali opet nisu vrh. S ovom ekipom nazad, da je kontra Shakhtar Donetsk, nisi siguran da će biti kako treba. Gore ispred je bolje, mada i tu Guerreiro ti dođe ko dosta slaba tačka na ovom nivou. Helem, previše rupa koje protivnik može koristiti. Nije ni Inter prepun zvijezda, i nemaju zapravo nijednu svjetsku klasu, ali bih ja čak rekao da su uravnoteženiji od Bayerna i itekako imaju oružja za iznenaditi.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zaostrog je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:51A što se ljudi ovoliko iščuđavaju porazu Bayerna od Intera? Po meni je to očekivano, normalno, a po reakcijama šire javnosti, ko da Dortmund natambura Barcelonu, pa je kao čuđenje. Fakat se previše očekuje od Bayerna i podcjenjuje se Inter, s Inzaghijem na klupi koji u kup sistemu može biti dobro zeznut. Plus imaju tu prednost da ih se očito ne doživljava kao jake. Ja bih čak rekao da oni imaju solidne šanse da osvoje![]()

Ja s 5 ljudi pricao svi govore Bayern, ma reko Inter ovo laga prolazi.

Smiješno je plakanje navijača Bayerna o ozljedama i kako bi eto sigurno natamburali Inter da ih nemaju u trenutku kad Inter također igra bez ključnih igrača i sa pola ekipe načeto i iscijeđeno do krajnjih granica.
Kompany nije za Bayern
Nevjerovatna dva slobodnjaka Ricea. Tehnički savršena. Ovaj drugi gol je skoro neviđeno nešto. Uz ovoliku snagu udarca pogoditi onako, nema šta 

Ma ja, ovo se ne brani, lik bukvalno pogodio raslje. Kurtoa ih je spasio jos goreg poraza
Ako prodju dalje, inter ce izbaciti arsenala, ako se krizaju sada u polufinalu. Mozda igracki nemaju bas tako velika imena, ali su dugo na okupu i jbg talijanska skola je prefrganijazaostrog je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:51A što se ljudi ovoliko iščuđavaju porazu Bayerna od Intera? Po meni je to očekivano, normalno, a po reakcijama šire javnosti, ko da Dortmund natambura Barcelonu, pa je kao čuđenje. Fakat se previše očekuje od Bayerna i podcjenjuje se Inter, s Inzaghijem na klupi koji u kup sistemu može biti dobro zeznut. Plus imaju tu prednost da ih se očito ne doživljava kao jake. Ja bih čak rekao da oni imaju solidne šanse da osvoje![]()
Arsenal ide na PSG-Aston Villa. Inter na Barca-Dortmund.boki86 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 08:35Ako prodju dalje, inter ce izbaciti arsenala, ako se krizaju sada u polufinalu. Mozda igracki nemaju bas tako velika imena, ali su dugo na okupu i jbg talijanska skola je prefrganijazaostrog je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:51A što se ljudi ovoliko iščuđavaju porazu Bayerna od Intera? Po meni je to očekivano, normalno, a po reakcijama šire javnosti, ko da Dortmund natambura Barcelonu, pa je kao čuđenje. Fakat se previše očekuje od Bayerna i podcjenjuje se Inter, s Inzaghijem na klupi koji u kup sistemu može biti dobro zeznut. Plus imaju tu prednost da ih se očito ne doživljava kao jake. Ja bih čak rekao da oni imaju solidne šanse da osvoje![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja lično mislim da niti Arsenal može ponoviti ovako dobru utakmicu. Rice pogodio dva slobodnjaka prva u karijeri i sam kaže da je previše puta gađao slobni zid...niti Real može ponovo odigrati onako loše. Kad dodaš taj njihov pobjednički mentalitet i uspješnost i dominaciju u LP, poprilično sam siguran ako Real povede u prvih pola sata da će tekma 70% otići u produžetke minimalno.
Inter će odigrati tvrdu tekmu, ne bi me iznenadilo da dobiju i u revanšu, eventualno neki remi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma nije Kompany loš toliko koliko je zapravo kompletan Bayern u disbalansu već godinama. Opet, mislim i ja da nije za Bayern, a Bayern gubi konce u svemu živom, uprava im je očajna, pojačanja sem 2-3 u zadnjih nekoliko sezona su ok, ostali mogu se pokazati dobrim protiv Mainza, Freiburga i sličnih, ali čim dođe neko kvalitetniji odmah isplivanju sve njihove nekvalitete.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Nema Real sta ponavljati, oni ovako igraju citavu sezonu.Zeko87 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 08:54Ja lično mislim da niti Arsenal može ponoviti ovako dobru utakmicu. Rice pogodio dva slobodnjaka prva u karijeri i sam kaže da je previše puta gađao slobni zid...niti Real može ponovo odigrati onako loše. Kad dodaš taj njihov pobjednički mentalitet i uspješnost i dominaciju u LP, poprilično sam siguran ako Real povede u prvih pola sata da će tekma 70% otići u produžetke minimalno.
Inter će odigrati tvrdu tekmu, ne bi me iznenadilo da dobiju i u revanšu, eventualno neki remi.
- PaprikaRoga
- Kontakt:
Eto na šta je spao svijet što se tiče sporta, pravednosti i sl...FKSzuti je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:24Najbolji 4. ikadPaprikaRoga je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:13Dajte sliku Gigovića pored Artete ili Ančelotija ili kad diže izmjene.![]()
![]()
![]()
Pa njega da su ikad gledali kod nas zabranili bi mu prilazak ovom prostoru za trenere.
Bayernu treba dobar remont. Ovo sto oni imaju u sastavu moze biti dovoljno da osvoje bundesligu ili budu u vrhu al za LP jok. Kakvi crni laimer, dier, stanisic, guerero, sane pa imas i dotrajale tipa coman, gnabry, neuer, muller.. Kim i upamecano mi takodjer nisu neki Bog zna kvalitet tako da ima tu posla ihahaj..Lynx je napisao/la: ↑09 apr 2025, 08:57Ma nije Kompany loš toliko koliko je zapravo kompletan Bayern u disbalansu već godinama. Opet, mislim i ja da nije za Bayern, a Bayern gubi konce u svemu živom, uprava im je očajna, pojačanja sem 2-3 u zadnjih nekoliko sezona su ok, ostali mogu se pokazati dobrim protiv Mainza, Freiburga i sličnih, ali čim dođe neko kvalitetniji odmah isplivanju sve njihove nekvalitete.
1946-1987
Nemaju nijednu svjetsku klasu, samo najboljeg stopera i lijevog beka na svijetu, ali svejedno ja vise volim kad se podcjenjuje.zaostrog je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:51A što se ljudi ovoliko iščuđavaju porazu Bayerna od Intera? Po meni je to očekivano, normalno, a po reakcijama šire javnosti, ko da Dortmund natambura Barcelonu, pa je kao čuđenje. Fakat se previše očekuje od Bayerna i podcjenjuje se Inter, s Inzaghijem na klupi koji u kup sistemu može biti dobro zeznut. Plus imaju tu prednost da ih se očito ne doživljava kao jake. Ja bih čak rekao da oni imaju solidne šanse da osvoje![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.