Prva liga
prije 1 dan/i
Fudbaleri Rudara žele pokoriti Tušanj
Musić, Kobilica, Goralija i drugovi žele tri boda protiv Slobode
Moderator/ica: GracanicaAA
Prva liga
prije 1 dan/i
Fudbaleri Rudara žele pokoriti Tušanj
Musić, Kobilica, Goralija i drugovi žele tri boda protiv Slobode
Nema sanse pred 5000 vatrenih tuzlakaNa Tušnju će se tražiti mjesto više
Sloboda i Rudar Kakanj igraju u subotu od 20:00 sati na Tušnju![]()
Definitivno prvi put u historiji 1. Federalne lige igra se noćna utakmica. Šta znači kad velikan u ligu dođe.
Nisu bili u funkciji.
hahaha e jbg sad, pa niste iz srednjeg doba. Zna se da se na nocne utakmice ponesu suncanice hahahahahahaha
Ne znaš ti izgleda o kome ja pričam. Ti si momak onda zalutao na ovaj pdf i forum u globalu.phillies je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:09hahaha e jbg sad, pa niste iz srednjeg doba. Zna se da se na nocne utakmice ponesu suncanice hahahahahahaha
Ove sezone me samo interesuje Velež i prva liga FBIH. Ko yebe premijer ligu.
De se spustite i vi rang nize. Nije isto bez vasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:17Ove sezone me samo interesuje Velež i prva liga FBIH. Ko yebe premijer ligu.
Ovdje je raja, što jest jest.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:17Ove sezone me samo interesuje Velež i prva liga FBIH. Ko yebe premijer ligu.
Vi ste favoriti broj jedanSky9 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:24Ovdje je raja, što jest jest.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:17Ove sezone me samo interesuje Velež i prva liga FBIH. Ko yebe premijer ligu.
![]()
Npr. Gabela, Etno selo Stanišići i Simin Han imaju ukupno stanovnika manje nego kapaciteta našeg Sjevera.
Kad tu dodaš manja mjesta tipa Konjic, Široki, Posušje...
Pošto mi ne možemo kod vas, dođite vi kod nas.![]()
Priznajem, tada nisam bio upoznat o globalnom potencijalu forumasa na ovom forumu, pa nisam previse ni zalazio u ova bespuca. Ali vremena se mjenjaju, pa crna rupa duplog s foruma me usisa
Tako je brate.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:27Vi ste favoriti broj jedanSky9 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:24Ovdje je raja, što jest jest.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:17
Ove sezone me samo interesuje Velež i prva liga FBIH. Ko yebe premijer ligu.
![]()
Npr. Gabela, Etno selo Stanišići i Simin Han imaju ukupno stanovnika manje nego kapaciteta našeg Sjevera.
Kad tu dodaš manja mjesta tipa Konjic, Široki, Posušje...
Pošto mi ne možemo kod vas, dođite vi kod nas.![]()
![]()
Naravno nakon Pikceta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.