NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Dva različita poluvremena na meču Jazz-a i Knicks-a. U prvom poluvremenu Rivers kao MJ u prime-u, u drugom, tj. posjednjoj četvrtini raspad New York-a koji je rezultirao pobjedom Utah-a.
Jazz je za mene enigma, ne znam šta očekivati od njih u PO. Da ih svrstavam u neki top tim, nisam, ali nisu daleko od toga što pokazuje i trenutno skor. Šuterski kad ih krene mogu natrpati svakoga, a igraju kvalitetnu odbranu. Gobert se ismijava, a čovjek pravi, kao i Conley veliku razliku u odbrani.
Jazz je za mene enigma, ne znam šta očekivati od njih u PO. Da ih svrstavam u neki top tim, nisam, ali nisu daleko od toga što pokazuje i trenutno skor. Šuterski kad ih krene mogu natrpati svakoga, a igraju kvalitetnu odbranu. Gobert se ismijava, a čovjek pravi, kao i Conley veliku razliku u odbrani.
- Felixians4
- Kontakt:
eto,sad kad su cavsi i knicksi spušteni u realnu sferu, gotovo da nema nikakvog iznenađenja, ovi što kaskaju najvećim dijelom uzrokovano je izostancima(heat koji je imao ionako gadan schedule tako da bi morali se uskoro dizati).
Beal tako lagano si i pri ovako očajnom spacingu(kad je tu bertans i naravno bryant je bolje, no svakako pati druga strana) kreira posjede, bit će prvi scorer,možda odluči i dati šansu franšizi da nešto uradi ionako nemaju opcija realno. wess je odron, mladi ipak presirovi i nisu top tier tako da ne mogu ništa vele izvući,najbolji visoki out,ništa. najbolje im je priznati neuspjeh i pustiti Beala da se natječe, a oni u tanking i čekanje isticanja ugovora RW-a uz novog trenera, tad će situacija iti ćišća.
Beal tako lagano si i pri ovako očajnom spacingu(kad je tu bertans i naravno bryant je bolje, no svakako pati druga strana) kreira posjede, bit će prvi scorer,možda odluči i dati šansu franšizi da nešto uradi ionako nemaju opcija realno. wess je odron, mladi ipak presirovi i nisu top tier tako da ne mogu ništa vele izvući,najbolji visoki out,ništa. najbolje im je priznati neuspjeh i pustiti Beala da se natječe, a oni u tanking i čekanje isticanja ugovora RW-a uz novog trenera, tad će situacija iti ćišća.
2008 godine je Kobe bio najbolji igrac i kod njeg je bila lopta protiv Spanije kad se lomilo, 2012 je Lebron bio daleko najbolji igrac te reprezentacije i clutch trojka protiv iste te Spanije, ostale utakmice su sprdnja bile za USA, na sp u Turskoj nije bilo ni Lebrona ni Kobija tako da je Durant tu bio the man i najbolji igrac repke.invincible1921 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 00:21Kad je gorilo u Londonu njemu su dalj loptu da rijesava, kad je trrbalo povuc u Turskoj na SP njemu su dali da povuce...
Sto se tice Hardena vidjet cemo sta ce biti nakon cijele sezone, tek su par utakmica na terenu skupa, ono sto vidimo da je Harden s loptom najvise dok ova dvojica vise sutaju, u drugoj sezoni ce ae tu hijerarhija tek iskristalisati kao i kas je Bron bil u Majamiju pa tek u 2 sezoni preuzeo kompletno tim. Harden itekako moze biti i najbolji od njih trojice, a i najgori, znat cemo to tek nakon godinu dana.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Shategabri
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Sad si me zadumaoGOAT je napisao/la: ↑27 jan 2021, 01:49to si ti nesto pomjeso,Lebron je tu utakmicu pogodio clutch trojku i prije toga je on drzo loptu zadnjih par minuta i rjesio utakmicu.

=\_1921_/=
- Donnie Darko
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Westbrook je trenutno najgori i po svoju ekipu najstetniji igrac u cijeloj ligi. A ko da je jucer bilo kad su pojedinci na ovom forumu govorili da je bolji i korisniji od Duranta u vremenu OKC-a. I to nisu radili samo ovi standardni trolovi, istog misljenja su bili i neki strucnjaci sto navijaju za SAS.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Podsjeća me na PG-a, Indiana verzija
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
I ekipa mu je s njim u omjeru mislim 1-9, a bez njega 2-2
Tuzan decline, a pomalo i nerazuman
Tuzan decline, a pomalo i nerazuman
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Born: January 29, 1985 (age 35 years)

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Nail for Real
- Kontakt:
Pazi da ne zaplace ponovo

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma nemas sta preispitivat covjeka od 36 godina, ovo je Embiidu sansa da prvi put nesto napravi protiv Gasola, ako ga sad ne izdominira onda ne znam... E sad problem ce biti ako se AD nalozi defanzivno i preuzme.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
To bih volio vidjeti. Napunio bi ga Embiid ličnim ko i PlumleeaBuffonGigi je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:41E sad problem ce biti ako se AD nalozi defanzivno i preuzme.

Pretpostavljam da će Embiid njega čuvati na drugom kraju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Utah je odlična ekipa, veoma su kompaktni na oba kraja parketa. Nemaju superstara, ali zato imaju jako izbalansiranu ekipu koja je možda već dovoljno dugo na okupu da može daleko dogurati i srušiti nekoga od favorita na zapadu. Poprilično dobra prva petorka plus Clarkson koji bi vrlo lako mogao biti Sixth Man of the Year, a nedavno im se vratio i Ingles.Neutral je napisao/la: ↑27 jan 2021, 05:44Dva različita poluvremena na meču Jazz-a i Knicks-a. U prvom poluvremenu Rivers kao MJ u prime-u, u drugom, tj. posjednjoj četvrtini raspad New York-a koji je rezultirao pobjedom Utah-a.
Samo da se nadovezem i dodam da je Mitchell "superstar in the making".Trunks je napisao/la: ↑27 jan 2021, 14:11Utah je odlična ekipa, veoma su kompaktni na oba kraja parketa. Nemaju superstara, ali zato imaju jako izbalansiranu ekipu koja je možda već dovoljno dugo na okupu da može daleko dogurati i srušiti nekoga od favorita na zapadu. Poprilično dobra prva petorka plus Clarkson koji bi vrlo lako mogao biti Sixth Man of the Year, a nedavno im se vratio i Ingles.Neutral je napisao/la: ↑27 jan 2021, 05:44Dva različita poluvremena na meču Jazz-a i Knicks-a. U prvom poluvremenu Rivers kao MJ u prime-u, u drugom, tj. posjednjoj četvrtini raspad New York-a koji je rezultirao pobjedom Utah-a.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.