FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zašto se ovako kasno "budimo"...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dajte kakav stream.
Ovo sve sto imam je popucalo.
Ovo sve sto imam je popucalo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo Karl-Heinz priprema pare za transfere.
Trebaju se provjeriti uplate u kladionicama
Trebaju se provjeriti uplate u kladionicama
Svaka čast! 
Edit: ipak ništa

Edit: ipak ništa

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Gdje je ovom bradatom šonji što prenosi utakmicu njegov partner? Izvire mržnja prema Bayernu kao da je tetak ovom našem džastinu
Oho ho ohoho.....al se čiko raduje

Oho ho ohoho.....al se čiko raduje

Vom Jäger zum Gejagten
Blitzkrieg u drugom poluvremenu, auf wiedersehen.
Žao mi je samo našeg mladog i ambicioznog hardena, kojeg ponesu emocije da napiše lošu riječ protiv najboljeg trenera u historiji kluba pa piše da je do marta bivši.
Kakav pobjednički Bayern DNA mentalitet. Nema u Evropi kluba koji ovako lako može okrenuti 0-2, pa makar i protiv fenjeraša.
Sve je ovo fino i dobro, samo mi nije jasno zašto ne igramo od prve minute tako..
Kako god, strašan mentalitet.
Kako god, strašan mentalitet.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Valjda Flick sad zna da Ajatolah ne smije igrat
Kakav povratak k9nacno nesto dobro i od Sanea
Nojer odbranom sa pocetaka drugog poluvremena nas je probudio
Trpac Majncova hocemo još
Kakav povratak k9nacno nesto dobro i od Sanea
Nojer odbranom sa pocetaka drugog poluvremena nas je probudio
Trpac Majncova hocemo još
Kritike su opravdane 8 utakmica zaredom kreces s zaostatkom a idalje furas iste debile u odbrani.
Nur der FCB
Osma utakmica zaredom da preokrećemo rezultat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za Flicka, apsolutna petica ovaj meč. Zašto smo igrali od prve minute tako, odgovor je jednostavan prije utakmice je bio jedan dogovor, na terenu nas je Majnc nadmudrio, nismo dobro predvidjeli tok meča, onda na poluvremenu promjena plana i lagano 4 komada i još 4-5 100% zicera promašenih.
Što kaže sljivo:
Što kaže sljivo:
Flick nije donio nijednu pogrešnu odluku tokom utakmice, sve se dogodilo prije utakmice. Bravo majstore.on meni kreće od ocjene 3, ta ocjena raste ako taktički nadmudri protivnika i ako tokom utakmice donese više dobrih odluka nego lošijih. A pada ako ništa ne radi i ako ga protivnik nadmudri. Ja tako bodujem.
Ovi ne znaju stati 

Mora Flick utegnuti odbranu jer ne možemo se vječno ovako vraćati.Sule i Lucas stoperski par.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lewandowski ove sezone ide na 40+ golova i skida rekord Gerda Mullera. Na 14. utakmica ove sezone ima 19 golova. Potrebno je samo malo da nam više sviraju penala, nešto poput Bruni i Ronaldu u Seriji A odnosno EPL i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.