Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ali kakva igra, kao da igramo protiv Pepa vcrs, a ne na Bergamu.
ne moze trossard igrati ovu poziciju hahahahaha ne da je smijesan nego nije jedan tacan pas pogodio, totalno lose
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bruka i sramota, ali to je realnost sada bez Odegaarda.
Ako krene sa Martinellijem i/ili Jesusom za vikend, onda je totalni re.tard i ne isplati se ni paliti TV.
Ako krene sa Martinellijem i/ili Jesusom za vikend, onda je totalni re.tard i ne isplati se ni paliti TV.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Hocemo se ovako mrcvariti dok Odegaard ne dodje u decembru?
Napada nismo mogli napraviti veceras, kad vidim kako nas vezni fercera dodje mi da se ubijem sa kolicinom vracenih lopti nazad odmah nakon primanja - ja ne znam jel Rice veceras ijednu loptu povukao prema naprijed, ili ista uradio da se osjeti njegovo prisustvo na terenu u pm.
Raya donio bod, ovo ostalo qrac teski, ne pozdravljam ni odabir favelaša kao glavnog centafora jer je truba teška. Saliba gromada.
Napada nismo mogli napraviti veceras, kad vidim kako nas vezni fercera dodje mi da se ubijem sa kolicinom vracenih lopti nazad odmah nakon primanja - ja ne znam jel Rice veceras ijednu loptu povukao prema naprijed, ili ista uradio da se osjeti njegovo prisustvo na terenu u pm.
Raya donio bod, ovo ostalo qrac teski, ne pozdravljam ni odabir favelaša kao glavnog centafora jer je truba teška. Saliba gromada.
Ma martinelija mora odigrati protiv Citya,pa jedini je u stanju kontru istrcati a sudeci kako nas je veceras Atalanta dominirala u posjedu protiv Citya cemo imati posjed lopte 19% i ganjati neku kontrubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 22:53Bruka i sramota, ali to je realnost sada bez Odegaarda.

Martineli je jedini u ekipi koji moze istrcati brzu tranziciju svi ostali su za koplje sporiji od njega.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa šta i ako povuce kad se finalni produkt zna na kraju = ili će je izgubiti, ili će nabiti loptu na vrh Etihada, eventualno u korner zastavicu. Momak se raspada, ne može da riješi Kostu je.benog Nedeljkovića 1 na 1, a kada izađe sam na golmana, pogađa sve osim mreže, momka treba podhitno prodati dok svi nisu skontali kakav je mačak u vreći.topnik1 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 22:56Ma martinelija mora odigrati protiv Citya,pa jedini je u stanju kontru istrcati a sudeci kako nas je veceras Atalanta dominirala u posjedu protiv Citya cemo imati posjed lopte 19% i ganjati neku kontru![]()
Martineli je jedini u ekipi koji moze istrcati brzu tranziciju svi ostali su za koplje sporiji od njega.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
easy boys vratice se martinelli, ono sto ima jeste defanzivna odgovornost i zbog toga ce uvijek biti dobra opcija..
ja bih trosarda za vikend u napad protiv citya i onda nek jesus udje u 70. da ugasi ove svoje
ja bih trosarda za vikend u napad protiv citya i onda nek jesus udje u 70. da ugasi ove svoje

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gabriel Martinelli in 90 minutes vs Atalanta:
0 G/A,
0 shots on target,
0 chances created,
0 successful dribbles,
0 accurate crosses,
0 duels won,
0 fouls won,
1 big chance missed.
0 G/A in his last 17 games for Arsenal.
Mi ovdje uzivamo

Ruku na srce prvi dio sezone me vise ne tangira, nek od nove fataju formu. Ovo je neozbiljno

Ruku na srce prvi dio sezone me vise ne tangira, nek od nove fataju formu. Ovo je neozbiljno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa šta ćeš prika kad u prvom dijelu sezone zaostaneš pa uvidiš da hvatanje forme kasnije nema svrhe.
On uživa i misli da svi uživaju

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Gdje zaostajemo?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Svima nama na forumu je jasno da je lik u qurcu, ne trebas nam crtati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 23:08Gabriel Martinelli in 90 minutes vs Atalanta:
0 G/A,
0 shots on target,
0 chances created,
0 successful dribbles,
0 accurate crosses,
0 duels won,
0 fouls won,
1 big chance missed.
0 G/A in his last 17 games for Arsenal.

Nema Odegaarda nema Merina i Arteta ne daje sansu ovom malcu? Meni je ovo bas razocarenje. Mrcvari 3 godine jedne te iste igrace i ne daje nikom novom sansu
Reiss u ESR cvjetaju u Fulhamu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
1 0 za nas
Partey
Partey
- baboedindzeko09
- Kontakt:
White na klupi, zanimljivo, da vidimo kako će to izgledati. Očigledno je fokus na odbrani danas.
Ajmooo nasiiii
Da vidimo dal je Arteta spremio nesto specijanlo ili ce to biti teska defanziva.
Iako i ne vidim drugaciji nacin da im naudimo,braniti se (ali se nadam da se nece braniti duboko kao protiv Atalante i Totenhema ,jer smo ga onda popusili),i onda probati nekakvom tranzicijom i prekidima.
Sve u svemu neka izgunu pa kakav god rezultat bude nece im se zamjeriti,ali ako se useru pa budu izgledali kao amateri neka se nose u neku stvar.
Da vidimo dal je Arteta spremio nesto specijanlo ili ce to biti teska defanziva.
Iako i ne vidim drugaciji nacin da im naudimo,braniti se (ali se nadam da se nece braniti duboko kao protiv Atalante i Totenhema ,jer smo ga onda popusili),i onda probati nekakvom tranzicijom i prekidima.
Sve u svemu neka izgunu pa kakav god rezultat bude nece im se zamjeriti,ali ako se useru pa budu izgledali kao amateri neka se nose u neku stvar.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.