Da mi ovoliku razliku imamo protiv neke ekipe je skoro pa nemgucekinder_jaje je napisao/la:37:61 for Bosnia

P.S. Ako ovakav rezultat, jest onda Crnogorce krenulo danas

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da mi ovoliku razliku imamo protiv neke ekipe je skoro pa nemgucekinder_jaje je napisao/la:37:61 for Bosnia
Ma gdje ce bit nismo spanija jbtlikma23 je napisao/la:Da mi ovoliku razliku imamo protiv neke ekipe je skoro pa nemgucekinder_jaje je napisao/la:37:61 for Bosnia![]()
![]()
![]()
P.S. Ako ovakav rezultat, jest onda Crnogorce krenulo danas![]()
![]()
ne znam niko kad niko nije ni otisaoLotus je napisao/la:Evo pitao sam na ovoj stranici(Trentino) na italijanskom jeziku kolko je rezultat
Gdje saznas te informacije ?mdss je napisao/la:BIH-CG 34-40 2:50 DO POLUVREMENA
Cekaj ko je ovaj Perisic. NIsam nesto upucen pa ako moze malo vise informacja .mdss je napisao/la:83-81![]()
![]()
Teletovic 28 p
Kikanovic 17 p
Perisic 16 p
Wright 13 p
Djedovic 11 p
ado21 je napisao/la:a te sve koseve saberi nasih kosarkasa i dobit ces 85 kako je onda rezultat 83 i gdje su ostali igraci sta je sa njima niko nista vise nije pogodio
Iz Sirokog.admirone je napisao/la:Cekaj ko je ovaj Perisic. NIsam nesto upucen pa ako moze malo vise informacja .mdss je napisao/la:83-81![]()
![]()
Teletovic 28 p
Kikanovic 17 p
Perisic 16 p
Wright 13 p
Djedovic 11 p
Je li to najbolje sto si mogao da smislis ili?gazda664 je napisao/la:Koliko je BAVCIC dao koseva HAHAHHAHAH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.