nece se on oprostiti dok igra vani, njemu je svaki dolazak na okupljanje praznik.
manje bi me iznenadilo da se pjanic oprosti.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Muslina prije Krstajića i Miloševića ako odbije onda Miloševića prije Krstajića naravno uz to da Barbarez neće ako hoće onda Barba prvi
Nije mi brate ni Barbarez najbolje rjesenje, covjek nije trener jel tako, nije provjeren po tom pitanju. Hocu reci, ne znamo da li ce biti dobar trener ili los trener, jer nikad nije ni pokusao!
Kad pogledamo realno nisu to neka imena ni jedan od ovih ako će već dolaziti treneri koji su vodili ekipu 19 puta (Krstajić),vodili neki Sabah u Tunisu(Simone),oni koji se nisu mogli zadrzati vise od 10 utakmica u jednom klubu pa bolje je dat Barbarezu probat ga lahko ga je nogirat ako ne bude islo i dovest novog znamo da uvijek nije bitno koga si treniro i gdje si bio dokaz (Prosinecki)forgempp je napisao/la: ↑20 nov 2020, 17:11Nije mi brate ni Barbarez najbolje rjesenje, covjek nije trener jel tako, nije provjeren po tom pitanju. Hocu reci, ne znamo da li ce biti dobar trener ili los trener, jer nikad nije ni pokusao!
Autoritet i sve na stranu, ne znam koliko nam moze takticki i trenerski pomoci. Nije dovoljno samo biti autoritet i ime. Nepoznanica je po tom pitanju, nema iskustva takvog. Mislim da bih se i izgubio u tome na pocetku poslije prvog poraza, sve bi otislo u pm.
Slozen je trenerski posao, to svaki fudbaler koji je postao trener kaze.
Ali eto. Sumnjam da mozemo naci nekog trenera normalnog.
Poranio si malo vrati unazad 2-3 stranice
Postoji neko po kome nisu?
ovo ja pišem od početka koje kmečanje ovdje a on o u suštini teško da možw biti gori od domaćeg izdajnika begića
Dobro doktore haj mi odgovoriElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2020, 18:41Svi se palite na Barbareza za trenera a ne vidim razlog takvog optimizma. Nije do sad vodio ni jedan klub/repku.