Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Mozgov odličan, iskazao se. Dominira u reketu, kupi skokove. Mašina
Još kad se Shumpert vrati
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Finale konferencije minimalno...LeBronfan je napisao/la:Mozgov odličan, iskazao se. Dominira u reketu, kupi skokove. Mašina
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
najmanje, dobro zboriš i to protiv HawksaBernardBarnjak je napisao/la:Finale konferencije minimalno...LeBronfan je napisao/la:Mozgov odličan, iskazao se. Dominira u reketu, kupi skokove. Mašina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala CLE,treba nam svaki poraz protivnika!

- adriano_leite
- Kontakt:
http://bleacherreport.com/uninterrupted ... oint-night" onclick="window.open(this.href);return false;
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Osam zaredom,očekujem nastavak niza.Ekipa igra sve bolje,sinoću su pokazali da mogu pobjeditti i bez Kinga,ali tu je bio čudesni Irving.Još samo da Kevin uhvati konstantu i pravu formu.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
samo da npisem wall > irving (mozda i conley, ko ce ti ga znas, ipak covjek igra slash and kick...)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahhahaha slash and kick, svaka cast sto to izvuceKK_Bosna je napisao/la:samo da npisem wall > irving (mozda i conley, ko ce ti ga znas, ipak covjek igra slash and kick...)

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
11 pobjeda u nizu, približava se polako rekordu franšize koji je 13
- adriano_leite
- Kontakt:
James on Cavaliers' defense: 'We've bought in to what the coaching staff wanted us to do'
Izgleda da treneri na celu sa Blattom ipak rade svoj posao
.
Izgleda da treneri na celu sa Blattom ipak rade svoj posao

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Veceras do pobjede, treba nam malo prostora od Clippa, od Mavsa i Spursa smo se prijatno odvojili 

King je blizu novog triple-double.
18 minuta | 8 poena | 8 skokova | 6 asistencija

18 minuta | 8 poena | 8 skokova | 6 asistencija

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
ma lako je za TD, Love maestralan danas, dominacija na oba kraja parketa
Kako stvari stoje Mozgov, Love, Irving i King svi će imat DD.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
- Kontakt:
imal ko jos ovde da je u clevelandu??? ja sam 10 min od dwntwna (dvorane tj)
lebron fan??? ove god sam oboravio rekord svoj na 9 utakmica sam gledo.... al nema vise one fore udjes na pocetku upikas slobodno dole odma na dnu i fino se uvalis u prednji red (front row) sad imaju one security glavonje u liftovima moras pokazat ulaznica da udjes u lift **** kamol da dole udjes a Bogme nema vise ni priznih sjedista hahaha ovo je bilo u doba prije lebrona i u medjuvremenu njegovog prenosenja njegovih talenata na south beach miami
al moze se rec 5 6 ove godine sam imo skroz **** pogled ono nije prvi al 2 3 iza itd... a jednom sam chilo s njim u striptiz baru...nece mi niko vjerovat..moji ludi dani je belo tako radio sa striperkama (prodavo za one koji nehavizaju) i tako da skratim pricu zavrsio sam za stolom sa lebronom i ekipom od 6 tjelohranitelja...za one koji neznaju ovde u gradu je poznat ko najveci cheapo ode u striptiz npr i da ne ostavi tipa ni dolara ahahhaa striperki i to... covjek bi reko da se rasipa na sve strane ma kakvi... samo uzme sampanjac od 5000 5-6 puta na noc hahaha

lebron fan??? ove god sam oboravio rekord svoj na 9 utakmica sam gledo.... al nema vise one fore udjes na pocetku upikas slobodno dole odma na dnu i fino se uvalis u prednji red (front row) sad imaju one security glavonje u liftovima moras pokazat ulaznica da udjes u lift **** kamol da dole udjes a Bogme nema vise ni priznih sjedista hahaha ovo je bilo u doba prije lebrona i u medjuvremenu njegovog prenosenja njegovih talenata na south beach miami

al moze se rec 5 6 ove godine sam imo skroz **** pogled ono nije prvi al 2 3 iza itd... a jednom sam chilo s njim u striptiz baru...nece mi niko vjerovat..moji ludi dani je belo tako radio sa striperkama (prodavo za one koji nehavizaju) i tako da skratim pricu zavrsio sam za stolom sa lebronom i ekipom od 6 tjelohranitelja...za one koji neznaju ovde u gradu je poznat ko najveci cheapo ode u striptiz npr i da ne ostavi tipa ni dolara ahahhaa striperki i to... covjek bi reko da se rasipa na sve strane ma kakvi... samo uzme sampanjac od 5000 5-6 puta na noc hahaha

- SaltCityAttack
- Kontakt:
najjacajezenica je napisao/la:imal ko jos ovde da je u clevelandu??? ja sam 10 min od dwntwna (dvorane tj)![]()
![]()
lebron fan??? ove god sam oboravio rekord svoj na 9 utakmica sam gledo.... al nema vise one fore udjes na pocetku upikas slobodno dole odma na dnu i fino se uvalis u prednji red (front row) sad imaju one security glavonje u liftovima moras pokazat ulaznica da udjes u lift **** kamol da dole udjes a Bogme nema vise ni priznih sjedista hahaha ovo je bilo u doba prije lebrona i u medjuvremenu njegovog prenosenja njegovih talenata na south beach miami![]()
![]()
![]()
zar Lebrona cuva 6 ljudi majketi ?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- plavipatriota
- Kontakt:
james je egoistični idiot
- adriano_leite
- Kontakt:
O Blattu:
Lebron:
"Everyday we get closer and closer , I think he is great, he has handled his first stint in the NBA extremely well so far and I'm happy to be playing for him."
Irving:
"Coach Blatt is awesome, I'm really behind him 100% and he has a lot of trust in what I can accomplish and what I can do. I'm just glad we have him as a coach. He is an international coach in the league and he is learning just like us and we are getting better as time goes on."
Lebron:
"Everyday we get closer and closer , I think he is great, he has handled his first stint in the NBA extremely well so far and I'm happy to be playing for him."
Irving:
"Coach Blatt is awesome, I'm really behind him 100% and he has a lot of trust in what I can accomplish and what I can do. I'm just glad we have him as a coach. He is an international coach in the league and he is learning just like us and we are getting better as time goes on."
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj Boze kako je Mozgov lud hahah, na pitanje o "povredi" oka koju je zadobio Kevin Love, Mozgov je rekao:"If he dies, he dies", hahahahha.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.