R32 je napisao/la:Financijski to svakako ne bi bio problem Husicu, al i cinjenica da ne bi sigurno imao toliku lovu, jer je i u Olimpiji bio preplacen.
Al uz neku razumnu sumu i naprimjer odredjenu klauzulu u slucaju zapazenih rezultata isplatit odredjeni bonus.
Sta je sa Poturalicem jel ostaje u Tuzli?
Ma nisam siguran da bi covjek dosao,nije ni Tuzla neka sredina u kojoj bi on vjerovatno zivjeo.Vidjet cemo sta ce biti od svega al ja ne ocekujem da on bude igrac koji ce potpisati.
Sto se tice Poturalica,trebao bi ostati.
Mislim da je momak potencijal i da uz eventualno ove iskusnije moze jos vise napredovati.
Osim toga moramo imati i nekoliko mladjih igraca zbog u21 pravila ako se ne varam.
Sto se tice samog kluba ove sezone,mislim da je najbitnije da se izbori opstanak i da prezimimo u gornjem dijelu tabele.
Vremenom ce se trziste smirivati,imat ce se bolji uvid u ostale igrace,pocet ce polahko sa intezivnijim radom i omladinske kategorije i tak.Treba raditi sistematski i ne bacati pare tek onako.
Prioritet treba da bude stvaranje mladih igraca,dovodenje talenata sa TK prije svega da nam ne idu u Zrinjski,Sarajevo i slicno jer na toj djeci sad Zrinja i Sarajevo uzimaju finu lovu koja jest smijesna za ono sto uzimaju klubovi iz regiona al 300 k eura nije mala para za klince koji ured nekoliko tekmi zaigraju.
Naredni prelazni rok ovim iskusnim momcima dodati nekoj kvalitetnog potencijala kao recimo sto je bio Rodin i Vego iz Goska,il Vukotic sto na kraju zavrsi u Belgiji i slicni igraci.Njih na vrijeme trebamo primjetiti,vezati dobrim ugovorom i uzeti pare na njima jer kod nas nece biti u situaciji da ucjenjuju klub sa potpisom ugovora jer vec imamo love i ako ne zeli na tribine i to je to.Ima ko ce igrati.