HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
niko mi ne odgovori sta vam bi sa tabijem?????
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
Bio i prošao. Došao je samo na jednu polusezonu,a kako se oduljilo ono sa papirologijom bio je svega par mjeseci. Došao je samo da pokrpa rupe,a da je zaslužio ugovor ponudili bi mu vjerojatno.D3n!$!nH0 je napisao/la:niko mi ne odgovori sta vam bi sa tabijem?????
Uglavnom, nije više u Zrinjskom.
nisam mogao predpostaviti da bi slika staljina ovdje nekog mogla uvrijediti, simbolika je, ja mislim, vrlo očita. ipak, ako nekom smeta, evo ja ću avatar promijeniti.um vuk je napisao/la:admine,admine igras dvostrukim pravilima,kažeš ne mogu da budu slike zločinaca ante,draže,a sam avtar ti je lik zločinca,a dopustaš zločince s druge strane broza i ostalih komunjara..stvarno super forum..
čim broza i ostale komunjare proglase zločincima zabraniću i postavljanje njihovih slika.
posjete forumu nisu obavezne.
-
- Kontakt:
Već devetu godinu za redom Sportski savez Grada Mostara izabrat će najuspješnije sportaše i sportašice Mostara kao i najbolje sportske ekipe. Stručni ocjenjivačkog
sud u čijem je sastavu bilo 13 članova, na čijem je čelu prof. dr. Vojo Višekruna, završio je s radom tako da bi se uskoro javnost trebala saznati i imena
nagrađenih.
Tajnik Sportskog saveza Grada Mostara Bosiljko Čović izjavio je kako bi se svečanost proglašenja trebala upriličiti do 10. veljače. Ovogodišnji izbor najboljih
sportaša i sportašica po prvi puta će se održati prema jedinstvenom Pravilniku koji se primjenjuje na višim razinama.
Tako će o izboru i proglašenju najuspješnijeg sportaša odlučivati kriteriji najvrjednijeg plasmana postignutog tijekom godine na službenim međunarodnim
i domaćim sportskim natjecanjima. Najvrjedniji sportski uspjeh su olimpijske igre, zatim svjetsko prvenstvo, kupovi i svjetski rekordi, a potom europska
prvenstva, kupovi i rekordi te Univerzijada, Mediteranske igre, Balkanske igre, Prvenstvo BiH i Kup BiH.
Također, ove godine nagrade će se dodijeliti u znatno manje kategorija, nego je to bilo ranijih godina, točnije u njih 13, te još dvije kategorije i to
Posebno godišnje priznanje i Nagrada za životno djelo. Puno je pojedinaca i sportskih klubova koji su postigli dobre rezultate u domaćim prvenstvima, a
kao najizgledniji da se okite titulom najuspješnije seniorske muške ekipe je nogometna ekipa HŠK Zrinjski koja je prošle godine osvojila Prvenstvo BiH
te se plasirala u Ligu Europe.
A njihov šef stručnog stožera Dragan Jović kandidat je za najuspješnijeg trenera.
sud u čijem je sastavu bilo 13 članova, na čijem je čelu prof. dr. Vojo Višekruna, završio je s radom tako da bi se uskoro javnost trebala saznati i imena
nagrađenih.
Tajnik Sportskog saveza Grada Mostara Bosiljko Čović izjavio je kako bi se svečanost proglašenja trebala upriličiti do 10. veljače. Ovogodišnji izbor najboljih
sportaša i sportašica po prvi puta će se održati prema jedinstvenom Pravilniku koji se primjenjuje na višim razinama.
Tako će o izboru i proglašenju najuspješnijeg sportaša odlučivati kriteriji najvrjednijeg plasmana postignutog tijekom godine na službenim međunarodnim
i domaćim sportskim natjecanjima. Najvrjedniji sportski uspjeh su olimpijske igre, zatim svjetsko prvenstvo, kupovi i svjetski rekordi, a potom europska
prvenstva, kupovi i rekordi te Univerzijada, Mediteranske igre, Balkanske igre, Prvenstvo BiH i Kup BiH.
Također, ove godine nagrade će se dodijeliti u znatno manje kategorija, nego je to bilo ranijih godina, točnije u njih 13, te još dvije kategorije i to
Posebno godišnje priznanje i Nagrada za životno djelo. Puno je pojedinaca i sportskih klubova koji su postigli dobre rezultate u domaćim prvenstvima, a
kao najizgledniji da se okite titulom najuspješnije seniorske muške ekipe je nogometna ekipa HŠK Zrinjski koja je prošle godine osvojila Prvenstvo BiH
te se plasirala u Ligu Europe.
A njihov šef stručnog stožera Dragan Jović kandidat je za najuspješnijeg trenera.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
trenutni rezultat 60.minuta Zrinjski vodi 1-0 Mate UBICA Dragičević...uglavnom igramo se s mađarima 

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
zavrseno 1:0...uglavnom prikazana igra koliko sam cuo je zadovoljavajuca..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
wade je napisao/la:zavrseno 1:0...uglavnom prikazana igra koliko sam cuo je zadovoljavajuca..
bilo je i naših nesto ja od posla nažalost....
jesu vam igrali bobby i afedzie i gdje se igrala tekma jel pod bb??????
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
u zadnjoj minuti kad su raja već napuštala stadion,primili smo gol...prije toga smo promašili 2 zicera,stjerali ove u
16-erac čitavu tekmu...završeno 1-1..stanley bi trebao biti najdalje ujutro tu...bobby je igrao...tekma bila na glavnom terenu circle u Međugorju
16-erac čitavu tekmu...završeno 1-1..stanley bi trebao biti najdalje ujutro tu...bobby je igrao...tekma bila na glavnom terenu circle u Međugorju
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
- ZRINJSKI-MOSTAR
Radni dan srijeda i prijateljska utakmica sa Mađarima...

Kad će više početi to prvenstvo???Kad će više 3. kolo i I.Sarajevo???
IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE

Kad će više početi to prvenstvo???Kad će više 3. kolo i I.Sarajevo???
IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
stigao Stanley tako da sutra idemo kompletni na pripreme
nakon svršetka priprema,odnosno na početku prvenstva plemići daju žmigavac.....prestizanje

nakon svršetka priprema,odnosno na početku prvenstva plemići daju žmigavac.....prestizanje

-
zipa da kontru ne dobijete
aj nek vam ej stanley stigao

Tog crnju treba kaznit odbijanjem 50% plaće pa nek iduci put opet kasni!HŠKZ-svetinja je napisao/la:stigao Stanley tako da sutra idemo kompletni na pripreme![]()

Kasnila su obojica, samo je jedna zakasnio 15ak dana,a drugi cijeli mjesec. Ne treba ih puštati kući nikako. Najbolje bi im bilo uzeti putovnice do isteka ugovora,a ako mu je do kupanja preko ljeta može u Neumadminhr je napisao/la:Tog crnju treba kaznit odbijanjem 50% plaće pa nek iduci put opet kasni!HŠKZ-svetinja je napisao/la:stigao Stanley tako da sutra idemo kompletni na pripreme![]()

i to preko svitaveMarin je napisao/la:Kasnila su obojica, samo je jedna zakasnio 15ak dana,a drugi cijeli mjesec. Ne treba ih puštati kući nikako. Najbolje bi im bilo uzeti putovnice do isteka ugovora,a ako mu je do kupanja preko ljeta može u Neumadminhr je napisao/la:Tog crnju treba kaznit odbijanjem 50% plaće pa nek iduci put opet kasni!HŠKZ-svetinja je napisao/la:stigao Stanley tako da sutra idemo kompletni na pripreme![]()

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
ma dok ne bude kaznjavanja nema ti ni ozbiljnog kluba,momak je vjerovatno negdje mozda i na probi bio pa nije zadovoljio ili je pokusava naci klub ovih mjesec dana,dok se takvim glupostima ne stane u kraj nema ni profesionalnog kluba,juniori su zakinuti a neki crnjo pod ugovorom da kasni mjesec dana,zamisli jbt da ja ne dođem na posao mjesec dana?! 

- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti s tobom. Samo je problem što Zrinjski kao i svi ostali klubovi vjerojatno ima problema s redovnom isplatom u ova krizna vremena (na kraju ipak sve plati) pa se i igrači mogu na to uvijek žaliti i prijetiti arbitražom.adminhr je napisao/la:ma dok ne bude kaznjavanja nema ti ni ozbiljnog kluba,momak je vjerovatno negdje mozda i na probi bio pa nije zadovoljio ili je pokusava naci klub ovih mjesec dana,dok se takvim glupostima ne stane u kraj nema ni profesionalnog kluba,juniori su zakinuti a neki crnjo pod ugovorom da kasni mjesec dana,zamisli jbt da ja ne dođem na posao mjesec dana?!
Vuković nam je isto uradio prošlo ljeto i možda nas košta prolaza protiv Slovana kojeg smo dobili kući u prvoj utakmici sa samo jednim napadačen u cijeloj ekipi.
Mislim da su mu naši dali papire ali ja da se pitam, dan danas bi on svaku domaću utakmicu Zrinjskog trčao krugove na pomoćnom da ga i raja još zajebaje!!! A gotivili su ga svi u gradu!
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
gotivili smo ga svi...mislim na crnogorca vukovica..ja prvi,rijesio je derby i to se ne zaboravlja..i hvala mu,al' ga nabijem na neku stvar jer nas je ostavio kad je bio najpotrebniji,a sada je kuci i nigdje nece igrati jer su papiri u klubu i odsteta za njih je 1.013.000,00 EUR-a..tocno toliko..Marin je napisao/la:Slažem se u potpunosti s tobom. Samo je problem što Zrinjski kao i svi ostali klubovi vjerojatno ima problema s redovnom isplatom u ova krizna vremena (na kraju ipak sve plati) pa se i igrači mogu na to uvijek žaliti i prijetiti arbitražom.adminhr je napisao/la:ma dok ne bude kaznjavanja nema ti ni ozbiljnog kluba,momak je vjerovatno negdje mozda i na probi bio pa nije zadovoljio ili je pokusava naci klub ovih mjesec dana,dok se takvim glupostima ne stane u kraj nema ni profesionalnog kluba,juniori su zakinuti a neki crnjo pod ugovorom da kasni mjesec dana,zamisli jbt da ja ne dođem na posao mjesec dana?!
Vuković nam je isto uradio prošlo ljeto i možda nas košta prolaza protiv Slovana kojeg smo dobili kući u prvoj utakmici sa samo jednim napadačen u cijeloj ekipi.
Mislim da su mu naši dali papire ali ja da se pitam, dan danas bi on svaku domaću utakmicu Zrinjskog trčao krugove na pomoćnom da ga i raja još zajebaje!!! A gotivili su ga svi u gradu!

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
Taj Vukovic po meni nije nikako dobar lik,sigurno bi odigrao utakmicu protiv Slovana ako ne i u prvom sastavu,primjetio bi ga netko kao i Zadru a pogotovo jer je i bolji od zadre i tehnicar a i brzi je od njega jedino ga je visina malo zezala al to se da nadoknadit,iznenadila me je ta osteta od 1mil ,nitko to nece platiti za njega,normalno zar ne,a također mozda je uprava i trebala dozvolit ako nista trening sa juniorima pa da se decko nekako pokusa izboriti ,mlad je i greske se u zivotu cine,ne treba ni tako okrutan biti ,neka vrsta kompromisa no ipak ako je to istina sa njegovim slucajem pokazuje se kao ozbiljnost i ustrajanost uprave u provođenju svoje politike,no afedizie evo kasni cak i vise no sto je vukovic no nisam toliko blizak upravi i ljudima oko nje pa ne mogu komentirati ova dva slucaja.Sve u svemu Vukovic kao jedan talenat izvanseriski je mogao mnogo toga uciniti i za klub i za sebe jer tko se god u Zrinjskom pokazao napravio je solidan transfer za put u evropu,Rajovic je otisao u Izrael doduse nije se snasao.Dzidic u Belgiju ,Smajic u Belgiju,Karoglan također u Izrael,Modric da ne pricamo,Milas u Belgiju,Serdarusic u Furth,Nikolic u SLovacku kao i Mitrovic u Mađarsku te i Đuric u poljsku,sve su to zemlje u kojima se moze neka egzistencija osigurati i da zaboravio sam jednog od najvecih Diarru mada je i on ispao **** od covjeka!
Ima tu jos mnogo dobrih transfera tipa Kerkez,Milosevic,Ricardo Costa,Vidic jest da se od njih nista nije zaradilo al ipak im je Zrinjski io svima odskocna daska jer nije svejedno kad igras u klubu koje se vec 4,5 godina bori za vrh i u nekoj modrici slaviji i sl.
Ima tu jos mnogo dobrih transfera tipa Kerkez,Milosevic,Ricardo Costa,Vidic jest da se od njih nista nije zaradilo al ipak im je Zrinjski io svima odskocna daska jer nije svejedno kad igras u klubu koje se vec 4,5 godina bori za vrh i u nekoj modrici slaviji i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.