koji crni..šampioni je napisao/la:Bio sam n tekmi, kapa do poda momcima!!! Oduševili su me zalaganjem i pristupom, mladi igraju sve više i i više, BRAVO VELA!!!! Cujem da bi mogao doći neki CRNI, i to bi bilo to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nikakv crni ne dolazi...
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
koji crni..šampioni je napisao/la:Bio sam n tekmi, kapa do poda momcima!!! Oduševili su me zalaganjem i pristupom, mladi igraju sve više i i više, BRAVO VELA!!!! Cujem da bi mogao doći neki CRNI, i to bi bilo to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
73:56 dobila Igokeakksiroki je napisao/la:dozna li itko rezultat s tekme protiv Igosa
semco je napisao/la:Perisic i nije neko pojacanje.Interesuje me misljenje bolje upoznatih navijaca,o tome kakav je igrac perisic.
U zadnje dvije utakmice uz Štembergera, najbolji igračsemco je napisao/la:Perisic i nije neko pojacanje.Interesuje me misljenje bolje upoznatih navijaca,o tome kakav je igrac perisic.
ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko znam preziva se Perišić!!!
Fali ovdje jos jedan igrač.Nešto cemo morati dovesti,valjda nece biti kasno.Poraz od Zrinjskog,ne treba zabrinjavati ako su svi dobili priliku i ako su se uvjezbavale neke taktičke varijante.Nesto ce nas trener vec sloziti.Sto sam gledao ovog Perišića,ima dobar šut i fizikalije i trebao bi biti pojačanje.
A stas mu sad,ja sam napravio zajeb.Slovo gore dole,ja se nadam da ce biti pojacanje.TaRgEt_ je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko znam preziva se Perišić!!!
Fali ovdje jos jedan igrač.Nešto cemo morati dovesti,valjda nece biti kasno.Poraz od Zrinjskog,ne treba zabrinjavati ako su svi dobili priliku i ako su se uvjezbavale neke taktičke varijante.Nesto ce nas trener vec sloziti.Sto sam gledao ovog Perišića,ima dobar šut i fizikalije i trebao bi biti pojačanje.
PA ne mozes bolje znati od mene garantkako se lik preziva druzimo se znamo se nije PErisic garant
ŠB.TRN je napisao/la:A stas mu sad,ja sam napravio zajeb.Slovo gore dole,ja se nadam da ce biti pojacanje.TaRgEt_ je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko znam preziva se Perišić!!!
PA ne mozes bolje znati od mene garantkako se lik preziva druzimo se znamo se nije PErisic garant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.