FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

_Bad_boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la _Bad_boy » 26 jun 2010, 19:57

OSAge je napisao/la:Prvo poluvrijeme igrao prvi tim bilo 1-1 ... Drugo poluvrijeme igrao drugi tim i bilo 0-0 nakon 15min igre...
Jedno poluvrijeme traje 1h..
Dao Bajro go, a asistirao Popovic...
Obije utakmice se igrale s formacijom 4-4-2... ;)
Toliko od mene! :)
masala..bajro pravo proradio..nek ubode dva u izraelu i 2 na kosevu i ja zadovoljan :)
-PAJA Fan Club!!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 26 jun 2010, 19:59

_Bad_boy je napisao/la:
OSAge je napisao/la:Prvo poluvrijeme igrao prvi tim bilo 1-1 ... Drugo poluvrijeme igrao drugi tim i bilo 0-0 nakon 15min igre...
Jedno poluvrijeme traje 1h..
Dao Bajro go, a asistirao Popovic...
Obije utakmice se igrale s formacijom 4-4-2... ;)
Toliko od mene! :)
masala..bajro pravo proradio..nek ubode dva u izraelu i 2 na kosevu i ja zadovoljan :)
kako bi to bilo lijepo

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 26 jun 2010, 20:01

U drugom su naši vodili 1-0 golom Savića, 10-tak minuta prije kraja. Savić je igrač za prvu postavu, danas je uz LAzu bio najbolji na terenu, stvarno pravo pojačanje. Ispade i Svraka konačno...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2010, 20:09

Split je bija puno bolja ekipa, Zadar je postoja samo prvuih 15-20 minuti. Naš gol je doša u pravome momentu u 40. min.
Prvi dil je Bučan na istoj toj desnoj strani pokaza odličnu igru, trku i driblinge, Predrag šimić se čini ka odlično rješenje za zadnjeg veznog. Deranji vidljivo fali utakmica, Albanac nije taj igrač, Joke Parać je za njega izmislija balun

Na sve triba dodat da su naši jutros imali trening
Ovo sam preuzeo sa index foruma, drago mi je da su dobro startali.
FEDERER= KLOC

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 26 jun 2010, 20:12

Iker C je napisao/la:Split je bija puno bolja ekipa, Zadar je postoja samo prvuih 15-20 minuti. Naš gol je doša u pravome momentu u 40. min.
Prvi dil je Bučan na istoj toj desnoj strani pokaza odličnu igru, trku i driblinge, Predrag šimić se čini ka odlično rješenje za zadnjeg veznog. Deranji vidljivo fali utakmica, Albanac nije taj igrač, Joke Parać je za njega izmislija balun

kakve ovo veze ima sa Zeljom??? Bas me interesuje ??? :roll: :roll: :roll:

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 26 jun 2010, 20:13

Iker C je napisao/la:Split je bija puno bolja ekipa, Zadar je postoja samo prvuih 15-20 minuti. Naš gol je doša u pravome momentu u 40. min.

Ovo treba prevesti pomocu google translate pa onda objaviti :D :D :D

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2010, 20:17

Gluposti je napisao/la:

kakve ovo veze ima sa Zeljom??? Bas me interesuje ??? :roll: :roll: :roll:
Ma nikave specijalne veze nema ali sam htio pokazati da su naši bivši igrači dobro prihvaćeni u Splitu. Moram malo razbiti monotoniju ;)
FEDERER= KLOC

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jun 2010, 20:22

kako nema veze???????? a ima veze kad se stavi 15 clanaka o Dzeki , a za Seju i Simeta nista cc

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 jun 2010, 20:30

partibrejker1921 je napisao/la:U drugom su naši vodili 1-0 golom Savića, 10-tak minuta prije kraja. Savić je igrač za prvu postavu, danas je uz LAzu bio najbolji na terenu, stvarno pravo pojačanje. Ispade i Svraka konačno...
Ma naravno da je Savić pojačanje pravo, ajd nek mu bude lijepo u Želji kao što mu je bilo u Zvijezdi ;)
Dragon Town

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 26 jun 2010, 20:35

Uf kad im Bajro zabode u sred Tel Aviva. Nece znat sta im je bilo. :D
Ako on ovako nastavi ni ne treba nam napadac. Izgleda da i Savic opravdava zasto je doveden.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 26 jun 2010, 20:40

Ako ko ima tacnu info u ovome momentu, posto mi je bitno zbog planiranja godisnjeg odmora, kada se tacno igra uzvrat protiv Hapoela u Srajevu, je li 20. ili 21. jula?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 jun 2010, 20:44

nedaTM87 je napisao/la:Ako ko ima tacnu info u ovome momentu, posto mi je bitno zbog planiranja godisnjeg odmora, kada se tacno igra uzvrat protiv Hapoela u Srajevu, je li 20. ili 21. jula?
21.jula jer prva je 14.jula znaci 7 dana kasnije

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 26 jun 2010, 21:11

cala je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:Ako ko ima tacnu info u ovome momentu, posto mi je bitno zbog planiranja godisnjeg odmora, kada se tacno igra uzvrat protiv Hapoela u Srajevu, je li 20. ili 21. jula?
21.jula jer prva je 14.jula znaci 7 dana kasnije
nisam siguran baz iz razloga sto je bilo govora da je mozda 13. a mozda 14. jula pa 7 dana poslije bi bilo ili 20. ili 21. jula, ako ko ima jos da ovo potvrdi, ili se jos uvijek ne zna kad je tacno utakmica?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 jun 2010, 21:19

ja sam citao negdje da je potvrdjen 14.juli

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jun 2010, 21:24

slika
Ovjde piše da je 13. jula , ipak je to Ligata :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 jun 2010, 21:28

ma nezz, i rekao sam da sam negdje procitao, sad Boga pitaj jel to istina

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 26 jun 2010, 21:31

Na UEFA-inoj stranici pise da je 21. revans, trebalo bi da je tako.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 jun 2010, 22:54

Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
Nama definitivno fale igraci na pozicijama desnog beka te lijevog krila. Danas je beka igrao Visca a krilo Spahic. Visca mozda i moze igrati beka ali je steta onakvog igraca trositi na beku. Vjerujem da bi Gancev mogao odlicno odigrati na desnom beku tako da bi Visca mogao ici ofanzivnije a onda bi Beslija mozda mogao igrati lijevo. Ali opet treba nesto dovesti na tim pozicijama.
Zeba kad ima loptu vidi se da zna ali ovaj Zeba kojeg sam danas gledao nije fizicki spreman za devedeset minuta. Covjek ili nece ili ne moze da trci i da se vraca po loptu. Nadat je se da ce doci sebi do pocetka prvenstva.
Savic je u prvom poluvremenu zamjenio Svraku i danas je, po meni, odigrao puno bolje nego Svraka. Vidi se da zna i da ima utakmica iza sebe. Miran, stalozen, jak sa dobrim pregledom igre.
Za prvi tim su igrali: Karic, Bogicevic, Mesic, Visca, Radovanovic, Svraka Savic), Culum, Spahic, Zeba, Beslija i Popovic.

Za drugi tim su igrali: Guso, Kerla, Gancev, Colic, Brkovic, Odovic, Stanic, Savic, Rovcanin, Mesanovic i jos jedan igrac ali pojma nemam ko je. Cuo sam Gusu da je 2-3 puta zvao nekakvog Nikolu ali nemam pojma ko je taj.

Bili su poprilicno agilniji u napadu nego prvotimci a prednjacili su Rovcanin, Stanic i Mesanovic.

Sve u svemu, do pocetka sezone, vjerujem da se moze iskristalisati dobra ekipa ali za utakmicu protiv Hapoela daj Boze da se sta napravi. Nisam neki optimista nakon danas vidjenog. Ko zna, mozda ima nesto ali Amar nece sve da pokaze .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRonaldo
Kontakt:

Post Postao/la CRonaldo » 26 jun 2010, 22:57

Ma treba biti realan i reći da će Željo ispasti

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 26 jun 2010, 23:08

CRonaldo je napisao/la:Ma treba biti realan i reći da će Željo ispasti
treba biti realan i reci tebi da finoo brojis do 10 i oskakutas sa tema sampiona :) :evil: :evil:
mooj zeljoo je najbollji i naravnoo da ce proci :D :D :D
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Lokomotifa, Proximic, theKuPuS i 37 gostiju.