FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vec sam napisao, Azmire uozbilji se !!! Ne moze se niko igrati imenom kluba , ti jesi donio novac ali da bi klub bio klub mora imati sve strukture koje koordiniraju , nije to privatna firma pa kako ja kazem mora biti , igraci nikad ama bas NIKADA ne smiju ici grupici navijaca na raport ! Tu si pao i ti , nadam se da ces izvuci pouku i sa vecom pomoci opstine krenuti u sredjivanje stanja , shvativsi da niko ne moze sam ! Karic i Kunosic ne smiju ostati ni sekunda u klubu !
-
- Kontakt:
tako je FUCKO...
- Probisvjet
- Kontakt:
Kakve strukture, kad Fucko u ulozi podpredsjednika sluzi samo da dr.ka muda Imamovicu? Umjesto Fucke treba doci neko da radi.rukfash je napisao/la:Vec sam napisao, Azmire uozbilji se !!! Ne moze se niko igrati imenom kluba , ti jesi donio novac ali da bi klub bio klub mora imati sve strukture koje koordiniraju , nije to privatna firma pa kako ja kazem mora biti , igraci nikad ama bas NIKADA ne smiju ici grupici navijaca na raport ! Tu si pao i ti , nadam se da ces izvuci pouku i sa vecom pomoci opstine krenuti u sredjivanje stanja , shvativsi da niko ne moze sam ! Karic i Kunosic ne smiju ostati ni sekunda u klubu !
Cuj "Azmire uozbilji se." Ima li neko ozbiljniji od Azmira?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemam veze sa Fuckom , a ozbiljnost se dovodi u pitanje ostavljanjem Karica i Kunosica ! Kad predsjednik kluba objasnjava drogiranoj balavurdiji posle utakmice onda je neozbiljan , kada mu igraci prilaze samo toj grupi , opet je neozbiljan ! Zasto ? Pa daje svoj novac !!! Nisam zlonamjeran a taj Fucko me ne zanima , bila je Sloboda i bez Fucke i Azmira ...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Azmir poziva da se ne vrijedja trener i igraci...ja jedino mogu da ih ne vrijedjam kad nisam na tekmi...sreca pa do kraja ima samo jedno kolo, ali kako god nece me vidjet na stadionu ni to jedno kolo...vjerujem da bi i ostali trebali poslusati, pa kad vidi 50 ljudi na stadionu nek skonta neke stvari.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Azmir Husić, predsjednik: Promjena u stručnom štabu neće biti do kraja polusezone. Ostalo nam je još tri kola i mislim da eventualne smjene ne bi donijele ništa specijalno našem timu.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nece ni mene ni moje prijatelje vidjeti dok god je ovaj na klupi sa svojim "strucnim stabom", pa da mi je Azmir i rodjeni brat, vise volim svoje zdravlje od ove smijurije od igre, brate ne mogu vise "ono" gledat.....ubi me me tugaultrasstyle_tz je napisao/la:Azmir poziva da se ne vrijedja trener i igraci...ja jedino mogu da ih ne vrijedjam kad nisam na tekmi...sreca pa do kraja ima samo jedno kolo, ali kako god nece me vidjet na stadionu ni to jedno kolo...vjerujem da bi i ostali trebali poslusati, pa kad vidi 50 ljudi na stadionu nek skonta neke stvari.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj neće donijet. Nista specijalno....a ostanak će donijetGorki je napisao/la:Azmir Husić, predsjednik: Promjena u stručnom štabu neće biti do kraja polusezone. Ostalo nam je još tri kola i mislim da eventualne smjene ne bi donijele ništa specijalno našem timu.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sva sreca da je samo jos jedno domace kolo.
Fora je da niko nece uzeti ekipu 3 kola prije kraja iako predlozili smo da bilo tko bude VD sefa strucnog staba do kraja polusezone!
Fora je da niko nece uzeti ekipu 3 kola prije kraja iako predlozili smo da bilo tko bude VD sefa strucnog staba do kraja polusezone!
tuzlanska Sloboda
Nisam imao namjeru diskutovati do kraja jesenjeg dijela lige ali istup Predsjednika Husića me ponukao na to.
Najmanje što je mogao uraditi je da sazove hitnu sjednicu Uprave, da zauzmu stav o treneru i stanju u ekipi, jer navijači su jasno rekli svoj stav.
Azmir Husić očito nema poštovanja prema FK"Sloboda" niti prema njenim navijačima, pa je poput "vlasnika" Kluba odmah bez Uprave sasuo u lice javnosti da trener Karić ostaje. (misleći da će ovo proći za par dana)
Naravno, jer je ispunio plan a plan je da Sloboda nije mušterija za povratak u PL. Husić i njegov trener su samo izvršioci "faraonovog" plana. Sad se prisjećam kad je Husić kao podpredsjednik u "Mesketovoj" Upravi hinjski šutio dok su igrači masovno napuštali Slobodu zbog dugova prema njima. Gdje je tada bio da se lati džepa i sa svojim paretinama zadrži onu ekipu. Šutio je i čekao da "Meske" ode jer je "Meske" zaista želio povratak Slobode u PL. Nisam advokat "Mesketu", ali kako to da je Husić tek njegovim i Sadikovićevim odlaskom odmah izvadio pare doveo Smajla Karića i kamaru fudbalskih neznalica. (podsjećam tada nas je napustilo 10-ak igrača)
Husić je očito pristao da sluša faraona tj. da drži Slobodu tu negdje ali nipošto da je vrati u Premijer Ligu. Sad je postao i glasnogovornik lokalne vlasti pa najavljuje nove šarene laže. Da ova vlast na čelu sa faraonom voli Slobodu izašla bi s prijedlogom da se minimum 1% iz budžeta opštine Tuzla odvoji za FK "Slobodu" (cca 450.000 maraka).
Ova količina novca je neophodno potrebna da bi pričali o ekspresnom povratku u PL. Povratak u PL košta skuplje nego boravak u PL. (negdje u sredini tabele)
Mislim da griješimo što glorificiramo Husića. On je samo paravan lokalnim vlastima. Naravno da je on u stanju "platiti kafu nekolicini novinara i navijača" da ga hvale do neba ali gubimo vrijeme i to dragocijeno vrijeme. Apelujem na Predsjednika Skupštine FK "Sloboda" da sazove vandrednu Skupštinu da se glasa o povijerenju Predsjedniku i Upravi.
Predlažem da se formira i delegacija onih prijatelja Slobode, pa neka idu razgovarati sa gospodinom Rizahom Meškovićem, neka onda zamole faraona da i on u ime funkcije na kojoj se nalazi, zamoli g. Meškovića da mu da dijagnozu stanja i put ka izlječenju FK "Sloboda".
Ovako sve ide po njihovom "planu", fudbal umire na Tušnju, tribina se prazni a svjedoka je sve manje.
P.S. Sad se prisjećam da su kad su se svadili sa Ekremom Šehovićem prije nekih 8 godina štampali i lijepili po gradu posmrtnice fudbalskom klubu "Sloboda".
Najmanje što je mogao uraditi je da sazove hitnu sjednicu Uprave, da zauzmu stav o treneru i stanju u ekipi, jer navijači su jasno rekli svoj stav.
Azmir Husić očito nema poštovanja prema FK"Sloboda" niti prema njenim navijačima, pa je poput "vlasnika" Kluba odmah bez Uprave sasuo u lice javnosti da trener Karić ostaje. (misleći da će ovo proći za par dana)
Naravno, jer je ispunio plan a plan je da Sloboda nije mušterija za povratak u PL. Husić i njegov trener su samo izvršioci "faraonovog" plana. Sad se prisjećam kad je Husić kao podpredsjednik u "Mesketovoj" Upravi hinjski šutio dok su igrači masovno napuštali Slobodu zbog dugova prema njima. Gdje je tada bio da se lati džepa i sa svojim paretinama zadrži onu ekipu. Šutio je i čekao da "Meske" ode jer je "Meske" zaista želio povratak Slobode u PL. Nisam advokat "Mesketu", ali kako to da je Husić tek njegovim i Sadikovićevim odlaskom odmah izvadio pare doveo Smajla Karića i kamaru fudbalskih neznalica. (podsjećam tada nas je napustilo 10-ak igrača)
Husić je očito pristao da sluša faraona tj. da drži Slobodu tu negdje ali nipošto da je vrati u Premijer Ligu. Sad je postao i glasnogovornik lokalne vlasti pa najavljuje nove šarene laže. Da ova vlast na čelu sa faraonom voli Slobodu izašla bi s prijedlogom da se minimum 1% iz budžeta opštine Tuzla odvoji za FK "Slobodu" (cca 450.000 maraka).
Ova količina novca je neophodno potrebna da bi pričali o ekspresnom povratku u PL. Povratak u PL košta skuplje nego boravak u PL. (negdje u sredini tabele)
Mislim da griješimo što glorificiramo Husića. On je samo paravan lokalnim vlastima. Naravno da je on u stanju "platiti kafu nekolicini novinara i navijača" da ga hvale do neba ali gubimo vrijeme i to dragocijeno vrijeme. Apelujem na Predsjednika Skupštine FK "Sloboda" da sazove vandrednu Skupštinu da se glasa o povijerenju Predsjedniku i Upravi.
Predlažem da se formira i delegacija onih prijatelja Slobode, pa neka idu razgovarati sa gospodinom Rizahom Meškovićem, neka onda zamole faraona da i on u ime funkcije na kojoj se nalazi, zamoli g. Meškovića da mu da dijagnozu stanja i put ka izlječenju FK "Sloboda".
Ovako sve ide po njihovom "planu", fudbal umire na Tušnju, tribina se prazni a svjedoka je sve manje.
P.S. Sad se prisjećam da su kad su se svadili sa Ekremom Šehovićem prije nekih 8 godina štampali i lijepili po gradu posmrtnice fudbalskom klubu "Sloboda".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 jun 2017, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Eto još 3 kola pa ćemo da vidimo šta će Azmir odlučiti,ako Karić ostane BOJKOTOVATI tekme i to je to.Onda neka igraju pred 10-15 gledalaca na Tušnju 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Najbolje ti je bilo i da ne komentarises, jer vise izvala i gluposti jos nisam procitao na ovom forumu. Kako te bolan nije stid blatiti predsjednika kad svi ovdje znaju da ovog covjeka nije bilo danas ne bi bilo ni Slobode. Jedini ja uspio pridobiti Faraona pa da nam poveca transu za iducu godinu. Sam je rekao da se strpimo jos 3 kola i ja ga podrzavam u tome jer odlazak karica nece nam ni pomoci a ni odmoci, i vjerujem da ce na polusezoni krenuti sasvim nova ekipa i ako je rekao da je cilj PL ja vjerujem da ce ga i ostvariti.sloboda72 je napisao/la:Nisam imao namjeru diskutovati do kraja jesenjeg dijela lige ali istup Predsjednika Husića me ponukao na to.
Ja se samo bojim da Azmir nista novo ne radi jer napusta klub na polusezoni.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Strpit se jos 3 kola i ne pratit ovu bruku i pokazat konacno sta se misli o klOVNU na klupi.
Jos ne dao Bog da dobijemo sve tri utakmice e tek se onda mozemo yebat, bolje -10 sa sposobnim trenerom i igracima u drugom dijelu nego +5 sa ovim hajvanom i dalje.
Jos ne dao Bog da dobijemo sve tri utakmice e tek se onda mozemo yebat, bolje -10 sa sposobnim trenerom i igracima u drugom dijelu nego +5 sa ovim hajvanom i dalje.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
nema Azmir lose namjere al covjek ne zna voditi klub kakav je Sloboda! nadati se promjenama na polusezoni al Azmir je jucer jako cudno djelovao i otresao navijace ko s pjesmom! sad fino bojkotovat utakmicu protiv Gradine i cekat polusezonu ako ne bude drasticnih promjena bojkotovat citavu drugu polusezonu!
Sloboda Tuzla
uz dužno poštovanje prema slobodi,moram da kažem da čitava ekipa snosi posljedice iz prethodnih sezona,mislim da samo FUKARE mogu to da promjene,nije tu kriv ni trener ni igrači,već ljudi koji su oko kluba uzimaju pare i njima je dobro a klub ih neinteresuje.
-
- Kontakt:
ssta cemo bolan bojkotovati,300 posmatraca,i 50 fukara Koje navijaju preko ograde jer nece da plate kartu,a Puna Usta slobode...
par pojedinaca nemogu sami,ovo se radi godinama,rasturili su fukare iznutra...rastjerivanjem batinama,parama,rastjerali publiku..u klub doveli svoje ljude...sve su pripremili,bojim se najgoreg scenarija..
tih 15 hiljada je bacanje magle..faraon je javno prije par godina delegaciji fukara predlozio spajanje,ili ti ga fuziju sa mramorom...on ce istrajati u gasenju slobode,crko dabogda

par pojedinaca nemogu sami,ovo se radi godinama,rasturili su fukare iznutra...rastjerivanjem batinama,parama,rastjerali publiku..u klub doveli svoje ljude...sve su pripremili,bojim se najgoreg scenarija..

tih 15 hiljada je bacanje magle..faraon je javno prije par godina delegaciji fukara predlozio spajanje,ili ti ga fuziju sa mramorom...on ce istrajati u gasenju slobode,crko dabogda
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Sad nekim i Azmir ne valja kako sam mogao procitati,a sad kako @klasik rece napusta klub na polusezoni..
Nije covjek kriv sto ima mutavog trenera i manekene na terenu,treba njemu pravi trener i jedno 3-4 kvalitetna igraca i to je to..

Nije covjek kriv sto ima mutavog trenera i manekene na terenu,treba njemu pravi trener i jedno 3-4 kvalitetna igraca i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja ne vjerujem da iko išta može reći protiv predsjednika za ovo 9-10 mjeseci kako je na toj poziciji, bilo šta da je negativno uradio. Sve što je čovjek obećao, uspio je ispuniti. Digla se možda i prevelika prašina nakoj jučerašnjeg poraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.