Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
jasmin256 je napisao/la:daj ba zna li neko do cega je ? odjednom mi samo podje nesto pricat iz racunara, i to kad sam na netu glupo zvuci, al je stvarno tako
progovorio ti komp hahaha,mozda si ostavio upaljenu muziku negdje nesto otvorio sta ja znam
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
neutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima.
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
Onaj sudija sto se pokriva po licu, malo debeljuskast.On mi je tetak
mogu li na svom kompu pucati CM 2009 (champioship manager)
procesor: pentium 4 CPU 2.80Ghz, RAM: 512, graf. 96 MB
ako ne moze, moze li onda CM 2008
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
neutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima.
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
Onaj sudija sto se pokriva po licu, malo debeljuskast.On mi je tetak
O liku i djelu neprikosnovenog vođe Narodnooslobodilačkog rata 1941.-1945. i čovjeku koji je 35 godina vodio SFRJ i čiji je cilj bio pomirenje nezavisnosti Jugoslavije te ravnopravnost među njenim nacijama, nije nužno mnogo govoriti. Svi znaju ko je bio drug Tito, a oni malo stariji sjećaju se i ovog tužnog dana, kada je cijela Jugoslavija plakala za svojim vođom.
[youtube][/youtube]
Josip Broz Tito sahranjen je u 'Kući cveća' na Dedinju u Beogradu 8. maja, a da je bio veliki vođa i državnik svjedoči i činjenica da jenjegovom ispraćaju prisustvovalo 209 delegacija iz 127 zemalja i oko 700. 000 ljudi.Nakon toga svake godina na ovaj dan u 15:05 sati širom Jugoslavije uključivale su se sirene i tada je svako na mjestu gdje se zatekao minutom šutnje odavao počast drugu Titu. Sirene se već odavno ne oglašavaju, ali se i ove godine očekuje da će njegovi saborci i sljedbenici iz svih krajeva bivše Jugoslavije obilježiti godišnjicu Titove smrti polaganjem vijenaca i odavanjem počasti u "Kući cveća" u Beogradu.
Članovi društva Josip Broz Tito su danas u 15:00 sati položili cvijeće ispred statue Maršala u parku kampusa Univerziteta u Sarajevu.