Safet Sušić - Pape

apolo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la apolo » 28 maj 2014, 20:58

Svi znaju bolje od selektora, koji je "placen"( doduse mizerno) za taj posao, koji nas krupnim koracima vodi do danas nezamislivog uspjeha. Selektor slozio ekipu, onako selektorski, kako to njemu odgovara. S tom njegovom ekipom je Bosna "otresla" Grcku bez po muke ( za tu epizodu je naravno kriva sreca, selektor je samo figura, lik kom drugi kroje sastav, koji nema autoritet, nema savjest i pije jos uz Ramazan ;) ). Nije uopste bitno sto Grcka slovi za najjaci bunker u Evropi. Sad za par dana kad "otrese" Argentinu kao i Grcku, kad izbiju nemiri sirom Argentine, opet ce biti za sve kriv selektor. Nema veze, njegova ledja su dovoljno jaka da se ne poviju pod teretom kritika odredjenog broja forumasa sa ss.ba. Nece niko na ovom svijetu nad nama popravljat gol razliku, pa nece ni Spanija aBd. Mi imamo dobre igrace, oni ce bez obzira na sve, pruziti najbolje partije bas u Brazilu, tu igrace skautira 5 ML.ljudi. To je turnirsko takmicenje i tu ce nasim igracima, kad pruze partije zivota, cijena porasti svakom za par miliona. Motiva ima dosta, na svakoj poziciji imamo extra igrace, samo se zavalite i uzivajte. Opusteno. Bosna je prvi put na turniru i da Bog dragi da da naletimo na Portugal.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2014, 21:14

[youtube][/youtube]

:salut: :opaopa:
1946

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 maj 2014, 22:53

po meni nije najbolja opcija staviti i Misketa i Pjanića zajedno od 1. minute, vi kako hocete
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 29 maj 2014, 09:08

xavi26 je napisao/la:
goldzija je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:[quote="undefined00

naravno.slazem se i sa ovim.Ibisevic protiv Argentine je stvarno višak.barem do neke 80-te minute :) da ne racunam sto u ovoj njegovoj 4-4-2 nema ni kvalitetnog defanzivnog veznog i što nam je sredina terena u debaklu a Argentinci su ba]s na tom dijelu i najjači. Neki malo bolji selektor bi ovo malo bolje slozio i organizovao
ja razumijem da svatko ima pravo na svoje misljenje,ali kad napises da bi to,, malo bolji selektor ovo malo bolje poslozio i organizovao,,znaci da si ti bolji od trenutnog selektora,jer znas gdje je problem,a Pape ne zna,puno sebe dizete,a rezultate koje ovaj selektor ima nipodastavate.Zar je bitno u kojoj formaciji igramo,ako svi ne dadnu sve od sebe,taman da imas 8 stopera i 8 def.veznih dzaba je.Ako Argentina ima najbolji napad na svijetu,i igra sa 5-6 ofanzivnih igraca,koji nemaju sklonosti u defanzivi,zar onda nijne logika,da im je taj defanzivni dio slabija strana,pa zasto to ne pokusati iskoristiti sa ofanzivnijom varijantom.Nasa najbolja utakmica u kvalifik.je bila u formaciji 4-4-2 sa Ibisevicem sa defanzivnom ulogom po desnoj strani i to je meni izgledalo super.U isto vrijeme svi igraci su defanzivno odradili odlican posao,pogotovu oni naprijed od Misketa,Ibisevica do DZeke.Po meni formacija je manje bitna,ako igraci daju sve od sebe,i ako se brane i napadaju kao tim.
[/quote]
a ko je bio protivnik u toj najboljoj utakmici? Lihtenstajn ili Estonija?[/quote][/quote][/quote][/quote]

to i jA velim.očigledno naši ne kontaju da nije isto igrati sa latvijom i Argentinom

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 maj 2014, 09:24

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-pa ... ava/132200" onclick="window.open(this.href);return false;

Objasnio Susic :salut: :bow: :bih:
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 maj 2014, 09:29

Čuj nece Boris ni da se javlja kolegama iz reprezentacije kad ga zovu na telefon!!!! Još niže toneš Borise...

Sent from my Home using fingers

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 29 maj 2014, 09:35

Na stranu svaki nacionalizam i svako preseravanje ali Pandza kao i Sanjin Prcić imaju razloga da se ljute na Susica.Obojica su Hrvati ali je Pandza 3 puta bolji od nepokretnog Tonija Šunjića koga niko normalan ne bi poveo na SP.Sa spiska su izostavljeni i Sanel Jahić-koji je izmislio fudbal za Avdiju Vrsajevića a koji sad kako se je oporavio Mujdza i Vranjes i vratio Besic reprezentaciju uopšte ne treba.Komentarisati pozivanje jednog Fejzića koji je drugoligaški golman,Ibričića van svake forme da bi Dzeki i Spahi bilo zanimljivo je takodje jadno.Ostalo je tu jos imena kao Muslimović npr.Moglo se je tu uraditi nesto i povodom Hrgote i Muamera Tankovića!Takodje u mladoj reprezentaciji ima par imena koji zasluzuju da vide SP prije nego Tino Sven Susic

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 maj 2014, 09:49

damirdamic72 je napisao/la:Na stranu svaki nacionalizam i svako preseravanje ali Pandza kao i Sanjin Prcić imaju razloga da se ljute na Susica.Obojica su Hrvati ali je Pandza 3 puta bolji od nepokretnog Tonija Šunjića koga niko normalan ne bi poveo na SP.Sa spiska su izostavljeni i Sanel Jahić-koji je izmislio fudbal za Avdiju Vrsajevića a koji sad kako se je oporavio Mujdza i Vranjes i vratio Besic reprezentaciju uopšte ne treba.Komentarisati pozivanje jednog Fejzića koji je drugoligaški golman,Ibričića van svake forme da bi Dzeki i Spahi bilo zanimljivo je takodje jadno.Ostalo je tu jos imena kao Muslimović npr.Moglo se je tu uraditi nesto i povodom Hrgote i Muamera Tankovića!Takodje u mladoj reprezentaciji ima par imena koji zasluzuju da vide SP prije nego Tino Sven Susic
Cuj na stranu nacionalizam. Idi se "log out" i onda zamoli administraciju da te izbrisu sa foruma i onda se idi odjavi iz cipsa da uopste ne postojis.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 29 maj 2014, 10:02

Pa koji nacionalizam??? Dajte citirajte koga je uvrijedio ovim tekstom? Koji narod? Koju vjeru??
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 maj 2014, 10:06

Pauleta je napisao/la:Pa koji nacionalizam??? Dajte citirajte koga je uvrijedio ovim tekstom? Koji narod? Koju vjeru??
Hajde ti jednom za raju nabroj "potencijalne" zmajeve, Cican i co.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 maj 2014, 10:07

Pape jel te stid.Dabogda ti Stilic na san doso.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 29 maj 2014, 10:11

masteRofPoker je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Pa koji nacionalizam??? Dajte citirajte koga je uvrijedio ovim tekstom? Koji narod? Koju vjeru??
Hajde ti jednom za raju nabroj "potencijalne" zmajeve, Cican i co.

Avdija Vršajevića, Asmir Avdukić, Anel Hadžić, TS Sušić, Senijad Ibričić, Edin Višća, Muhamed Bešić... Mislim da je dovoljno. Ljudi igraju u mega ekipama kao što su Hajduk i Ferencvaros. Zaista ne zamjenjivi i gordi momci.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 maj 2014, 10:15

Bešić je Tiago za svakog tvog polupolovnjaka koji bi se ugurali u BiH samo zato jer ih "matice" nece!!!

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 29 maj 2014, 10:23

sta ba pricas damire sanjin prcic je bosnjo

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 29 maj 2014, 10:23

Batko je napisao/la:Bešić je Tiago za svakog tvog polupolovnjaka koji bi se ugurali u BiH samo zato jer ih "matice" nece!!!

Za Salatića??? Kakav nacionalizam

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 29 maj 2014, 10:26

damirdamic72 je napisao/la:Na stranu svaki nacionalizam i svako preseravanje ali Pandza kao i Sanjin Prcić imaju razloga da se ljute na Susica.Obojica su Hrvati ali je Pandza 3 puta bolji od nepokretnog Tonija Šunjića koga niko normalan ne bi poveo na SP.Sa spiska su izostavljeni i Sanel Jahić-koji je izmislio fudbal za Avdiju Vrsajevića a koji sad kako se je oporavio Mujdza i Vranjes i vratio Besic reprezentaciju uopšte ne treba.Komentarisati pozivanje jednog Fejzića koji je drugoligaški golman,Ibričića van svake forme da bi Dzeki i Spahi bilo zanimljivo je takodje jadno.Ostalo je tu jos imena kao Muslimović npr.Moglo se je tu uraditi nesto i povodom Hrgote i Muamera Tankovića!Takodje u mladoj reprezentaciji ima par imena koji zasluzuju da vide SP prije nego Tino Sven Susic
pa ti napisi nesto po ovom forumu :silent:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 maj 2014, 10:30

Pauleta je napisao/la:
Batko je napisao/la:Bešić je Tiago za svakog tvog polupolovnjaka koji bi se ugurali u BiH samo zato jer ih "matice" nece!!!

Salatic, onaj u crvenom dresu misliš :-)

Samo nam takvi trebaju da jos kvare atmosferu...

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 29 maj 2014, 10:33

Batko je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:

Salatic, onaj u crvenom dresu misliš :-)

Samo nam takvi trebaju da jos kvare atmosferu...

Ako nije ovo, onda je ono... bla, bla, bla... Nemaš argumente. Bitno je napadati i lijepiti etikete. Sjećam se jako dobro tvog oduševljenja mogućim pozivanjem Salatića. Dakle, iako je Salatić bolji i zaista treba reprezentaciji, iako je u najboljim godinama i igra vrhunski, ne može jer se zove Veroljub i slikao se zamilsi u dresu Srbije. Zaista ne oprostivo. Ko je tu nacionalist i šovinist???

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 maj 2014, 10:35

ovdje je poenta i jedina istina da je SAFET SUŠIC PAPE selektor reprezentacije koja se plasirala na SP i on poziva igrace koje zeli i on ce na kraju da odgovara za igre na SP .a svaki navijac i ne navijac ima neku zamjerku koga je trebao pozvati zasto ovog nije a ovog jeste.neki su se toliko okomili i pljuju safeta da nece moci ni navijati za svoju reprezentaciju ,samo zbog toga da bi mogli ovdje na forumu napisati da su oni bili upravu kako pape nema pojma .ljudi opustite se i uzivajte u SP :bih: :bih: :bih:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 maj 2014, 10:36

ljudi ovi spominju salatica pa ljudi jel vi volite bosnu jestel vi ponosni bosanci ili ste ensto drugo taj salatic nas je odbio jer je njegova domovina srbija i sad kad nemoze za domovinu da mu je za bosnu da se proda...oko pandze mi ljudi imamo 4 stopera koji su kvalitetniji i od pandze i sunjica a tog 5 je pozvao vodio se time ko je vise igrao pandza je pola sezone povrijedjen pola sezone nece da potpise za klubove malo mu repe uopste nije razmisljao o repki d aje imao volju da ide u brazil dosao bi u svoj siroki odigrao sezonu za dzabe ako treba i sad bi bio putnik u brazil.....vidim sad neki stilica spominju ljudi covjek postigao 5 golova i doam treba u repku a prethodne 3 godine odigrao 15 utakmica dj ljudi uozibljite se....sanjin prcic mislim da je mali previse htio dobar igrac jeste trebao je da igra za mladu repku i nakon ovih igara u francuskoj na krajus ezone ubijedjen sam da bi ga susic zvao.....a susic ja sam ga cijenio ali je izgubio na krebilitetu radi vrsajevica pogotov susica ali i drugi selektori pogledajte spiskove pa vidite kakve su ljudi igrace izostavljali pa ti igraci nisu nisko padali kao nas pandza a susicu zato povede susica ja neznam ja se nadam nekada da ce ovaj susic biti paklen igrac pa da cemo se zahvaljivati saji ali :?:
P.S sata treba sve bataliti ova sranja najbolji su u americi tako toga se drzimo i idemo do trona abd :bih: :bih:
Samo Sarajevo

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.