Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

RoninX
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la RoninX » 10 avg 2024, 17:20

Btw jel samo meni suhveli da Dzevad Alihodzic osvane u savezu? Covjek koji je vecinu zivota proveo u Zagrebu?

Nista se ne prepusta slucaju....

Sad mi je Ok i da igra Roberson ...samo da i njega ne otjeraju, da ne bi slucajno zabio koju tricu.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 10 avg 2024, 18:17

RoninX je napisao/la:
10 avg 2024, 17:20
Btw jel samo meni suhveli da Dzevad Alihodzic osvane u savezu? Covjek koji je vecinu zivota proveo u Zagrebu?

Nista se ne prepusta slucaju....

Sad mi je Ok i da igra Roberson ...samo da i njega ne otjeraju, da ne bi slucajno zabio koju tricu.
Druze, no sikiriki plaho za vikend ... ti svakako ne bi igr'o na EP-u ... a ni igracima se neigra ljeti plaho ... zato cuchnut' i nadat' se kakvom HKS shkartu zauzvrat za sljedece kvale ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 10 avg 2024, 18:33

Daj ljudi ostavite se politike pa ovo je zlocin i prodaja drzave nasim ocima.

@Wanderson ma nemam pojma iskreno mislim da sam negdje procitao da je neko nesto napisao za Evansa nije ni bitno, do sada smo morali imati igraca na pleju pa god to
bio.

Kakva smo kretenska nacija to nigdje na svijetu nema. :puke:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 avg 2024, 22:25

Nerealno da neće nikog naturalizovati, koja izdaja države. Imali su godinu dana da pronađu nekog na playu ali valja raditi svoj posao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 avg 2024, 22:42

Ovo treba na svim medijima razglasiti podhitno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 10 avg 2024, 23:05

RoninX je napisao/la:
10 avg 2024, 17:12
Nista tuznije od botova koji zaradjuju pisuci po forumima, cak i sportskim. Garibi su sada dobili naputak da za sve lose sto rade kazu "pa i sda je radila isto". Pa vi ste dovedeni da budete promjena a ne dodikova i coviceva kujica....nema vise konakovica da spominje kladionice a vpdio je izmedju ostalog kampanju na tome kako ce stati na kraj hdzovom izvoru finasiranja..majku li mu prodatu

Mirne duse mogu reci da su trojkasi gori od sda - jer su trojkasi izdali NADU da moze biti bolje od rezima veleizdajnika i lopova iz sda

Sda se nazalost vraca za dvije godine jer su lignjoslavi poput forte i becirevica, glupani poput niksica, unistili nadu da moze biti bolje...napustanje stanovnistva to potvrdjuje

Ovo je zadnji komentar na ovu temu
Ko smo to mi??
Meni je SDA sjebala život, tako da im nikad halaliti neću...Trojka je bez kapaciteta ali nikad i niko ne može ovu zemlju unazaditi ko što je tvoja mila SDA...Godine će trebati da se njihov lopovluk ispravi...
HDZ i SNSD/SDS ti je voljeni dedo legalizovao i nikad ih se riješiti nećemo...
I od mene toliko na ovu temu.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 10 avg 2024, 23:21

Pa nasi su morali naci Amera odmah za Francuze i dobiti tu utakmicu, vec tad se ovo moglo naslutiti i odmah sam to pisao.

Sve je jasno kao dan, samo je tuzno sto igraci ne dignu glas, u ratu se ovo nije desavalo, a i tad je Kinđe ovo go.vno sto nam sjedi klupi postavio na pravo mjesto, yebem mu cijelu porodicu izdajnicku.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 11 avg 2024, 17:00

Mister No je napisao/la:
10 avg 2024, 23:05
RoninX je napisao/la:
Nista tuznije od botova koji zaradjuju pisuci po forumima, cak i sportskim. Garibi su sada dobili naputak da za sve lose sto rade kazu "pa i sda je radila isto". Pa vi ste dovedeni da budete promjena a ne dodikova i coviceva kujica....nema vise konakovica da spominje kladionice a vpdio je izmedju ostalog kampanju na tome kako ce stati na kraj hdzovom izvoru finasiranja..majku li mu prodatu

Mirne duse mogu reci da su trojkasi gori od sda - jer su trojkasi izdali NADU da moze biti bolje od rezima veleizdajnika i lopova iz sda

Sda se nazalost vraca za dvije godine jer su lignjoslavi poput forte i becirevica, glupani poput niksica, unistili nadu da moze biti bolje...napustanje stanovnistva to potvrdjuje

Ko smo to mi??
Meni je SDA sjebala život, tako da im nikad halaliti neću...Trojka je bez kapaciteta ali nikad i niko ne može ovu zemlju unazaditi ko što je tvoja mila SDA...Godine će trebati da se njihov lopovluk ispravi...
Nazovem sda veleizdajnicima i lopovima, i ovaj trojkaski tokmak mi pripisuje sda simpatije. :rol: Zato ste i gotovi naredne izbore, jer veze sa zivotom nemate, sda je nacela a vi cete udarit posljednji ekser.

Ista veleizdajnicka kleptomanska matrica

Samo sto je za vrijeme sda bilo vise talenata pa se posrecila neka generacija... A i onaj mahmutovic je pokazivao da mu je stalo makar se i ugradjivao...

Trojkase ne zanima sport...njim je gay parada najveci prioritet.

Aziza Bekira treba svaki dan prozivat...ali ocito je zaba skuhana, i nikog vise ne zanima sta se desava

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 avg 2024, 10:58

Gegic presao u Zadar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 18 avg 2024, 11:38

DamirT je napisao/la:
18 avg 2024, 10:58
Gegic presao u Zadar.
Zadar pravi ozbiljnu ekipu, Gegić je dobio euroligaške uslove.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 22 avg 2024, 11:55

Buducnost dovela Azubuikea na centru...ne znam sto Kameni ne trazi od Miska da ga posalje negdje, makar u neki osrednji spanski klub.

Dzaba mu najbolje petorke aba lige uvijek ce biti Bosanac kojem se lupom traze mahane (zastita reketa) a zanemaruju sve dobre strane...

Ako ce igrat 20 minuta u aba ligi....idi brate sto dalje iz te mafijaske prcije

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 22 avg 2024, 12:39

Pri kraju videa govori se i o sportu i kako se svjesno radi na rastakanju svih naših selekcija

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 avg 2024, 12:59

RoninX je napisao/la:
11 avg 2024, 17:00
Mister No je napisao/la:
10 avg 2024, 23:05
RoninX je napisao/la:

Ko smo to mi??
Nazovem sda veleizdajnicima i lopovima, i ovaj trojkaski tokmak mi pripisuje sda simpatije. :rol: Zato ste i gotovi naredne izbore, jer veze sa zivotom nemate, sda je nacela a vi cete udarit posljednji ekser.

Ista veleizdajnicka kleptomanska matrica

Samo sto je za vrijeme sda bilo vise talenata pa se posrecila neka generacija... A i onaj mahmutovic je pokazivao da mu je stalo makar se i ugradjivao...

Trojkase ne zanima sport...njim je gay parada najveci prioritet.

Aziza Bekira treba svaki dan prozivat...ali ocito je zaba skuhana, i nikog vise ne zanima sta se desava
Nije ovo forum za tebe. Kao sto sam najavio na drugoj temi, pozdravljamo se

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 24 avg 2024, 16:38

RoninX je napisao/la:
22 avg 2024, 11:55
Buducnost dovela Azubuikea na centru...ne znam sto Kameni ne trazi od Miska da ga posalje negdje, makar u neki osrednji spanski klub.

Dzaba mu najbolje petorke aba lige uvijek ce biti Bosanac kojem se lupom traze mahane (zastita reketa) a zanemaruju sve dobre strane...

Ako ce igrat 20 minuta u aba ligi....idi brate sto dalje iz te mafijaske prcije
U sastavu je bio i Kenan Kamenjaš koji nije trenirao od kada je u klub stigla ponuda italijanskog Trapanija.

Budućnost je odbila 350 hiljada eura na ime obeštećenja, a sada je agent Miško Ražnatović objavio da je centar iz Bosne i Hercegovine produžio ugovor sa Podgoričanima na tri sezone.
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 25 avg 2024, 20:40

Necemo valjda igrati dvomec protiv Hrvatske opet sa Aticem na playu ahahhahabababababab jbem ti savez umrli

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 25 avg 2024, 21:10

moreno123 je napisao/la:
25 avg 2024, 20:40
Necemo valjda igrati dvomec protiv Hrvatske opet sa Aticem na playu ahahhahabababababab jbem ti savez umrli
Pitanje je hoćemo li uopšte igrati sa hrvatima

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 10 sep 2024, 12:24

Samanic nogiran iz Fenera. Sad ce vjerovatno doci u neki EC klub i tako moci igrati za Hrvate protiv nas. S druge strane, kod nas se ni ne nazire novi Amerikanac, a igraci koji su dio rotacije ili se nalaze na uzim spiskovima jos uvijek bez kluba (Lazic, Vrabac, Campara).

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 sep 2024, 12:39

Ma gori smo mi sto se necemu nadamo u tim utakmicama. Tamo ce nas nabiti maksimalno, ovdje eventualno neka minimalna pobjeda. Jos ne igra Musa, jedini koji zna izmisliti poene...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2024, 17:25

Ghuraba je napisao/la:
10 sep 2024, 12:24
Samanic nogiran iz Fenera. Sad ce vjerovatno doci u neki EC klub i tako moci igrati za Hrvate protiv nas. S druge strane, kod nas se ni ne nazire novi Amerikanac, a igraci koji su dio rotacije ili se nalaze na uzim spiskovima jos uvijek bez kluba (Lazic, Vrabac, Campara).
Lazic ima boljih obaveza :( Streetball.....prica se da ima Problem sa lovom,koji je uzrok ne znam.Adin se povezuje sa Bosnom.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 sep 2024, 16:16

lumani je napisao/la:
10 sep 2024, 17:25
Ghuraba je napisao/la:
10 sep 2024, 12:24
Lazic ima boljih obaveza :( Streetball.....prica se da ima Problem sa lovom,koji je uzrok ne znam.Adin se povezuje sa Bosnom.
Adin Vrabac :facepalm: :facepalm: zasto....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], TripleThreat i 12 gostiju.