Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Btw jel samo meni suhveli da Dzevad Alihodzic osvane u savezu? Covjek koji je vecinu zivota proveo u Zagrebu?
Nista se ne prepusta slucaju....
Sad mi je Ok i da igra Roberson ...samo da i njega ne otjeraju, da ne bi slucajno zabio koju tricu.
Nista se ne prepusta slucaju....
Sad mi je Ok i da igra Roberson ...samo da i njega ne otjeraju, da ne bi slucajno zabio koju tricu.
Druze, no sikiriki plaho za vikend ... ti svakako ne bi igr'o na EP-u ... a ni igracima se neigra ljeti plaho ... zato cuchnut' i nadat' se kakvom HKS shkartu zauzvrat za sljedece kvale ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Daj ljudi ostavite se politike pa ovo je zlocin i prodaja drzave nasim ocima.
@Wanderson ma nemam pojma iskreno mislim da sam negdje procitao da je neko nesto napisao za Evansa nije ni bitno, do sada smo morali imati igraca na pleju pa god to
bio.
Kakva smo kretenska nacija to nigdje na svijetu nema.
@Wanderson ma nemam pojma iskreno mislim da sam negdje procitao da je neko nesto napisao za Evansa nije ni bitno, do sada smo morali imati igraca na pleju pa god to
bio.
Kakva smo kretenska nacija to nigdje na svijetu nema.

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nerealno da neće nikog naturalizovati, koja izdaja države. Imali su godinu dana da pronađu nekog na playu ali valja raditi svoj posao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo treba na svim medijima razglasiti podhitno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ko smo to mi??RoninX je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:12Nista tuznije od botova koji zaradjuju pisuci po forumima, cak i sportskim. Garibi su sada dobili naputak da za sve lose sto rade kazu "pa i sda je radila isto". Pa vi ste dovedeni da budete promjena a ne dodikova i coviceva kujica....nema vise konakovica da spominje kladionice a vpdio je izmedju ostalog kampanju na tome kako ce stati na kraj hdzovom izvoru finasiranja..majku li mu prodatu
Mirne duse mogu reci da su trojkasi gori od sda - jer su trojkasi izdali NADU da moze biti bolje od rezima veleizdajnika i lopova iz sda
Sda se nazalost vraca za dvije godine jer su lignjoslavi poput forte i becirevica, glupani poput niksica, unistili nadu da moze biti bolje...napustanje stanovnistva to potvrdjuje
Ovo je zadnji komentar na ovu temu
Meni je SDA sjebala život, tako da im nikad halaliti neću...Trojka je bez kapaciteta ali nikad i niko ne može ovu zemlju unazaditi ko što je tvoja mila SDA...Godine će trebati da se njihov lopovluk ispravi...
HDZ i SNSD/SDS ti je voljeni dedo legalizovao i nikad ih se riješiti nećemo...
I od mene toliko na ovu temu.
Pa nasi su morali naci Amera odmah za Francuze i dobiti tu utakmicu, vec tad se ovo moglo naslutiti i odmah sam to pisao.
Sve je jasno kao dan, samo je tuzno sto igraci ne dignu glas, u ratu se ovo nije desavalo, a i tad je Kinđe ovo go.vno sto nam sjedi klupi postavio na pravo mjesto, yebem mu cijelu porodicu izdajnicku.
Sve je jasno kao dan, samo je tuzno sto igraci ne dignu glas, u ratu se ovo nije desavalo, a i tad je Kinđe ovo go.vno sto nam sjedi klupi postavio na pravo mjesto, yebem mu cijelu porodicu izdajnicku.
Nazovem sda veleizdajnicima i lopovima, i ovaj trojkaski tokmak mi pripisuje sda simpatije.Mister No je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:05Ko smo to mi??RoninX je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:12Nista tuznije od botova koji zaradjuju pisuci po forumima, cak i sportskim. Garibi su sada dobili naputak da za sve lose sto rade kazu "pa i sda je radila isto". Pa vi ste dovedeni da budete promjena a ne dodikova i coviceva kujica....nema vise konakovica da spominje kladionice a vpdio je izmedju ostalog kampanju na tome kako ce stati na kraj hdzovom izvoru finasiranja..majku li mu prodatu
Mirne duse mogu reci da su trojkasi gori od sda - jer su trojkasi izdali NADU da moze biti bolje od rezima veleizdajnika i lopova iz sda
Sda se nazalost vraca za dvije godine jer su lignjoslavi poput forte i becirevica, glupani poput niksica, unistili nadu da moze biti bolje...napustanje stanovnistva to potvrdjuje
Meni je SDA sjebala život, tako da im nikad halaliti neću...Trojka je bez kapaciteta ali nikad i niko ne može ovu zemlju unazaditi ko što je tvoja mila SDA...Godine će trebati da se njihov lopovluk ispravi...
I od mene toliko na ovu temu.

Ista veleizdajnicka kleptomanska matrica
Samo sto je za vrijeme sda bilo vise talenata pa se posrecila neka generacija... A i onaj mahmutovic je pokazivao da mu je stalo makar se i ugradjivao...
Trojkase ne zanima sport...njim je gay parada najveci prioritet.
Aziza Bekira treba svaki dan prozivat...ali ocito je zaba skuhana, i nikog vise ne zanima sta se desava
Gegic presao u Zadar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Buducnost dovela Azubuikea na centru...ne znam sto Kameni ne trazi od Miska da ga posalje negdje, makar u neki osrednji spanski klub.
Dzaba mu najbolje petorke aba lige uvijek ce biti Bosanac kojem se lupom traze mahane (zastita reketa) a zanemaruju sve dobre strane...
Ako ce igrat 20 minuta u aba ligi....idi brate sto dalje iz te mafijaske prcije
Dzaba mu najbolje petorke aba lige uvijek ce biti Bosanac kojem se lupom traze mahane (zastita reketa) a zanemaruju sve dobre strane...
Pri kraju videa govori se i o sportu i kako se svjesno radi na rastakanju svih naših selekcija
Nije ovo forum za tebe. Kao sto sam najavio na drugoj temi, pozdravljamo seRoninX je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:00Nazovem sda veleizdajnicima i lopovima, i ovaj trojkaski tokmak mi pripisuje sda simpatije.Mister No je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:05Ko smo to mi??RoninX je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:12Nista tuznije od botova koji zaradjuju pisuci po forumima, cak i sportskim. Garibi su sada dobili naputak da za sve lose sto rade kazu "pa i sda je radila isto". Pa vi ste dovedeni da budete promjena a ne dodikova i coviceva kujica....nema vise konakovica da spominje kladionice a vpdio je izmedju ostalog kampanju na tome kako ce stati na kraj hdzovom izvoru finasiranja..majku li mu prodatu
I od mene toliko na ovu temu.Zato ste i gotovi naredne izbore, jer veze sa zivotom nemate, sda je nacela a vi cete udarit posljednji ekser.
Ista veleizdajnicka kleptomanska matrica
Samo sto je za vrijeme sda bilo vise talenata pa se posrecila neka generacija... A i onaj mahmutovic je pokazivao da mu je stalo makar se i ugradjivao...
Trojkase ne zanima sport...njim je gay parada najveci prioritet.
Aziza Bekira treba svaki dan prozivat...ali ocito je zaba skuhana, i nikog vise ne zanima sta se desava
RoninX je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:55Buducnost dovela Azubuikea na centru...ne znam sto Kameni ne trazi od Miska da ga posalje negdje, makar u neki osrednji spanski klub.
U sastavu je bio i Kenan Kamenjaš koji nije trenirao od kada je u klub stigla ponuda italijanskog Trapanija.
Budućnost je odbila 350 hiljada eura na ime obeštećenja, a sada je agent Miško Ražnatović objavio da je centar iz Bosne i Hercegovine produžio ugovor sa Podgoričanima na tri sezone.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Necemo valjda igrati dvomec protiv Hrvatske opet sa Aticem na playu ahahhahabababababab jbem ti savez umrli
Samanic nogiran iz Fenera. Sad ce vjerovatno doci u neki EC klub i tako moci igrati za Hrvate protiv nas. S druge strane, kod nas se ni ne nazire novi Amerikanac, a igraci koji su dio rotacije ili se nalaze na uzim spiskovima jos uvijek bez kluba (Lazic, Vrabac, Campara).
Ma gori smo mi sto se necemu nadamo u tim utakmicama. Tamo ce nas nabiti maksimalno, ovdje eventualno neka minimalna pobjeda. Jos ne igra Musa, jedini koji zna izmisliti poene...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lazic ima boljih obavezaGhuraba je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:24Samanic nogiran iz Fenera. Sad ce vjerovatno doci u neki EC klub i tako moci igrati za Hrvate protiv nas. S druge strane, kod nas se ni ne nazire novi Amerikanac, a igraci koji su dio rotacije ili se nalaze na uzim spiskovima jos uvijek bez kluba (Lazic, Vrabac, Campara).

Adin Vrabaclumani je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:25Lazic ima boljih obavezaGhuraba je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:24Samanic nogiran iz Fenera. Sad ce vjerovatno doci u neki EC klub i tako moci igrati za Hrvate protiv nas. S druge strane, kod nas se ni ne nazire novi Amerikanac, a igraci koji su dio rotacije ili se nalaze na uzim spiskovima jos uvijek bez kluba (Lazic, Vrabac, Campara).Streetball.....prica se da ima Problem sa lovom,koji je uzrok ne znam.Adin se povezuje sa Bosnom.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], TripleThreat i 12 gostiju.