FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutralan88
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutralan88 » 24 jan 2013, 00:57

Ja mislim da je Bayern napravio gresku sto je doveo Pep Gvardiolu fakat lik iza sebe ima neku karijeru trenersku al po meni amatersku!

Jbg pa i onaj nepoznati Tito vodi Barcu vrhunski, znaci do ekipe je :)

Promasaj kao i sa Martinezom 40 miliona eura :O (previse novca baceno)

Nije fer prema ovom treneru Henkesu lik je 1 na tabeli ide mu dobro a ne zadovoljava kriterije...

Poceli su Bavarci svrljati

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 jan 2013, 01:16

KSIVLE je napisao/la: Meni je Robben ok lik. Bar ima jaja i ne bježi od odgovornosti za razliku od nekih suigrača. Za 2010. je definitivno najzaslužniji, a i lani je bio među najzaslužnijima. Po mom mišljenju on je čak najzaslužniji od svih igrača za Bayernov povratak u sam Europski vrh.
Ovaj post vec ima svoje mjesto ovdje. 8-)
Onaj prije toga ti je imao visak nekih konstatacija, priznao ti to ili ne, ili...podrzavao te @Effe ili ne.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 24 jan 2013, 02:20

Eh Joseph je stigao,vec sam govorio o njemu i rekao da je to prilicno dobar potez uprave ali ljudi nemojte da ga okivate u zvijezde dok jos nije ni poceo sa radom,ja uvijek pocinjem sa premisom sa tezom kako su menadzeri uvijek precijenjeni pa tako i nas dragi buduci menadzer Pep,neki dan sam procitao izmedu ostalog kako je u Bayern stigao jedan od ponajboljih svjetskih trenera :o na osnovu cega je neko mogao zakljuciti da je on jedan od najboljih svjetskih trenera,ljudi moji on je trenirao jednu ekipu i osvojio 14 trofeja sa njom ako se ne varam,ima potpuni respekt,sa druge strane ta ekipa se zove Barcelone,vjerovatno jedna od najboljih ekipa svih vremena,vjerovatno i najbolja i kada pogledate kadar koji je Pep imao zapravo skontate da i nije bas imao tezak posao i da cak nije imao u ekipi genijalce tipa inieste ili xavije imao je misa malog,Messija.vanzemaljca koji napravi takvu razliku de god da igra,i kada to sve uzmete u obzir dodete do zakljucka da visine u koje ga svrstavaju pojedini forumasi ili mediji nisu realne,glavni argument gornjih jeste da je on nevjerovatno razvio igrace i dao im dodatnu snagu i ako je to dovoljno da se jednog trenera svrsta u sami vrh onda kapa dolje Pep,u svakom slucaju drago mi je sto je dosao i zelim mu sve najbolje i u nasem gigantu....
P.S. Neka samo Robbena natjera da vise dodaje i bti ce dobro :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 jan 2013, 09:17

Neutralan88 je napisao/la:Ja mislim da je Bayern napravio gresku sto je doveo Pep Gvardiolu fakat lik iza sebe ima neku karijeru trenersku al po meni amatersku!

Jbg pa i onaj nepoznati Tito vodi Barcu vrhunski, znaci do ekipe je :)

Promasaj kao i sa Martinezom 40 miliona eura :O (previse novca baceno)

Nije fer prema ovom treneru Henkesu lik je 1 na tabeli ide mu dobro a ne zadovoljava kriterije...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aj ti prijatelju se najprije preddstavi,prije nego sto ospes paljbu po svemu ovdje...
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jan 2013, 10:04

geronimo je napisao/la:Neki, a ne većina.
ma nemoj :roll:
ako ste ti i efe vecina, onda je tako.
ti i efe koji navijate za ninberg odnosno zelju i koji samo simpatisete bayu, ostavite nama - pravim navijacima baye, :oops: da mrzimo koga god hocemo. mi, pravi i vatreni navijaci baye, mrzimo mali klub iz dortmunda zato sto ih vodi kretenoid klop koji na stramputicu navodi mnoge mlade ljude, koji izigrava majmuncinu, koji svoju ludost istresa uz aut liniju.
osim toga, za njih igra nacista groskoc koji je poznat po verbalnim napadima na cokoladne igrace.
dalje, njihovi navijaci su nacisti koji nam redovno prezentiraju nacisticke parole.
to je jedini razlog zbog kojeg mrzimo dortmund. :twisted:

onaj ko voli borusiju iz dortmunda, voli i hitlera.
onaj ko postuje borusiju iz dortmunda i njihove navijace, postuje i gebelsa.
onaj ko napise nesto pozitivno o borusiji, govori pozitivno o trecem rajhu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jan 2013, 11:01

secer je napisao/la:
Amidža brutalan si. :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 jan 2013, 11:02

Šećerni ne zna napisati kvalitetan post, ne zna civilizirano raspravljati, a ne zna ni osnove lijepog ponašanja. Ali u trenutcima inspiracije zna napisati jako duhovit post. :lol:

Samo ću se osvrnuti na Hiću. Kažu da je bio veliki Schalkeov navijač, a zna se tko je Schalkeov najmrži i najveći rival. Dakle, tko voli Borussiju, ne voli malog brkatog nacistu. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jan 2013, 11:39

KSIVLE je napisao/la:Šećerni ne zna napisati kvalitetan post, ne zna civilizirano raspravljati, a ne zna ni osnove lijepog ponašanja...
tako je.
i, sta mislis zasto me trpe na forumu?
ne znam je li ti poznat moj drugi nadimak ´skutor detektor´? :?
dobio sam ga jer sam majstor da razotkrijem male kancerogene celije koje se udomace na forumu pokusavajuci da se prosire. recimo da najlakse otkrivam male stovaoce treceg raj... pardon, sanjace treceg entiteta... :) radi se o ljudima koji odmah i uvijek po defaultu hracu sve bosansko, vrijedjaju gradjane ove drzave, itd.
nedavno sam otkrio jos jednog... :)
nego, moze li ´polovnjak´ pjanic pojacati bayern... :)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 24 jan 2013, 12:08

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Neki, a ne većina.
ma nemoj :roll:
ako ste ti i efe vecina, onda je tako.
ti i efe koji navijate za ninberg odnosno zelju i koji samo simpatisete bayu, ostavite nama - pravim navijacima baye, :oops: da mrzimo koga god hocemo. mi, pravi i vatreni navijaci baye, mrzimo mali klub iz dortmunda zato sto ih vodi kretenoid klop koji na stramputicu navodi mnoge mlade ljude, koji izigrava majmuncinu, koji svoju ludost istresa uz aut liniju.
osim toga, za njih igra nacista groskoc koji je poznat po verbalnim napadima na cokoladne igrace.
dalje, njihovi navijaci su nacisti koji nam redovno prezentiraju nacisticke parole.
to je jedini razlog zbog kojeg mrzimo dortmund. :twisted:

Bravo Šećko nek si ima reko, a ovo za Groskrojca je živa isitna maomak je pravi Nazi!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 jan 2013, 14:34

Na mundodeportivo izasao clanak,gdje kako kazu Mesut Özil sanja da zaigra za Bayern... hehe ovo stvarno polako postaje biti dosadno, da novinari malo pogledaju sta su sve obavili, ispade da ce za 2sezone Bayern igrati sa potpuno novom ekipom, mozda 2-3 igraca da ce samo ostati.
heheh
Stern des Südens

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 24 jan 2013, 15:01

Hispanični Bayern nakon dolaska Pepa. :lol:
Previše je priče o Suarezu, Iscu i ostalima. Recimo da bi jedino realan mogao biti dolazak Mesuta Ozila, zbog cijelog onog raskola u Realu, neće izdobrit ono.
Bolji napadač je naravno potreban. Mario Gomez je klasa za sebe, odličan, svjetki špic. Ali mislim da se neće uklopiti s Guardiolinom politikom, te da će vremenom ispariti iz tima. Ali ko zna, možda baš Pep izvuče njegov maksimum.
Suareza ne bih volio, prvenstveno zbog njegovog ponašanja. Prgav i malo previše temperamentan. Hinjska igra nikad nije bila odlika Bayerna.
Raduje me vijest o Pjaniću :) , naravno ako je istinita. Dobro bi nam došao jedan kreator igre kao što je on. Ali Schweinsteiger time nipošto ne bi izgubio mjesto u timu. On je rođeni vođa, to je svaki iskreni Bavarac već davno uvidio. Mislim da bi vezni red sa Schweiniem, Kroosom i Pjanićem bio pun pogodak kad bi se igralo 4-3-3 formacija. U napadu s lijeve strane Ribery/Shaqiri, desno Robben/Muller, i u špicu dovesti neku bombu. Realno nijedan Mario nije bomba, kao što je recimo Falcao, Van Persie.. No zašto Mullera ne staviti u špic? :D
Ovime će Bayern naravno mnogo dobiti na svom ugledu. Novca ima na bacanje, ali nisu Uli i ekipa tako glupi da daju Pepu tih vrtoglavih 278 miliona da radi šta hoće s njima.
Ekipa je sve jača iz sezone u sezonu, zadnjih 3-4 godine, i vidi se da je cilj rukovodstva ne zaustavljati se i ne zadovoljavati se četvrtinom finala LP. Idemo po sve 3 titule 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jan 2013, 15:33

vendeta87 je napisao/la:a ovo za Groskrojca je živa isitna maomak je pravi Nazi!
tako je... ;)
proFCB je napisao/la:hehe ovo stvarno polako postaje biti dosadno, da novinari malo pogledaju sta su sve obavili, ispade da ce za 2sezone Bayern igrati sa potpuno novom ekipom, mozda 2-3 igraca da ce samo ostati.
heheh
sto, sta fali?
libo nas, citamo i uzivamo. naravno da necemo povjerovati u ovo sto pisu, al da je zanimljivo, zanimljivo je.
ti isti mediji igraju veliku ulogu u necemu... ;) cujes li ti ovu grmljavinu? to je zvuk koji proizvodi rast fc baye... :twisted:
DieRoten je napisao/la:Suareza ne bih volio, prvenstveno zbog njegovog ponašanja
ma sta radi taj suarez da se mnogi zale na nj. ponasanje?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2013, 15:40

secer je napisao/la: dobio sam ga jer sam majstor da razotkrijem male kancerogene celije koje se udomace na forumu pokusavajuci da se prosire.
slika slika
Neutralan88 je napisao/la:Ja mislim da je Bayern napravio gresku sto je doveo Pep Gvardiolu fakat lik iza sebe ima neku karijeru trenersku al po meni amatersku!
Bravo, jedini realan post do sada.
Neutralan88 je napisao/la: kao i sa Martinezom 40 miliona eura :O (previse novca baceno)
Ovo je vec opste poznata cinjenica. No, ima se, moze se.
Trokiraju, to sam i ja primijetio.

secer je napisao/la:ma sta radi taj suarez da se mnogi zale na nj. ponasanje?
Nista posebno, j..e malo crnce na zelenim terenima i ponekad copne nekoga za kosicu. 8-) Nista sto vec do sada nije vidjeno.

Zelimo Suareza!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jan 2013, 15:49

Omerbavarac je napisao/la:Nista posebno, j..e malo crnce na zelenim terenima i ponekad copne nekoga za kosicu.
ih, taj bi u dortmundu bio kapiten. :twisted: :lol:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 jan 2013, 16:06

Sto su se ovi BVB fanovi(budale vole borusiju) unervozili......polahko kasnite samo 11 bodova....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jan 2013, 16:37

Spanish champions Real Madrid remained the highest earning football club in the world in 2011-12, according to the annual Football Money League compiled by business services group Deloitte.

Following is the top 20: (All figures in millions of euros)

Team Earnings

1. Real Madrid (Spain) 512.6

2. Barcelona (Spain) 483

3. Manchester United (England) 395.9

4. Bayern Munich (Germany) 368.4 8-)

5. Chelsea (England) 322.6

6. Arsenal (England) 290.3

7. Manchester City (England) 285.6

8. AC Milan (Italy) 256.9

9. Liverpool (England) 233.2

10. Juventus (Italy) 195.4

11. Borussia Dortmund (Germany) 189.1

12. Inter Milan (Italy) 185.9

13. Tottenham Hotspur (England) 178.2

14. Schalke 04 (Germany) 174.5

15. Napoli (Italy) 148.4

16. Olympique Marseille (France) 135.7

17. Olympique Lyon (France) 131.9

18. Hamburg SV (Germany) 121.1

19. AS Roma (Italy) 115.9

20. Newcastle United (England) 115.3

Prva tri kluba drži prednost u tv pravima u odnosu na FCB pa samim tim imaju veće prihode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 jan 2013, 17:17

Saurman je napisao/la: Team Earnings

1. Real Madrid (Spain) 512.6

2. Barcelona (Spain) 483

3. Manchester United (England) 395.9

4. Bayern Munich (Germany) 368.4 8-)

Pa dobro, tu je to.. Bayernov izvjestaj za proslu godinu je bio oko 373 miliona. (strana 1756 pdf-a)
Svi ovdje pobrojani su u sezoni 2012 napravili financijski skok i vecu zaradu nego li je to bilo 2011. godine.
Npr. Bayern je za nekih 50 miliona imao vecu zaradu.
Ja se nadam, da ce zarada opet biti povecana i u 2013 godini ali i to zavisi od rezultata.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 jan 2013, 17:28

secer je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Šećerni ne zna napisati kvalitetan post, ne zna civilizirano raspravljati, a ne zna ni osnove lijepog ponašanja...
tako je.
i, sta mislis zasto me trpe na forumu?
ne znam je li ti poznat moj drugi nadimak ´skutor detektor´? :?
dobio sam ga jer sam majstor da razotkrijem male kancerogene celije koje se udomace na forumu pokusavajuci da se prosire. recimo da najlakse otkrivam male stovaoce treceg raj... pardon, sanjace treceg entiteta... :) radi se o ljudima koji odmah i uvijek po defaultu hracu sve bosansko, vrijedjaju gradjane ove drzave, itd.
nedavno sam otkrio jos jednog... :)
nego, moze li ´polovnjak´ pjanic pojacati bayern... :)
Tebi sinko treba psihijatrijska pomoć.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2013, 17:45

Ocito Mario brzo prebolio Silviju i nasao novu cakapi... :D :D

http://sportsport.ba/blabla/gomez-osim- ... zene/96972

Mogla bi ova postati opasna konkurencija Sarhi i Martinezovoj djevojci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 jan 2013, 17:53

Ljepsi je nas Mario
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.