Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne zna "lopte", pa kaže hajde da barem nekog' polomim, možda tako oraspoložim navijače.UrbyEmanuelson je napisao/la:Interista02 je napisao/la:Nego da pitam kada igramo protiv komšija, odnosno kada počinjemo sa nabijanjem kompleksa ciganima ?![]()
![]()
(I da,znam da je bila samo prijateljska tekma i to)
Drugovi ne zamjerite Nocerinu,znate da on nikad mozga nije imao
Alen Škoro je napisao/la:Najveći problem Internazionalea je Roberto Mancini.
Igracki imate tim za secondo posto najmanje.
Josh Medel Bibani i to je najbolje od onoga sto imamo za narednu sezonu.arminz je napisao/la:Pozvani igraci za sutra:
Goalkeepers: Handanovic, Carrizo, Berni;
Defenders: Juan Jesus, Montoya, Santon, Ranocchia, Murillo, Miranda, Dimarco;
Midfielders: Kondogbia, Kovacic, Guarin, Gnoukouri, Brozovic, Hernanes;
Forwards: Palacio, Icardi, Longo, Jovetic.
jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
Nije koju minutu, morao bi od prve zaigrat. Za to i služe prijateljskearminz je napisao/la:jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
ma boje se da se ne povrijediBiscione je napisao/la:Nije koju minutu, morao bi od prve zaigrat. Za to i služe prijateljskearminz je napisao/la:jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
Majke mi ljubomoran sam Jojo je po meni najtalentovaniji igrač svoje generacije. Nadam se da će ga zaobići povrede.arminz je napisao/la:jest, trebo bi i odigrat veceras koju minutu_forzamilan_ je napisao/la:Jel Jovetić official? Ako je to je odlično pojačanje ako bude pokazao barem 50% onoga što je prije bio.
Ima par dana Stevan Jovetić je dogovorio posudbu na 18 mjeseci čime se pridružio podužoj listi Interovih pojačanja za sljedeću sezonu što je zgodna prilika da prokomentiramo transfer.
Jovetićev boravak u Cityu su u najvećoj mjeri obilježile ozljede. Imao bi novu svako dva-tri mjeseca, a u takvom ritmu je teško uhvatiti formu. S druge strane kad je bio na terenu Jovetić je imao problem s realizacijom zicera. Lani je zabio 5 u 17 utakmica, a u sjećanju mi je posebno ostao remi protiv Evertona kad je startao i falio 3-4 izrađene prilike u prvih pola sata. Jasno je da mnogim igračima treba kontinuitet kako bi podigli formu, ali konkurencija u Cityu takav kontinuitet Jovetiću nije omogućavala. Iako Jovetić ima što ponuditi van uloge realizatora, vjerujem da obzirom na kontekst igrača i sustava te njegove kvalitete nisu toliko dolazile do izražaja. Naime, Jovetić ima jako dobro kretanje bez lopte, bilo da traži loptu u prostor, bilo da se spusti među linije i traži loptu u noge. Problem za Jovetića u tome je što krilni igrači naravi i ulogom uglavnom ne koriste njegovo kretanje (stvar da je za sustav Messijevoj lažnoj devetki potrebno krilo/a koji će napadati prostor koji se otvara njegovim kretanjem). Cityju bi na krilima igrali Silva, Nasri (vole ulaziti u sredinu i tražiti loptu u noge), Navas (voli se zalijepiti uz liniju i tražiti loptu u noge) i Milner (vjerojatno najveći potencijal za ''Pedro'' ulogu, iako on tu talentom nije dovoljan, a i Pellegrini ga je više vidio kao univerzalnu zakrpu s klupe za gotovo sve pozicije). S te strane su Bony i Džeko bili komplementarniji za ono što je Pellegrini lani igrao, pogotovo što bi nudili pouzdaniju opciju u realizaciji od Jovetića.
Ovo nas dovodi do Intera. Osobno ne pratim previše Inter, pa tu neću ni ići s nekim definitivnijim stavovima. Mancini voli igrati 4-2-3-1, Icardi je prvi napadač što bi onda idealno ostavilo Jovetiću poziciju iza napadača koja bi njemu najviše odgovarala, ali koja ostavlja pitanje gdje bi trebao Kovačić. Ako Kovačić ide na 10ku, Jovetić se otvara pozicija na lijevom krilu što može odigrati. S te strane stvar koja mi je najupitnija dođe to je li i koliko je Jovetić izgubio na atleticizmu. Lani kad sam ga gledao, dosta često bi se mučio u driblingu. Tu stranu mogu prepisati povratku od ozljede, a kako ga ne pamtim iz dana Fiorentine ostaje mi upitnik koliko je on stvarno dobar dribler. Van toga, nemam sumnji oko uklapanja. Pitanje su naravno ozljede i to koliko je problematičnost u realizaciji bila privremena stvar forme i Citya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.