Kog petrovica?vjeran1987 je napisao/la:ma brate vjeruj mi od juniora,mozda samo pljevljak moze nesto napraviti,znam kako igraju i sta rade van terena...a ima li naznaka za jos kakva pojacanja,od onog petrovica ipak nista,ode u slaviju valjda...mislim da nam treba jedan lijevi bek i napadac...pile87 je napisao/la:Situacija je takva da nazalost niko nije zadovoljio ukuse strucnog staba od juniora kao postoji jos neka dilema oko par igraca ali najvjerovatije nece niko sarnuti za prvi tim!!!vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sehic je navodno povrijedio koljeno i nece braniti protiv olimpika...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ponesi rukavice i nemoj da se napijes dok ja dodjemSeyo_TM je napisao/la:Sehic je navodno povrijedio koljeno i nece braniti protiv olimpika...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja, nikad!pile87 je napisao/la:Ponesi rukavice i nemoj da se napijes dok ja dodjemSeyo_TM je napisao/la:Sehic je navodno povrijedio koljeno i nece braniti protiv olimpika...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
treba sve uciniti da Dzafic iz Veleza dodje u Zelju..evo propao mu angazman u Rumuniju..
Ja koliko imam informacije da je dogovoreno ako đafic neprodje na probi u Steaui da ce doci u Želju!!!!!
FK Budućnost: Disciplinska prijava protiv FK Željezničar
Prijava podnesena zbog neisplaćenog obeštećenja za prelazak Edina Višće.
Uprava FK Budućnost podnijela je prijavu disciplinskoj komisiji NS BiH protiv FK Željezničar, zbog neisplaćenog obeštećenja za prelazak Edina Višće u ovaj klub protekle sezone. Prema sporazumu koji su potpisali direktori Budućnosti i Željezničara, Fuad Mujić i Dželaludin Muharemović , banovićkoj Budućnosti je trebalo biti isplaćeno 16.000 KM.
˝Dogovoreno je bilo da se obeštećenje isplati u dvije rate, u maju i junu, drugi mjesec ističe, a još ništa nije uplaćeno. Već danima pokušavamo uspostaviti kontakte sa direktorom Muharemovićem i ostalim čelnicima Željezničara, međutim niko ne odgovara na naše telefonske pozive. Njihovo izbjegavanje je očigledno, slučaj smo prijavili i nadamo se brzoj reakciji disciplinske komisije NS BiH˝, kazao je direktor FK Budućnost, Fuad Mujić.
Direktor Mujić poručio je i da neće odustati od prijava sve dok ne bude isplaćen cjelokupan iznos po osnovu obeštećenja, te dodao da je disciplinska prijava samo početak.
Prijava podnesena zbog neisplaćenog obeštećenja za prelazak Edina Višće.
Uprava FK Budućnost podnijela je prijavu disciplinskoj komisiji NS BiH protiv FK Željezničar, zbog neisplaćenog obeštećenja za prelazak Edina Višće u ovaj klub protekle sezone. Prema sporazumu koji su potpisali direktori Budućnosti i Željezničara, Fuad Mujić i Dželaludin Muharemović , banovićkoj Budućnosti je trebalo biti isplaćeno 16.000 KM.
˝Dogovoreno je bilo da se obeštećenje isplati u dvije rate, u maju i junu, drugi mjesec ističe, a još ništa nije uplaćeno. Već danima pokušavamo uspostaviti kontakte sa direktorom Muharemovićem i ostalim čelnicima Željezničara, međutim niko ne odgovara na naše telefonske pozive. Njihovo izbjegavanje je očigledno, slučaj smo prijavili i nadamo se brzoj reakciji disciplinske komisije NS BiH˝, kazao je direktor FK Budućnost, Fuad Mujić.
Direktor Mujić poručio je i da neće odustati od prijava sve dok ne bude isplaćen cjelokupan iznos po osnovu obeštećenja, te dodao da je disciplinska prijava samo početak.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
mogu cekat 5 dana, mogu cekat 10 dana, 10 godina...
Al para nemaaAdmiral_TM87 je napisao/la:mogu cekat 5 dana, mogu cekat 10 dana, 10 godina...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
"Nismo htjeli da po njihovim uvjetima Džafić ostane na probnom radu još koji dan i odigra još jednu pripremnu utakmicu, nakon čega bi se tek tada odlučivao o njegovom angažmanu. Vraćamo se u BiH, a postoji velika mogućnost da Džafić od naredne sezone igra u Južnoj Koreji", kazao nam je Džafićev menadžer Ado Husarić.droba je napisao/la:Ja koliko imam informacije da je dogovoreno ako đafic neprodje na probi u Steaui da ce doci u Želju!!!!!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Elvis Karic je moj komsija, odlican covjek, vrlo pristojan....Ja mu zelim sve najbolje, momak je zasluzio da naplati sav svoj dosadasnji rad...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- elninho_resTO
- Kontakt:
e sad neznam hocel taj jednogodisnji ugovor predstavljat problem za osima,al po mom misljenju momcad bi nam bila potpuna sa njim,al osim ima svoju racunicu 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ma nek se goni u sto pm
nadam se da će to Osim glatko odbiti, bolje dati priliku Bajri, Rovčaninu i nek ih nadopunjuju Lazo i Mešanović, a Ronaldinho nek ide u Koreu.

nadam se da će to Osim glatko odbiti, bolje dati priliku Bajri, Rovčaninu i nek ih nadopunjuju Lazo i Mešanović, a Ronaldinho nek ide u Koreu.
- alan ford 26
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti sa strausom, ko si ba? Cuj na godinu dana, da je neke ekstra kvalitete valjda bi osto u toj j....Rumuniji. Ako bi zaigrao za nas onda bi cuvao nogice, da se ne bi kojem slucajem povrijedio i propao angazman u drugu rusku ligu i sl, a Zeljo ostao bez kinte.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
ovog Dzafica ce unistiti ovaj menadzer,kako on misli da njegov klijent napreduje u narednoj sezoni bez odradjenih priprema? evo recimo dodje u Zelju naredne sedmice,kako je Husaric planirao,i zar on misli da bi tako nespreman Dzafic bio od koristi Zelji protiv Hapoela!? Jedina je utjeha ta sto je Zeljo u pregovorima sa 2-3 kvalitetna napadaca,tako da ce Dzafic ako ne ode u Koreju ili gdje vec,zavrsiti u nekom Celiku ili Sarajevu,dakle klubovima koji ne igraju Evropu,et kako menadzeri znaju upropastiti zivot svojim igracima! a nije svjestan da npr eventualni gol Dzafica Hapoelu,moze da mu podigne cjenu za 10000%... ali glupi ljudi to ne razumiju..Strauss je napisao/la:ma nek se goni u sto pm![]()
- themaniaks
- Kontakt:
Nisam vidio da je neko napisao pa evo ja cu sutra se nasi vracaju iz Fojnice pa u utorak idu u Medjugorje a 9 jula protiv Cibalije na Grbavici kako kaze Muharemovic 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
zna li iko rezultat utakmice izmedju zelje i olimpika
Prvo poluvrijeme igrao prvi tim bilo 1-1 ... Drugo poluvrijeme igrao drugi tim i bilo 0-0 nakon 15min igre...
Jedno poluvrijeme traje 1h..
Dao Bajro go, a asistirao Popovic...
Obije utakmice se igrale s formacijom 4-4-2...
Toliko od mene!
Jedno poluvrijeme traje 1h..
Dao Bajro go, a asistirao Popovic...
Obije utakmice se igrale s formacijom 4-4-2...

Toliko od mene!

Zeljeznicar za zivot cijeli! 

-
- Kontakt:
zna li neko slučajno koliko su karte za prijateljske utakmice, jer jedva čekam tekmu protiv cibalije
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.