Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni roditelji i skoro sva ostala rodbina iz Foče, moji roditelji i još neki došli za vrijeme rata u Zenicu i tu smo se i sestra i ja rodili, neki su otišli u Sarajevo pošto zna se kakvi su sve zločini bili u Foči za vrijeme rata.....muhovic je napisao/la:
..hehe..ma zezz se
..kad smo vec kod Istocne Bosne,zemljaci smo onda
S & Shilmo je napisao/la:Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Trgovinska firma koja će prodavati sve i svašta....
Ja samo znam onu džadu od Panonskog kroz park pa vamo do onih kipovaharry_90 je napisao/la:Kome se to ja ulizujem bgtividjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja
ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas
[youtube][/youtube]Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
legenda reala je napisao/la:Ja samo znam onu džadu od Panonskog kroz park pa vamo do onih kipovaharry_90 je napisao/la:Kome se to ja ulizujem bgtividjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja
ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas
![]()
![]()
sve isto ukrug
evo spremam se joj kakop ću te nalemati mali Hary
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA JAAA UMRO HAHAHAHAHAHAHAHA KOMA ZNAČI OOOMMMGGG KAKVIH TROLOVA IMA PA TO NIJE HUMANOUnica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
![]()
Call Of Duty Black OpsPonos Torina je napisao/la:QUARESMA 18<<<@
kako si spomeno Osamu forum se sjebo kompletan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja je to igra???
isti problem i kod mene bio-DAVID VILLA je napisao/la:kako meni maloprije nije moglo otvorit forum? kaze neka greska pa mi izbaci neke brojeve
..moji su iz okoline Ustikolinelegenda reala je napisao/la: Muhoviću odaklena si ti ,to je naše prezime ima ih dosta